היום יש יומולדת לשוש

willo1

New member
וואלה

תצטכו לסלוח לי... אני חולההה עעעע מתי החורף נגמר?

willo1

New member
יפה שרית!

זה שיר של יהודה למי שתהה/טעה.... ( של בנזין במקור אבל יודה הלחין
)

sarit29

New member
אני יודעת בובהל'ה למרות שכנערה

הייתי במנה תיסלם ולא במחנה בנזין. אני מאוד אוהבת את יודה הייתה לי חברה בצבא שהיתה ממש מעריצה שרופה שלו היתה אוספת חומר, כתבות מקליטה בוידאו וכו'. היא לא סבלה את שלמה ארצי לעומת זאת. הייתי בשתי הופעות שלו אחת באמפי והאל ואחת בסינרמה לפני כמה שנים היה ענק.

sarit29

New member
אני מתארת לעצמי ואגב ידעת ששניהם

מזל גדי? יש להם מן המשותף הייתי אומרת שניהם משדרים הרבה רגישות ועומק. שניהם מאוד איכותיים,ויש גם משהו מלנכולי בשירה שלהם.

שלמונזה

New member
היום יומולדת לשוש ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif

גם אחות של גלי וגם שדרנית ענקית בפני עצמה, תמיד אהבתי אותה!!! שרשור מזל"ט נפתח!

Robbie רובי

New member
מזל טוב לקוקה המתוקה!!!

לי יצא להכיר אותה יותר טוב כשהיא היתה הבוסית שלי ברדיו 91 fm מעבר לשדרנית איכותית ומקצועית להפליא גיליתי בן אדם רגיש, מצחיק ואינטיליגנטית רצח. קוקה קראנו לה וזה בעצם הכינוי שלה. מזל טוב לקוקה. מישהו יודע בת כמה היא או בכמה שנים היא גדולה מגלי?"??? בכל מקרה זו תהיה לה מחמאה כי היא נראית נהדר.

שרית7

New member
שוש בת 55

היא מבוגרת מגלי ב3 שנים (גלי תהיה בת 52 בעוד כחודש) שתיהן נראות נפלא לגילן. (לפי דעתי אפשר להוריד להן 10 שנים כמו כלום) זה הגנים התימניים אני טוענת שיום אחד יפענחו את הקוד הגנטי וזה יחסוך לכולנו הרבה ניתוחים פלסטיים בעוד אי אילו שנים... אני זוכרת שכנערה הייתי פוקדת בקביעות את אולפן הרדיו ברשת ג' בתכנית בטן גב וגם בחדש חדיש ומחודש ועוקבת באדיקות אחר התכנית פיצוחים אותה הנחתה בזמנו. שוש היא באמת רגישה ומקסימה היא נורא נורא מצחיקה ושנונה. היא מאוד אוהבת חתולים ומאכילה חתולי רחוב יום יום בשעה קבועה. ומגדלת חתולה בביתה בשם רוקסי. והיא ממש מעריצה מס' 1 של גלי אחותה הקטנה ממנה ב3 שנים.

מזל טוב שוש../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

לא כזה קשה לדעת, אחרי שאת אמרת לנו, והוספנו את זה ללוח הארועים של הפורום
כמו שעכשיו אני יודע שיש ליונה יום הולדת ב- 4/12. עוד מעט גלי

למעלה