היום יש לי סקירה מוקדמת שבוע 16

mizkeren

New member
היום יש לי סקירה מוקדמת שבוע 16

אצל ד"ר בלסןבברנר בתל אביב, מישהי שמעה עליו או הייתה אצלו ? הבדיקה בשעה 18:30 וזה נראה לי כמו נצח נצחים. באמת רואים הכל ? היום בטוח אני אדע אם זה בן או בת ? (אני נורא רוצה בת אבל מה שבא ברוך הבא) אני אשמח לשמוע פרטים. עד היום לא היו לי צרבות או תופעות מוזרות אחרות הם יגיעו בהמשך או שלא מחייב ? תודה בנות ושיהייה יום שקט מפיגועים.

כבר אמא

New member
שתהיה סקירה מוצלחת וכייפית

בשלב כזה כבר רואים כמעט הכל ואפשר לדעת עם זה בן או בת למרות שלא במאה אחוז,אצלנו הרופא לא היה בטוחוידענו בוודאות את המין רק לאחר מי- השפיר. תהני מזה שלא סבלת עד היום מכלום, זה לא מחייב להמשך, שיעבור לך היום מהר עד הסקירה

שיהיה בהצלחה ../images/Emo57.gif

ובעניין הבחילות ושאר תופעות "הריוניות" - על כל יום שעובר והתופעות לא מופיעות - תודי על כך. זה ממש-ממש לא נעים (במיוחד כשהן נמשכות לאורך כל ההריון).

mizkeren

New member
יש לי בת - הכי יפה בעולם לא תאמינו../images/Emo57.gif

שכבתי שם ובכיתי - קודם כל הכל בסדר טפו טפו טפו בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר מושלם - משהו עולמי. ראיתי את הפנים שלה כ"כ ברור היא פשוט מושלמת. שהוא אמר לי בת פשוט התחלתי לבכות (אבל הייתי בוכה גם אם היה בן) היא פעלתנית במיוחד לא נחה לרגע - ממש אקרובטית אני פשוט מאוהבת זה בשבילי שיא השיאים של ההריון. בעלי ואני פשוט דבוקים לתמונות, התרגשתי יותר מאשר כשגיליתי שאני בהריון. בנות יש לי מלכה בבטן ולא סתם בבטן - אני יצרתי אותה והיא אצלי. קשה לתאר במילים את ההרגשה...

למעלה