היום יש שינוים מאתר של טלעד

gilriv

New member
היום יש שינוים מאתר של טלעד

היום יש ביוגרפיה על אפרים קישון {
ז"ל , חלוצי התרבות {במקום דייט לסטרייט בשעה ,22.20 הבית הלבן ישודר מ23.40 גם בשבוע הבא יהי ככה
שמיו לב לשעות -עדיף להקליט שלו נלך לישון לפתע

buffgirl

New member
איזו חוצפה.
|מיוחדת|

בגלל דברים כאלו אף אחד לא צופה בערוץ 2! הם פשוט מתעללים בצופים שלהם!

shellydeez

New member
בואנה מזל שמחר אין צבא

ככה אני אראה את זה
אבל מה זה ככה?
אולי גם אנחנו נעשה עצומה כמו סטרגייט רק שאצלנו העצומה תהיה להעביר את זה לשעה הגיונית?

gilriv

New member
רוצים לזה שידור חוזר

כמו שעשו לזהות בדויה -בעונה הראשונה שלה ,צריך לעשות שידור חוזר - בטח כשזה יסתיים זה יהיה עד שיביאו גם עונה6 ?

trilliane

Well-known member
מנהל
באמת חוצפה! האפרים קישון הזה

בחר לו זמן ממש לא מתאים למות! אבל בואו לא נעשה עניין מזה שהוא מת, אפשר להתייחס למותו גם בסוף העונה של הבית הלבן, זה סובל דיחוי. זה לא שהוא תרם משהו לתרבות במדינה.

buffgirl

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לא אמרתי שום דבר על אפרים קישון, הוא אחד האנשים היותר מוערכים על ידי ואני מאוד אוהבת את העבודה שלו, אבל מה שטלעד עושה זה פשוט להתעלל בצופים, וזו לא פעם ראשונה. אם רוצים לשדר משהו במקום, ויודעים שזה ארוך אז שידחו את שידור הפרק בשבוע וישדרו במקומו דבר אחד. לא אמרתי שזה לא בסדר ששידרו את התוכנית על אפשריים קישון, אבל להציג את התוכנית הבית הלבן באיחור של כמעט שעה זה לא נתפס, במיוחד כשאלו שעות מאוחרות ולאנשים יש בית ספר, אוניברסיטה, צבא ועבודה יום אחרי. אבל תודה לך עינת שאת מציגה אותי כמישהי נבובת מוח וחסרת רגשות לפני שאת בכלל בודקת מה הכוונה שלי ומכניסה לי מילים ורעיון לפה. כבר הזכרתי כמה אני מודה לך על זה?

trilliane

Well-known member
מנהל
ולדחות בשבוע זו לא התעללות בצופים?

תראי, אני לא מנסה להכניס לך מילים בפה או להציג אותך כנבובה, אבל אני לא חושבת שדחיית שעת שידור הסדרה כדי לשדר ספיישל מיוחד על אדם חשוב שמת הופך את טלעד ל"חוצפנים" ו"מתעללים". יש הרבה סיבות אחרות שהופכות את הזכיניות לכאלה (למשל קטיעה לא נכונה לפרסומות, שידור סדרה בכמה דקות מוקדם יותר ממועד השידור(!) או שינוי מועד שידורה משבוע לשבוע בלי שום סיבה הגיונית) דווקא המקרה הזה אינו אחד מהם בעיני. להציג את הבית הלבן באיחור של 40 דק' שהודיעו עליו מראש (כשגם ככה היא בפועל מתחילה תמיד באיזור ה-23:15 גם ככה, וזה בהחלט כן חוצפה) כי השבוע יש סיבה מיוחדת, נראה לי הגיוני וסביר ביותר. ברוב בתי האב יש היום וידאו (בפרט לרוב צופי 'הבית הלבן', מבחינה דמוגרפית) מי שלא יכול לצפות בסדרה יכול לתכנת את הוידאו (או ללחוץ על הכפתור וללכת לישון בשעה הקבועה).

buffgirl

New member
אני לא חושבת ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שזו התעללות בצופים כשדוחים בשבוע. זה מאוד לגיטימי, ועושים את זה בכל רחבי העולם, שדוחים פרק בשבוע בשביל איזה ספיישל או בגלל תוכנית מיוחדת. אבל אני באמת לא חושבת שלהתחיל להקרין פרק ב-12:00, שאם נהייה טכנים זה כבר יום למחרת, זו לא חשיבה נכונה. אנשים לא רואים את התכנית בגלל שזה ערוץ 2 (אני מכירה רבים שהיו צופים בה בערוץ 3 ומאז שעברה לערוץ 2 הפסיקו לצפות בה) ובעיקר בעיקר בגלל השעה המאוחרת שלא מתאימה לכולם. לא משנה אם יש או אין וידאו (ולעיתים קרובות תגלי שיש אנשים שלא יודעים איך לכוון את הוידאו או להקליט מסיבות כאלו או אחרות שנובעות מתקלה או בגלל שהם לא יודעים להקליט ממיר דיגיטלי וסיבות דומות), שידור סידרה, שבארה"ב משודרת בפריים טיים (סלחו לי אם אני טועה, יכול להיות שלא בפריים טיים אבל לפחות בשעה סבירה), ב12:00 בלילה נראה לי מעט לא הגיוני.

trilliane

Well-known member
מנהל
טוב, אנחנו פשוט לא מסכימות בנושא

אבל רק שני תיקונים: א. התוכנית שודרה ב-23:40 שזה עוד לא חצות (ולהזכירך בתחילת העונה היא שודרה ב-23:25 כך שההבדל לא מאד גדול) ב. 23:00 זה רחוק מלהיות פריים טיים, זה כבר נחשב ללייט נייט.

buffgirl

New member
מקבלת את התיקונים, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אבל אני עדיין לא מסכימה עם דעתך, מצטערת
בואי נשאיר את זה ככה ונסיים ככה את הדיון

למעלה