היום יש לי יום חלש

היום יש לי יום חלש ../images/Emo7.gif

לאחר סוף שבוע שעבר בשלום בשעה האחרונה אני קצת באטרף. מקווה שיעבור.... קשה לי במיוחד שלאחרונה אני קוראת דברים לא מחמיאים עליו באינטרנט כגון שהוא נוהג לתת מכות בישבן לפציינטיות ולהגיד להן שהן סקסיות. הדברים האלה מחרפנים אותי יותר! לדעתי שהוא עושה זאת לכולם! הוא פשוט חולה... ואני לא אומרת את זה ממקום של קינאה אלא ממקום של איך נפלתי בפח הזה? חשבתי שלי זה לא יקרה. החיים שלי נהרסו בגלל גבר רודף נשים. איכססס. הוא בן 60 ממשיך להתהולל ואני בת 31 מרגישה מנוונת נפשית. בעסה...

ילדת

אני חושבת שלעסק הזה יש רק פתרון אחד: הימנעות. לא טלפון, לא אתר, לא סמס, לא מייל ולא חברים מספרים על... הימנעי מכל מגע עימו ועם סביבתו במציאות. זו דעתי.

נורית ../images/Emo201.gif

אני מודה שכחלק מהבעיה שלי, בעיקר לאור העובדה שעשה לי שטיפות מוח, אני אכן מחפשת דברים עליו באינטרנט. ולצערי מוצאת דברים שמאשרים את התנהגותו ורדיפת הנשים שלו. אני שוב מדגישה שאני לא מקנאה אך במקביל זה מעיר אצלי משהו מהאובססיה. אני מסוגלת לא לענות לו ולא להתקשר אליו ואת יודעת מה... גם לא לקרא עליו באינטרנט, אך לצערי בקרוב עולה סידרה שהוא מופיע בה בטלויזה. הסידרה תמשך 3 חודשים כך שאני לא אוכל להמנע מזה. אחת לשבוע הוא יופיע ומין הסתם אשמע פירגונים ודברים עליו - דבר שעלול להעיר אצלי יותר את האובססיה. כאילו אי אפשר לברוח מזה. מה את מציעה לי לעשות עם הסידרה לדוגמא?

E D G Y

New member
לדעתי, תתלונני עליו באמנון לוי

או כלבוטק או משהו כזה. מה שהוא עושה הוא פלילי והרבה מעבר לניצול רגשי פשוט. אני ממליצה על המרכז לנפגעות תקיפה מינית כעזרה וליווי בהגשת תלונה במשטרה, או מה שתבחרי לעשות בנידון. בהצלחה!

קאלרז

New member
זה לא קל לה לדעתי.

אני מאמינה שיעש לה רגשות מעורבים כלפיו. דיברתי פעם עם אקסית אחרת של הבנזונה לשעבר שלי, והיא אמרה, "לכי תתלונני עליו במרכז לנפגעי תקיפה מינית." לא יודעת מה הבנזונה עשה לה בדיוק, אבל היא כנראה נפגעה ולא התלוננה בעצמה. היא רצתה שאני אעשה זאת ולא היא, כי משהו בה אוהב אותו עדיין. היא לא תודה בזה בחיים, והיא כותבת עליו בשנאה, אבל אני רואה בין השורות. אי אפשר לשנוא כל-כך בלהט כזה בלי לאהוב קצת.

קאלרז

New member
זה בסוף יתגלה, את יודעת

ברגע שהוא יהיה סלבריטאי, אפילו סלבריטאי קטן מאוד, האמת המכוערת עליו תדלוף ותעשה כותרות. ככה אף אחד לא יתייחס לאשמאי זקן, אבל אם הוא הסוטה הוא גם כזה שרואים בטלוויזיה, מהר מאוד יסתיים עידן ניצול המטופלות שלו ואת תזכי לשקט שמגיע לך.

קאלרז

New member
אני מאוד מקווה

שעם כל ה-cool exterior הזה של התהוללות, הוא נרקב עמוק בפנים.

אתן באמת מקסימות ../images/Emo23.gif

אכן יש כאן אהבה-שנאה מצידי אך אני לא מסוגלת לפגוע בו. כולם יודעים על מעלליו אך אף אחד לא עושה כלום בנדון. אני רוצה לא להרגיש כלום כלפיו והפרסום שלו מונע זאת ממני כי לאן שאני לא בורחת אני שומעת עליו משהו.

שוב אני בתפקיד הנאחסי של הרעה ...

אכן , הבעיה האמיתית היא הרגשות המעורבים. לכן אני בונה את הדברים שלי מראש על ההנחה היסודית שאנחנו אוהבות אותם. כמה חראים שהם, אנחנו אוהבות אותם ולזה צריך להתייחס כאל עובדה בלי לשפוט את עצמנו ולהבין רק שזה גורם מסבך.... לגבי הסידרה אם את מסוגלת לא לצפות - עשי זאת. אם את לא מסוגלת - לפחות אל תכעסי על עצמך. התצפית שלי היא שהאמת על הבן בליעל תדלוף אלא שגם כאן המציאות מזמנת משהו נורא ציני ומרושע: זה יגרור ביקורת אבל זה גם יספק לו גרופיז. גברים יעריצו אותו שהוא משחק בנשים ומפעיל אותן ונשים תוקסמנה ממנו ותרדופנה אחריו בתקווה להיות "האחת" שתאלף אותו. לגבי תלונה? עשי מה שמרגיש לך נכון. אני נוטה לעודד את הכיוון הזה של מרד נשיי כנגד פשעים רגשיים, אבל אני חושבת שצריך להיות מאוד שלימות עם זה.

כנראה שלא הבהרתי את המטרה

המטרה שלי היא להרגיש טוב ולא לגרום לו לשלם על מעשיו. אני יודעת שזה צורם לאוזן (יותר נכון לעין) לקרא מה שכתבתי, ומודעת לכך שהוא עבר על החוק מכיוון שיחסים עם פציינטיות אסורים גם כאשר זה בהסכמה!!! מדובר בעבירה אתית חמורה!!! אני לא מחפשת לנקום בו ולא שישלם על מעשיו. זה ממש לא מעניין אותי. הנושא הוא לא הוא! שילך לעזאזל מצידי. הנושא הוא אני לשם שינוי. איך אני יכולה להרגיש טוב ולהגמל ממנו? לקחתי לתשומת ליבי, לא להתקשר, לא לענות, לא לצפות התוכנית שהוא ישתתף בה בקרוב. השלמתי עם זה שיש בי חלק מזוכיסטי שכנראה קצת אוהב אותו ומכור אליו. ואבל במקביל אני מודעת לזה שהוא רע לי! אני בחורה יפה, חכמה, עובדת בעבודה מסודרת - בגדול לא חסר לי כלום אך עדיין זה לא שווה כלום כי אני לבד!!!

לא שווה כלום..??? .וווי וווי וווי

לא לידי נשמה. הוריד במצח מתפקע לי כשנשים מרגישות שהן לא שוות כלום בלי בן זוג. את רוצה בן זוג? אז כמו כל דבר בחיים, אבל ממש כל דבר! זה תלוי רק במחיר את מוכנה לשלם על זה. (אה, כן, תעזבו אותי מרומנטיקה ורגשות בקטע הזה טוב? אנלא קונה את זה) אז אוי ואבוי אם אני עוד פעם שומעת הנמכה עצמית של אישה לידי... הסיבה היחידה שאין לך בן זוג זה משום שעוד לא החלטת כמה ובמה את מוכנה לשלם על זה. סה טו.

נורית - אני נאלצת לא להסכים הפעם

הסיבה היחידה שאני לבד היא שאני כל כך פגועה שאני חוששת ומשדרת את זה לכל העולם. אני מצחיקנית מטבעי אך אנשים חדי עין יכולים לזהות מבעד לצחוק את העצב שיש בי. אם אספר לך כמה דמעות ירדו לי במערכת היחסים הזו את תביני. חוץ מזה - אף אחד לא מתחיל איתי - כאילו אני מצורעת. אני מאד רוצה זוגיות. כבר שנתיים אני בלי בן זוג - בעבר כי לא הייתי מוכנה נפשית לקשר וכעת אין שום סיבה נראית לעין.

נצטרך לחפש אותה יחד...

בואי נתחיל מהשאלה מה את מחפשת אצל בן הזוג שלך. אם אני מבינה נכון, את מחפשת אדם שתוכלי להקים איתו משפחה...נכון? אז בואי נעשה קצת בירור סביב הרצונות שלך, וננסה להבין איך את מחפשת בנזוג. מההערה שלך אודות "לא מתחילים" אני מבינה שאת לא אקטיבית בחיפוש הזה. דבר שיכול לתת תמונה התחלתית...לא?

נורית ../images/Emo140.gif

אני מחפשת מישהו לאהוב. כל היום הסביבה שלי ואנשים עימם אני עובדת מחמיאים לי על המראה והאופי הנוח שלי אבל מעבר לזה אף אחד לא מתחיל איתי!!! אף אחד לא מבין איך אני עדיין רווקה.... אני לא מסוג הרווקות שנואשות להתחתן אבל אני בהחלט מחפשת מישהו לאהוב, לסמוך עליו. מישהו שיעשה לי טוב על הלב.

למעלה