היום יש לנו סקירה מודקמת

היום יש לנו סקירה מודקמת

ואחרי כל כך הרבה התלבטויות והחלטה שאני בטוחה עם הרופא שאני פונה אליו, כמה ימים אני מודאגת שמה הוא לא רופא מספיק טוב, מה עושים?

AY1

New member
מי הרופא ../images/Emo35.gif חשוב ללכת לרופא שאת

סומכת עליו שיהיה בהצלחה

זה העניין

שבהריון הקודם הייתי במעקב שלו וסמכתי עליו ב-100% ואני צריכה לציין שמה שהוא אמר היה מדוייק, אבל אני לא יודעת למה, או שאני סתם לחוצה או לא יודעת מה בדיוק אבל עכשיו יש לי חשששות

נראה לי טבעי...

כמו שלומדים המון המון לפני בחינה ובדקה האחרונה יש מין תחושה שלא יודעים כלום ולא זוכרים שום מילה. זה החששות שגורמים לספקות והדאגות שמעלות את ההתלבטויות. תלכי לבדיקה ושיהיה בהצלחה.

יעלי ס

New member
אני דווקא בדעה שאם לא בטוחים

במשהו עדיף לא לעשות . ואני אסביר . אני,למשל,גם התלבטתי הרבה וסוף עשיתי במקום שידעתי שאני לא שלמה עם ההחלטה.לא קרה שום דבר ,הכל היה בסדר ,אבל אני עדיין לא שלמה עם זה וחוששת שאם כן תהיה בעיה בתינוק אאשים את עצמי על ההחלטה ההיא. נשמע מסובך? האמת שאותו הדבר קורה לי אפילו בקניות.אם אני לא בטוחה שזה זה מסתבר בסוף שהקניה לא מוצלחת. צריך לסמוך על החוש הפנימי. כנראה שהיה משהו שגרם לך לחוסר ביטחון ברופא. אני חושבת שלאישה חשוב לדעת שהיא עשתה את המקסימום האפשרי מבחינתה . מקווה שלא סיבכתי אותך יותר מדי.

לא סיבכת בכלל

העניין הוא שעכשיו מאוחר כבר לשנות ולא רק זה אם הוא היה בסדר בהריון הקודם, למה עכשיו לא? למה אני חוששת? יכול להיות שאני סתם לחוצה? חשבתי שהריון אמור להיות כיף, זה ממש סיוט

יעלי ס

New member
טוב,אם כבר מאוחר לשנות ,אז

תשלימי עם העובדה שאת עושה אצלו וזהו. האמת,שזה מה שקרה גם לי. אני מבינה שאת עכשיו עסוקה בלשכנע את עצמך שיהיה בסדר ובזה לצערי לא אוכל לעזור.עברתי את זה גם. את שאלת את דעתינו ועניתי לך. שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה. דרך אגב,לא אמרתי שהרופא שלך לא בסדר או שאי אפשר לסמוך עליו. התיחסתי רק לתחושות שלך.יכול להיות שהרופא הוא הכי טוב שיכול להיות ודווקא את מרגישה לא טוב איתו. אז העצה שלי התיחסה רק לשקט הנפשי שלך וחס וחלילה לא לאמינות של הבדיקה.

אל תדאגי אני הבנתי אותך

אל תרגישי לא בנוח, כל התנפלות השאלות שלי היה כי אני זו ש"דפוקה" בראש, שהרי רופא יכול להיות מעולה כלפי מישהו אחד וכלפי השני לא, לפי דעתי זה עניין של מזל אלו הן החששות של ההריון

דפי26

New member
קודם כל תלכי ותשתדלי להיות הכי

רגועה.תנסי לחשוב טוב טוב מה הסיבה לחשש..משהו שהוא אמר?משהו שאולי אמרו עליו בפורום?תנסי לזהות את הסיבה האמיתית לחשש שלך.אם את עדיין לא מוצאת מנוח אני מניחה שתצליחי אולי להסתנן לאיזה תור אצל אחד מהרופאים האחרים.תמיד יש ביטולים וכאלה לא? שיהיה בהצלחה.

תלכי לבדיקה...

סמכת עליו מההתחלה-אין סיבה לא לסמוך עליו גם עכשיו! החששות לגיטימיות-אנחנו הרי הריוניות מכל פיפס אנחנו רועדות... בהצלחה

למעלה