היום כבר היום השלישי- לא משתעלת לא מנוזלת אין חום אבל הגוף.........גל עצמות של כאב
S Sימה New member 25/1/07 #1 היום כבר היום השלישי- לא משתעלת לא מנוזלת אין חום אבל הגוף.........גל עצמות של כאב
ח חמוסי היחידה New member 25/1/07 #3 סימה -לשמוע מה שהגוף אומר.אני רוצה לנוח ואל תכריח אותי לעשות דברים אחרים. תנוחי שלא יהיו סיבוכים.לא צריך חום בשביל לנוח.
סימה -לשמוע מה שהגוף אומר.אני רוצה לנוח ואל תכריח אותי לעשות דברים אחרים. תנוחי שלא יהיו סיבוכים.לא צריך חום בשביל לנוח.
ח חמוסי היחידה New member 25/1/07 #4 סימה -לשמוע מה שהגוף אומר.אני רוצה לנוח ואל תכריח אותי לעשות דברים אחרים. תנוחי שלא יהיו סיבוכים.לא צריך חום בשביל לנוח. גם אני נלחמתי ובסופו של דבר הסתבכתי עם ברונכיט.
סימה -לשמוע מה שהגוף אומר.אני רוצה לנוח ואל תכריח אותי לעשות דברים אחרים. תנוחי שלא יהיו סיבוכים.לא צריך חום בשביל לנוח. גם אני נלחמתי ובסופו של דבר הסתבכתי עם ברונכיט.
א אור224 New member 25/1/07 #6 החלמה מהירה,רובנו מרגישים כך בימים האחרונים, פופלארי ביותר- זה ממש הפך להיות "אין".
S smady a New member 25/1/07 #7 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif