היום יש לי יומולדת ... תודה ששכחתן ושלא ידעתן .. לא משנה חח ברכות לקראת סוף היום ? אני בת 13 .
נ נעוווווש New member 12/9/08 #1 היום יש לי יומולדת ... ../images/Emo65.gif תודה ששכחתן ושלא ידעתן .. לא משנה חח ברכות לקראת סוף היום ? אני בת 13 .
היום יש לי יומולדת ... ../images/Emo65.gif תודה ששכחתן ושלא ידעתן .. לא משנה חח ברכות לקראת סוף היום ? אני בת 13 .
י יובי180 New member 12/9/08 #2 לא שכחתי ראיתי בפייסבוק רק עכשיו חח ../images/Emo13.gif מזל טוב לך! עד 120 ואני לא טובה בברכות אז הממ כל הדברים הרגילים וסורי שלא פתחתי הודעה, בדיוק באתי לפתוח ואז ראיתי את שלך חח
לא שכחתי ראיתי בפייסבוק רק עכשיו חח ../images/Emo13.gif מזל טוב לך! עד 120 ואני לא טובה בברכות אז הממ כל הדברים הרגילים וסורי שלא פתחתי הודעה, בדיוק באתי לפתוח ואז ראיתי את שלך חח
P pop128 New member 13/9/08 #3 O: לא ידעתי ! מזל טובבבב אושר ועושר ו ... שתפגשי את מיילי [; חח סתם אני גרועה בברכות D: !
V veredci New member 13/9/08 #4 מזל טוב =) ^.^ הרבה הצלחה בליומדים ובשאר העיסוקים שלך, מקווה בשבילך שתגשימי את כל חלומותייך אפילו אם אחד מהם זה לפגוש את מיילי או לראות אותה בהופעה. והרבה אושר,עושר ובריאות!
מזל טוב =) ^.^ הרבה הצלחה בליומדים ובשאר העיסוקים שלך, מקווה בשבילך שתגשימי את כל חלומותייך אפילו אם אחד מהם זה לפגוש את מיילי או לראות אותה בהופעה. והרבה אושר,עושר ובריאות!
T the whole shebang New member 14/9/08 #14 חחח יו../images/Emo10.gif סליחה אני מקווה שהיה לך כיף מזל טוב,עד 120
נ נעוווווש New member 15/9/08 #15 חח על מה סליחה ? זה בסדר לא כל כך פירסמתי את היומולדת שלי DD : תודה DD :