היום כבר ה-18.8.03

מיצי007

New member
היום כבר ה-18.8.03

ברגע זה,אני פותחת רישמית את חגיגות היומולדת לאדוארד נורטון
היום כפי שידוע לחלק מכם,היומולדת של אד. אתם מוזמנים לשרשר להודעה הזאת או לפתוח הודעות חדשות בנוגע אליו ואל יום ההולדת ה-34 שלו. זוהי היומולדת הראשונה הנחגגת כאן בפורום ואפילו הספקנו לשלוח לו מכתב מכמה מחברי הפורום(מי שלא הספיק,לא נורא.תמיד יש שנה הבאה
) אז
לאד ליום ההולדת ה-34 שלו. מי ייתן והוא ימשיך להביא עלינו את הכישרון שלו בכל דרך בה יבחר,בין אם זה בימוי-משחק-הפקה או כתיבה. עכשיו כדי להפוך את השרשור הזה למסקרן חשבתי שאני אפתח בעובדה קטנה על אד שלנו ואנשים שיצטרפו לשרשור יצטרכו לכתוב עובדה אחרת שידועה להם על אדי אוקיי?
כשאמו של אדוארד אובחנה כחולת סרטן,אד סידר הקרנה חינם למחלקה שבו טופלה אימו לסרט השלישי שלו באותה שנה-"כולם אומרים אני אוהב אותך".אחחח איזה ילד מקסים לא
שיהיה לכולכם יומולדת אדי נהדר

swirrrly

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

טוב אז ככה... סיפור חיי/הערצתי לאדוארד:
מרץ 2003 - אח שלי לא בבית. אני מנצלת את ההזדמנות כדי לבקר במחשב שלו, נכנסת למחיצת 'Movies' בחיפוש אחר פרקים של סימפסונז וכיוצא בזה... עיניי נתקלות בסרט בשם: 'Fight Club'... נשמע מענין, מקליקה פעמיים... השמות של הקרדיטים בהתחלה נראו סתמיים, אבל הופעתי לטובה לראות: 'Brad Pitt'. הופה, אולי זה סרט טוב. מתחילה לראות, רואה בחור יפה, ממשיכה לראות. הסרט כובל אותי בקסמיו. אני מהופנטת. השיר בסוף פשוט מטריף אותי
, אני יוצאת מהבית ומחליטה שאני הולכת לעקוב אחרי חתול.
1.4.2003 (ידוע גם כ: הראשון באפריל - יום המתיחות{אין קשר לעלילה - זה מגניב להוסיף מידע זה}) - לילה משעמם, אני מול הטלויזיה. יש לנו כבלים דיגיטליים, למה לא נחליף לסינמה 2?. מחליפה לסינמה 2. מה זה? קומדיה עם בן סטילר. השם אדוארד נורטון נשמע לי מוכר {ראיתי לפני זה בחפיפיות קלוז-אפ עליו בערוץ E!, וזה היה משעשע לראות שזה אותו בחור יפה מ'מועדון קרב'.}. מתחילה לראות רק כדי להיזכר מי זה האנטי-וירוס הזה, ולפתע נזכרת. טוב נו, קומדיה רומנטית, בן סטילר, מישהו חתיך : איך אפשר לטעות?. לא טעיתי. 'דארמה' מ'דארמה וגרג'...>>> מגניב. היה יפה, היה יהדות... :). האהבה פרחה.
{+העובדה} - אתר באינטרנט:
אדוארד נורטון יודע יפנית?!. משתנקת. מתאהבת סופית.
Edward James Norton, Junior
רבה לגנים של ההורים שלך, באמת שלא הייתי מעיפה עליך מבט שני אם לא היית מהמם כל כך.
רבה גם שאתה שחקן טוב, ככה אני לא צריכה להתבייש בך.
רבה שאתה שחקן מעולה, ככה אני לפחות לומדת משהו בעת שאני מבלה שעות בלהביט בך בהשתוממות...

מיצי007

New member
הופ הופ טרללה../images/Emo70.gif

חשבתי שאני אקפוץ לכאן ואשרשר לכם איזה תמונה יפה
למי שנמצא כאן לפחות... נתחיל בתמונה ראשונה עד שלאט לאט אנשים יצטרפו אני מקווה

Drorrrrrr

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב ../images/Emo77.gif

היום יומולדתתתתתת לאדוארדדדדדדד [לאדי זה יותר מדי קצר
]

ציפיב

New member
מזל טוב לאד נורטון ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני שמחה וגאה לחגוג היום את יום הולדתי, עם השחקן שאני
בו. אני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם ומכאן שולחת לו
גדולה. מ-
אל
מ-מליב.

pinoki

New member
מזל טובבבבב ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

אממממ אני ידלג על העובדות רק רציתי לקפוץ ולאחל מזל טובבבבב ענק לשחקן שלכםםםםםםםםםם
איך יום הולדת 1 יכול לעשות את האנשים כל כך מאושריםםםםםם שיהיה לכם יום טוב ושמח

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מזללללללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבב אד!!!! עד מאה ועשרים!

מזל טוב לאדוארד המוכשר../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב לשחקן הכי מקסים בטלויזיה !!! מבחינת זמן אני לא מכירה את אדוארד ההההממממווןןן זמן אפילו פחות משנה אבל השחקן הז כל כך השפיע עלי שבתקופה הקצרה הזאת הספקתי לראות כמעט את כל הסרטים שלו ואת רובם הגדול להחזיק ברשותי. הרומן התחיל באמריקן היסטורי שבפוקס התגלגלה אלי קלטת של הסרט לאחר ה היה קצת לפני יציאת דרקון אדום בקולנוע אח"כ ראיתי אותו בקולנוע ושאלתי את חבר שלי לאותה תקופה "זה לא זה ששיחק ב..."והוא אמר כן כן ומשם התחיל הסיפור בנינו..... ובחרתי תמונה שאני אוהבת של אד במיוחד הכיתוב של הפרינס עליה...

מיצי007

New member
הרומן שלי עם אד

בשנת 97,זאת הייתה תקופת הליאונרדו דיקפריו שלי. כן כן,אני מודה אבל זה היה מתי שיצא טיטאניק וכל בנות ה-12 היו מטורפות עליו. במשך חצי שנה חייתי ונשמתי ליאו אבל אז,בדיוק אז יצא פחד ראשוני לוידיאו ואחי לקח את הסרט כי הוא אמר שהוא ממש התרשם מהשחקן ונראה לו שאני אוהב אותו דווקא(כנראה זה היה הניסיון שלו להוציא אותי משלב הליאו של חיי). ואז,כל חיי השתנו. פשוט כמשמעו-ראיתי את הסרט ופשוט התאהבתי
. אחרי זה כל מה שעניין אותי זה אדוארד ואיפה אני יכולה לראות עוד ועוד סרטים שלו.אז אפשר להגיד שעקבתי אחריו מתחילת הקריירה שלו מכיוון שפחד ראשוני יצא הייתה עליו הגבלת גיל מעל גיל 14 ואני הייתי רק בת 11+(כמעט בת 12) שזה יצא כאן בארץ. אחרי זה פשוט ראיתי כל סרט שלו יותר מ-5 פעמים כל אחד מהם,חיפשתי כל מידע אפשרי עליו ועל הפרוייקטים שלו. מאז גם,אני חוגגת לו יומולדת כל שנה בדרך אחת או אחרת,בין אם זה בראש שלי במחשבותיי או צפייה בכל הסרטים שלו במשך כל הלילה עם חברות. והפעם,בפעם הראשונה גם אתכם חברי הפורום היקרים שלי. מקווה שתישארו ונהפוך את המקום הזה לקהילה של ממש. חוויה שזכורה לי לטובה מאדוארד: יום אחד הלכתי עם חברה שלי לסרט,זה היה קצת לפני צאת לשמור אמונים וקצת אחרי שראיתי את פייט קלאב(מה שהפך להיות הסרט האהוב עלי).התיישבנו בקולנוע והתחילו לשים את ה-בקרובים שלהם באותו הזמן. פתאום אני וחברה שלי רואות את הפרסומת ללשמור אמונים. אז אני בזמנו ידעתי שאד מתכנן לעשות את הסרט הזה והוא דיבר על זה שזה סרט קצת כמו הבדיחות קרש על הרבי והכומר,הכל טוב ויפה. פתאום לקראת סוף הטריילר-מה אני מגלה? בוים על ידי אדוארד נורטון!! אני וחברה שלי נעשנו כחולות בפנים בעוד שאנחנו צורחות מעמקי הגרונות שלנו-מה
זה בא לנו כל כך בהפתעה שפשוט היינו בהלם חצי מהסרט ובכלל לא צפינו בסרט שבאנו לראות מלכתחילה.
זהו אני מצרפת עוד תמונה לשרשור שאהובה עלי ביותר. לטעמי אחת היפות שלו
כן כן,הדבר הסקסי הזה זה הוא

~*~gaL

New member
מזל טוב-מזל טוב לאדוארד!../images/Emo98.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב לשחקן המדהים והמוכשר הזה. שרק ימשיך לעשות את מה שהוא עושה, ושלעולם לא יפסיק... :))) הידעתם? לדמותו של ארון סטמפלר ב"פחד ראשוני", שמבוסס על ספר, לא היה גמגום, אבל כשאדוארד נבחן הוא נתן לה גמגום. :))) ~*~*~*~34~*~*~*~

SoundsOfSilence

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לאדי!!! ../images/Emo65.gif

אז קודם כל אני אתחיל במחרוזת שירי יום הולדת לכבוד יום הולדתו של אדי!
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לאדיייייי חג לו שמח וזר
לו פורח היום יום הולדת לאדיי
גילו גילו גילו נא יום הולדת הנה בא ואני שמחה רוקדת כי גדלתי בשנה הופ הופ טרללה גדלתי בשנה הופ הופ טרללה גדלתי בשנה
יום הולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד לכל בן לכל בת רק ביום הולדת רק ביום הולדת רק ביום הולדת רק ביום הולדת
חוץ מזה ברצוני לאחל לאדי יום הולדת שמח ושימשיך ליצור ולעבוד ולהיות כזה סקסי ומוכשר
וגם לאחל המון מזל טוב לפורום שחוגג פה יום הולדת לאדי בפעם הראשונה (זה רגע היסטורי!)
העובדה שלי על אדי היא: הוא סקסי גם בתלבושת של קרנף ושיערו אכן בלונדיני אפילו שיותר יפה לו חום
המשיכו לחגוג אנשים! תהנו המיום הזה, איכלו הרבה מאפינס, ואל תגידו like!

swirrrly

New member
../images/Emo6.gif יו, אז תצטרפי לאגודה שהקמתי../images/Emo9.gif

פרטים בחתימה

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאדייי דארלינג... ../images/Emo65.gif

מזל טובבבבבבבבבבב...
המון אושר ואושר וחיי סקס סוערים... אהמ הוא לא קורא את השרשור נכון?!?!? אניוואי... אושר( תמיד חשוב... ),עושר ( במקרה שלו לא רלוונטי... ), כושר ( עם הגוף שלו לא רלוונטי... ) ובריאות ( שפעת קלילה נחשב ?!?!? )...

אילונוש

New member
המון מזל טוף לשחקן המדהים../images/Emo65.gif

אתמול רציתי להיכנס לכאן אבל לא יצא לי אז אני מברכת אותו היום
מזל טוב אני באמת מאמינה שאתה אחד השחקנים הדגולים ביותר מי ייתן ותזכה לחיים מאושרים וארוכים הרבה בריאות ותמיד תהיה מוקף באנשים אוהבים ומלא מעריצים והצלחה מסחררת בקריירה שלך עד הזקנה! וכמובן המון הצלחה בתחום הרומנטי

למעלה