../images/Emo12.gifאיזה שאלון, ג'יז.
שם מלא – צליל. וזהו. תאריך לידה- 18.5.93 ת.ז- תיאור פיזי- שטו? חיה נערצת-
נערצת, מי ישמע. המ... לא יודעת. ספרים- מה איתם? טי וי – מה איתה? סוג הומור- כלמיני. תכונות / התנהגויות סקסיות – המ, לא יודעת
. תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- יש כל מיני. תכונות אהובות בי- אנאערף, את זה יגידו אחרים. תכונות מאוסות בי- כנ"ל. צבעים- כחול. סגנון מוזיקלי- רוק ישראלי, בעיקר. שירים- יש המון. זמרים/להקות- כנ"ל. נשים קלאסיות- שטו
? גברים קלאסיים- כנ"ל. מילים/ הברות/ נהמות – וולאי, אי אפשר לשאול שאלה ושתהיה שאלתית
? לעולם לא יתפסו אותך עם- קרוקס. לעולם לא יתפסו בלי- המ, פלאפון. סגנון לבוש- ג'ינס, חולצה / גופיה
. מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- יבשה. הדבר הכי יפה שעשו עבורך- כל מיני. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- אנאערף. גבר חלומי- לא יודעת. מתנגן במערכת- המ, מתחלף. כרגע כלום. עונה- חורף. במיטה- אחת (WTF?!) הדבר הכי מביך שקרה לי- ג'יזס, יש מלא. עיר- המ
'אני...' במשפט- צליל. מסר לאומה- שיער: מה איתו? מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום בהיר / שטני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? סגול, ורוד, ירוק, כחול וכל הדברים הלא טבעיים האלה
. מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) הכל יפה, מה. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר / עד הכתפיים. מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע. אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא. מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) הכל. אתם בעד לצבוע את השיער? לא. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? מה שציינתי למעלה (ורוד, כחול, ירוק, סגול...) מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! חלאס
! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? יש ויש. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול - ירוק. ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? עדשות, כן. מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול - ירוק
. עיניים גדולות או קטנות? אנאערף. מה צבע העיניים שלכם? חום - שחור. מרוצים ממנו? כן. ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? שיהנה
. מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? ירוק - כחול. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אנאערף. אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא. מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון שחור + מסקרה :] אתם מדברים עם העיניים? לא, אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מדברת עם הפה :] יש לכם משקפיים? לא. עדשות? לא. פנים - פנים יש
. פנים מאורכות או קצרות? באמצע. רזות או שמנמנות? תלוי בגוף, מה, זה צריך להיות פרופורציונלי. מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים. איך נראות הפנים שלכם? עם עיניים, אף, פה, גבות, אזניים. מרוצים מהם? כן, הכל במקום
. סתם, המ, לא ממש ^_^' מה הייתם משנים בהם? הכל, חוץ מהעיניים. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) הממ... אח שלי
. יש לכם בלוטה באף? לא. יש לכם אף סולד או להפך? לא יודעת. מרוצים מהאף שלכם? לא. מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? וואיייייייייייייי
, איזה חופר זה :] מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) באמת עדיף. הייתם עושים ניתוח אף? לא. האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא ראיתי אף פעם. מצח גבוה או נמוך? באמצע
. יש לכם נמשים? ממש טיפה. אתם מתאפרים? ממש טיפה. ולא כל הזמן. מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) חלאס. יש לכם קמטים? ברור. מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? פי, די. יש לכם חיוך יפה? לא. מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש הרבה. יש לכם שפתיים יפות? אנאערף. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא יודעת. איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? חלאס. מרוצים מהשפתיים שלכם? כן. הן מתקלפות?
אתם שמים שפתון? לא. יש לכם אזניים בולטות? לא. יש לכם חצ'קונים? יא אללה
!!! לא. אתם מורטים גבות? מן הסתם. גוף: אתם גבוהים? 1.62 זה גבוה? יש לכם משקל עודף? לא. לבנות: יש לכן חזה גדול? מה נסגר?! לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? אנאערף. יש לכם מתניים? כמו לכל אחד :] מה צבע העור שלכם? באמצע, בין הבהיר לכהה. מרוצים ממנו? יאפ. מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? מה זה משנה? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לי תחת. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? יש לי תחת. הרבה נותנים לכם מכות בתחת? רק חברים
. מרוצים מהגוף שלכם? לא. לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? וזה עניינכם כי...? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?
איפה כבר הורדתם שיערות?
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס. מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ג'ינס אחד, חמודי P: חרוש ^_^' יש לכם הרבה בגדים? כמו שצריך. לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? המ, אגב, אפשר היה לשאול את אותה השאלה לשני המינים, יחי הטמטום :] לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא. אתם לובשים צבעים תואמים? כן. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אנאערף. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא. מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? אנאערף. ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לא. היסטריים לגבי המראה? לפעמים. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? גרוע. מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) חלאס, סעמק
!!! הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא. נותנים לכם מחמאות על המראה? מדי פעם. מרגישים טוב עם עצמכם? לא. מה הכי חשוב לכם במראה? חלאס.