ב"ידיעות אחרונות", מוסף "פיוז", עמוד 7, למטה משמאל תמונה קטנה מאוד של יו עם אשתו בפרופיל, יו מסתיר אותה די. גם כתוב עליו קצת, אבל אין לי כרגע זמן לכתוב מה כתוב, אולי מישהו מתנדב? ביי לבינתיים.
הוא כזה חסר ביטחון בעצמו שזה כבר מרגיז אוף תקבל את זה שאתה מצליח שקסי בטירוף וחמוד עד למידה של הערצה ותפסיק להיתלונן!!ולקטר!! זה משהו פסיכולוגי גם בכל הראיונות שלו הוא מזלזל בעצמו זה בכדי שאם הוא יכשל אז הוא לא יתאכזב יותר מדי כי הוא אמר לעצמו כבר מההתחלה ש"שזה" לא יעבוד ..... סתם משהו למחשבה... הכתבה קצרה ועיניינית ונחמדה.... תמונה טובה שלו...(באמת בקושי רואים את אשתו)...
אני איתך. אולי הוא פשוט צריך מסאז'. בראיונות המצולמים מהשנים האחרונות, הוא נראה די קול. לינק להרבה מהם. מממ...זה עושה אותי בנאדם רע אם אני שונאת את האשה שלו?..
ה"ישנונית" אומר לקמרון שהוא מרגיש שחלק ממנו רוצה שאשתו תמות כי אם היא תחייה זה אומר שהיא בגדה בו. והוא שואל את קמרון "זה עושה אותי בן אדם רע?". וקמרון מסתכלת עליו, ועונה בדרמתיות "כן."
זה היה חלק מקטע על "כוכבים" שנשואים לנשים "לא זוהרות". נאמר שם שהם נשואים 17 שנה, ושהיא "תמכה בו כשהיה שחקן כושל" או שטות מהסוג הזה. יו צוטט כאומר משהו כמו "רק היא חושבת שאני סקסי. זה נס שיש לנו ילדים".
אישה מה את מתלוננת?? אני אתחלף איתך בשמחה {לא שיש ל ממש במה להתחלף}!! יו המסכן!! היא זו שגורמת לו את החוסר ביטחון הזה!! יו- אנחנו אוהבים אותך וחושבים שאתה הכי סקסי בעולם!!!
התמונה ממש פיצית, ורואים אותה בפרופיל (מהצד) אבל יו עומד לפניה ומסתיר אותה ולכן רק רואים את קו הפרופיל של הפנים שלה. אני לא בטוח שמותר לסרוק את התמונה ולהעלות (בגלל זכויות יוצרים). כתוב שהשם שלה הוא ג'ו גרין, תנסי לחפש באינטרנט לפי המילים יו לאורי וג'ו (Jo).