היום יש לאמא יום הולדת ועצוב לי

ענתי44

New member
היום יש לאמא יום הולדת ועצוב לי

היום אמא בת 76. והיא בכלל לא זוכרת שיש לה יום הולדת או בת כמה היא, כפי שאתם יודעים היא יכולה להיות היום בת 90 והעוד חמש דקות להתעקש שהיא בת 42 ( כבר היו לנו מצבים קומיים כאלה בבית חולים) פעם היינו חוגגות את ימי ההולדת. לא משנה כמה קשה עבדתי ביום הולדת שלה לקחתי חופש והיינו עושות יום כיף. מסעדה, סרט, תיאטרון או שוטטות בשוק הכרמל, העיקר יום ששתינו שמחנו בו. ועכשיו? לאן אני אקח אותה? זה ממש צובט בלב. אבל העצב התחיל קודם. כשסידרתי את הארון במטבח, מוציאה כלי מטבח לתת למי שזקוק להם יותר. בין ערימת הספלים, שמי שלא מכיר יכול לחשוב שמדובר בחנות לכלי בית. כל ספל והסיפור שלו, כל ספל נושא איתו חוויות, מתנת יום הולדת או מזכרת מטיול לחו"ל.... בין הספלים מצאתי את הספל שקניתי לפני המון שנים לאבא שלי ז"ל. "אבא הטוב ביותר" כתוב על הספל. הספל שהוא אהב לשתות בו שוקו חם.גל של עצב שטף אותי, ביחד עם אווירת החג שמגבירה געגועים במילא.... אז התחלתי במשימה יותר נחמדה של הכנת רשימת מוזמנים לבריתה של התינוקת של אחי. ושוב כאב לב. פתאום אני רואה כמה בני משפחה ומכרים נפטרו בשנתיים האחרונים.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo49.gif לאמא של ענתי ../images/Emo65.gif

ענתי יקרה, מזל טוב גדול לאמך היקרה ליום הולדת 76 שלה. כל הכבוד לאמך שהתגברה על מצבה הקשה וחזרה הביתה בעזרתך ובזכות הטיפול המסור שלך... אל תהיי עצובה יקירתי, למרות שעצב הוא נוכח קבוע בכל הבתים של חולינו. היום הוא יום שמח, השתדלי למצוא משהו שיכול לשמח את אמא, הקדישי לה את היום, קני לה מתנה קטנה, הזמיני אולי חברה טובה שלה, חגגי לה מסיבת יומולדת קטנה אפילו אם היא עצובה, עם עוגה ונר וכו'. אין מה לעשות, ברור שהיא לא יודעת מה גילה ומה זה יומולדת, אבל היא תרגיש שזה יום מיוחד בשבילה ובשבילך... אווירת החג גם היא מלאת עצב לכולנו. גם אנחנו כבר לא נחגוג את החג כרגיל. בעלי תמיד היה מנהל את הסדר וכל המשפחה היתה מתכנסת אצלנו אבל עכשיו הוא כמובן לא מסוגל להבין אפילו שהחג קרב, אז המשפחה מתפזרת ואנחנו מוזמנים למחותנים שלנו שמכבדים אותו ואוהבים אותו וחושבים עלינו. העצב מלווה אותנו לאורך כל החג ובעצם בכל הימים והלילות,,, אין לנו ברירה אלא לחיות איתו ולדעת להסתדר איתו ולא לתת לו לתפוס שליטה... קבלי חיבוק אמיץ וחם והמון מזל טוב לאמך היקרה

מזל טוב לאמא

ענתי יקרה , מרגש מאד מה שכתבת ומה שנילי ענתה לך , אין מה להוסיף. תמצאי דרך לשמח את אמא ואותך בדברים הקטנים של היום יום ותחזרי על כך הרבה פעמים ואני בטוחה שהיא תדע ותרגיש את גודל האהבה שלך אליה. שיהיו לכן רק ימים , שבועות , חודשים ושנים טובים ביחד וכמה שאפשר בבריאות טובה , גם את שמרי על עצמך למענך וגם למענה. אוהבת אתכן , נשיקות רבות לאמא ליום המיוחד שלה, להתראות , טובה

ronnyw

New member
מצטרפת למברכים,

ברכי אותה, ולו כמה פעמים... היא תשמח כל פעם מחדש (אמא שלי מופתעת ונרגשת כל פעם שמברכים אותה ליום הולדתה או יום נישואיה. כל נכד שמתקשר - שמחה חדשה... כך שבסך הכל היא יותר שמחה כיום מאשר בעבר...) מין סיטואציה משונה...

zs1957

New member
../images/Emo49.gifלאמא של ענתי

יום הולדת שמח לאמא הרבה מזל טוב. אני מצטרפת לדבריהן של נילי וטובה. אין טעם להכנס לעצב. תזמיני את חברותיה תקני עוגה, מתנה לאמא ותחגגי לה את יום ההולדת. היא תהיה מרוצה וגם את. לא חישוב ,שהיא לא תזכור כלום. מאחלת לך ולאמא שיהיו לכם הרבה ימי הולדת ושמחות ושמצבה ישאר סטטי. שולחת לך ולאמא נשיקות חמות וחיבוק גדול
זהבה שחם

את הרי יודעת

שימי הולדת של האהובים עלינו הם גם החג שלנו, לא? אז שיהיה לכולכם יום הולדת שמח. לאחל? רק טוב, המון טוב סלה.

ענתי44

New member
תודה לכולם../images/Emo141.gif

כשחיבקתי אותה בבוקר ואמרתי לה יום הולדת שמח היא התעקשה שאין לה יום הולדת. אחר כך התרצתה וקיבלה באהבה את הברכות. רציתי לטייל איתה אבל קר בחוץ והיא חלשה היום אז נזמין ארוחה לפה ונחגוג ואז אני אלך לקנות לה מתנה וגם לאחיין שלי שמחר בן שנתיים.

למעלה