היום יש לי מדידה שלישית ....
ה הילית* New member 12/8/01 #6 כן. האמת, כמו שאת בטח יודעת זה שם דומה לשם שלי אבל זה לא ממש השם שלי. והקטע הוא שיאיר גם כן קורא לי הילית....
כן. האמת, כמו שאת בטח יודעת זה שם דומה לשם שלי אבל זה לא ממש השם שלי. והקטע הוא שיאיר גם כן קורא לי הילית....
א אתי@ New member 12/8/01 #25 נזכרתי, גם לתמרה לא קוראים באמת תמרה, אבל יאיר קרא לשמלה "השמלה של תמרה"...
ש שירי71 New member 13/8/01 #27 כמו שלי הוא קרא שירי ../images/Emo8.gif למרות שאמרתי לו שזה שמי רק בפורום...
ה הילית* New member 12/8/01 #7 תודה לכולכן על הפרגון זה באמת מרגש. היום גם אני אבחר תכשיטים לחתונה ...
ה הילית* New member 12/8/01 #9 יאיר הבטיח לי שהוא יעבור איתי את הכביש עם השמלה....ואבחר בחנות שהוא ממליץ - אור לכלה (שם גם קניתי את הנעליים אז גם יש סיכוי שאקבל הנחה)
יאיר הבטיח לי שהוא יעבור איתי את הכביש עם השמלה....ואבחר בחנות שהוא ממליץ - אור לכלה (שם גם קניתי את הנעליים אז גם יש סיכוי שאקבל הנחה)
ש *שיר New member 12/8/01 #12 יו, איזה גדול, ללכת עם השמלה בדיז! ../images/Emo6.gif אני הייתי מתה מבושה
ה הילית* New member 12/8/01 #15 כן. בפעם הראשונה שמדדתי אותה הוא רצה להוכיח לי משהו לגבי הצבע, אז הוא אמר לי לצאת החוצה לאור האמיתי וכ"כ הרגשתי מוזר (שבטח כולם מסתכלים עליי...)
כן. בפעם הראשונה שמדדתי אותה הוא רצה להוכיח לי משהו לגבי הצבע, אז הוא אמר לי לצאת החוצה לאור האמיתי וכ"כ הרגשתי מוזר (שבטח כולם מסתכלים עליי...)