היום יש לי יומולדת! סליחה על החוצפה, אבל היום יש לי יומולדת 17.......... חחחחחחחחחח
R RayGun New member 16/4/04 #1 היום יש לי יומולדת! ../images/Emo9.gif סליחה על החוצפה, אבל היום יש לי יומולדת 17.......... חחחחחחחחחח
היום יש לי יומולדת! ../images/Emo9.gif סליחה על החוצפה, אבל היום יש לי יומולדת 17.......... חחחחחחחחחח
J justin the boom1 New member 17/4/04 #3 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
S s e n i o r i t a New member 17/4/04 #4 מזל טוב כפרה!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo49.gif
R RJlake New member 17/4/04 #5 מזל טוב!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif נו ספרי ספרי איזה מתנות קיבלת?
מזל טוב!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif נו ספרי ספרי איזה מתנות קיבלת?
N NarihS New member 17/4/04 #6 יו מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif|../images/Emo77.gif
M Mrs CoStA New member 18/4/04 #12 איזה תמונה יפההה... אבל מה זה הטעם הזה??? חליפה יפה כזאת עם נעלי ספורט??? חחחחח
• • Angel From Hell • New member 17/4/04 #7 מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|מויה| המון מזל טוב!! שכל משאלותיך היתגשמו וכ"ו( אני לא טובה בברכות )
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|מויה| המון מזל טוב!! שכל משאלותיך היתגשמו וכ"ו( אני לא טובה בברכות )
R RayGun New member 18/4/04 #9 תודה לכולם!!!!!!!! ודרך אגב אני בן......... לא בת איזה מתנות קיבלתי? אמממ דיסק של אינקובס, בושם, נעליים, ספרים, מאני מזומאני, ומשום מה אנשים חושבים שאין לי בגדים- קנו לי 3 חולצות! (3 אנשים שונים!) שוב תודה! עשיתם לי מצב רוח טוב!
תודה לכולם!!!!!!!! ודרך אגב אני בן......... לא בת איזה מתנות קיבלתי? אמממ דיסק של אינקובס, בושם, נעליים, ספרים, מאני מזומאני, ומשום מה אנשים חושבים שאין לי בגדים- קנו לי 3 חולצות! (3 אנשים שונים!) שוב תודה! עשיתם לי מצב רוח טוב!
R RJlake New member 18/4/04 #13 חחח חמוד ואפשר להגיד גם מזל טוב לפורום כי תקנו אותי אם אני טועה אבל זה הבן הראשון שלנו בפורום!!! אבל עכשיו אתה חייב להישאר כדי שנוכל להגיד שיש לנו בן בפורום חחחח
חחח חמוד ואפשר להגיד גם מזל טוב לפורום כי תקנו אותי אם אני טועה אבל זה הבן הראשון שלנו בפורום!!! אבל עכשיו אתה חייב להישאר כדי שנוכל להגיד שיש לנו בן בפורום חחחח
ו וובדיס New member 18/4/04 #15 מזל טוב מזזזזזזזזזזזזזזזזזזלללללללללללללללללללללללללללללל טווווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ענק לך וולאה לא ידעתי שיש כן בנים מגניב לאלה
מזל טוב מזזזזזזזזזזזזזזזזזזלללללללללללללללללללללללללללללל טווווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ענק לך וולאה לא ידעתי שיש כן בנים מגניב לאלה
J justin love New member 18/4/04 #10 מזל טוב מותקקקקק..סורי שזה באיחור.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מווואאאההההה...
M Mrs CoStA New member 18/4/04 #11 מזל טוףףףף!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif
M MrJTsGirl New member 18/4/04 #14 דניאל חמוד מזל טוב! אמרתי לך גם בפורום השני, שמה יש את כל הברכות, לך לראות
R RayGun New member 19/4/04 #18 אני מעריץ אותו יותר את המוזיקה שלו בוא נדגיש........... ;-] כאילו אני לא מתכנן להתחתן איתו........חחחחחחח
אני מעריץ אותו יותר את המוזיקה שלו בוא נדגיש........... ;-] כאילו אני לא מתכנן להתחתן איתו........חחחחחחח
R RJlake New member 19/4/04 #19 חחח כן הבנתי חחחח נחמד! ../images/Emo3.gif אני חייבית להודות שאני ממש שמחה שיש לנו בן בפורום חחח עזבו אני קצת משוגעת!
חחח כן הבנתי חחחח נחמד! ../images/Emo3.gif אני חייבית להודות שאני ממש שמחה שיש לנו בן בפורום חחח עזבו אני קצת משוגעת!