היום-כי מחר כבר לא אהיה...

שלי פאר

New member
היום-כי מחר כבר לא אהיה...

מכוביי, סילחו לי על חוסר היחס שלי אליכם בימים האחרונים חיי רצופים בעיות קטנות כמו גדולות הפינה של הסלב תבוא היום כי מחר אינני כאן. אוהבת אתכם! *המניאק שצוחק לי על הצורת דיבור מקבל בעיטה! חח

שלי פאר

New member
השאלות הגודלות

שם מלא – תאריך לידה- ת.ז- תיאור פיזי- חיה נערצת- ספרים- טי וי – סוג הומור- תכונות / התנהגויות סקסיות – תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- תכונות אהובות בי- תכונות מאוסות בי- צבעים- סגנון מוזיקלי- שירים- זמרים/להקות- נשים קלאסיות- גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות – סקס אחר- תנוחה מועדפת – סיגריות- הסמים שלי- הרגל מגונה- מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- משקה- אוכל- עקרונות ברזל- משפט שעושה לי את זה- הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע- בילוי אידאלי- לעולם לא יתפסו אותך עם- לעולם לא יתפסו בלי- סגנון לבוש- מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- מתנגן במערכת- עונה- במיטה- הדבר הכי מביך שקרה לי- עיר- . 'אני...' במשפט- מסר לאומה- שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אתם בעד לצבוע את השיער? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? מה צבע העיניים שכובש אתכם? עיניים גדולות או קטנות? מה צבע העיניים שלכם? מרוצים ממנו? ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים? עדשות? פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה?

שלי פאר

New member
גדולות* הייתי חייבת להתבלבל

שם מלא – שלי פאר (אני כלבה עם צליל עונה על כל השאלה* תאריך לידה- 15.05.87 ת.ז- חחחחחחחחחחח תיאור פיזי- מה זה אומר!!? שאני אמורה לספר לכם כמה כוסית אני!? חיה נערצת- אחותי הקטנה ספרים- האף של פינוקיו ואיש הפיל טי וי – שתוו?! סוג הומור- שחור ורע בעיקר (צליל אמרה שאני מצחיקה) תכונות / התנהגויות סקסיות – "יואאאאאאאוווווווווו מה זה החיוך הזה!?" "או-הא איזה תחת יש לה" תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- פוזות תכונות אהובות בי- לא אוהבת את התכונות שלי תכונות מאוסות בי- הכל צבעים- מרגיעים סגנון מוזיקלי- עברייייייייייייייייי שירים- שמישהו כבר שר אותם מזמן זמרים/להקות- גיים בויז דודוווווווווו תעשה לי ילד נשים קלאסיות- זאת שאלה!!? גברים קלאסיים- יש מצב חח מילים/ הברות/ נהמות – מה!? סקס אחר- מה!? תנוחה מועדפת – על הבטן חח (שאני ישנה) סיגריות- לא בבית שלי! סתם! מי שמעשן לידי שיעשן אל אמ לייט! הסמים שלי- עבריייייייייייייייייייי בלילה בים שנינו בלי מכנסיים הרגל מגונה- חח אין! מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- יםםםםםםםםםםםםםםםםםם משקה- מים אוכל- טעים עקרונות ברזל- יש מלא משפט שעושה לי את זה- חח אין! הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- פורד! אושר עילאי- נשמע כמו שם של מישהו חלום פרוע- אין בילוי אידאלי- בלילה בים... לעולם לא יתפסו אותך עם- כסף לעולם לא יתפסו בלי- יומן סגנון לבוש- פוקס וטי אן טי וכמובן ג'ינסים מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- ים ים ים הדבר הכי יפה שעשו עבורך-.לא זוכרת חח הדבר הכי יפה שעשית לאחר- אהבתי אותו גבר חלומי- מת מזמן מתנגן במערכת- אין מערכת! עונה-הכל חוץ מעונות מעבר במיטה- מה במיטה?! הדבר הכי מביך שקרה לי- לא קרה לי עיר- .טבריה 'אני...' במשפט- אם לא אני אז אף אחת יותר טוב כלום מכמעט מסר לאומה- חיו ותנו לחיוך שיער: חום מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?חום מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?בלונד מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) תלתלים וקרחת מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קרחת ושיער ארוך מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? מאיפה לי?! אתם מרוצים מהשיער שלכם? לאאאאאאאאאאא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) הכל! אתם בעד לצבוע את השיער? לא!!! לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? בלונד מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! השיער של אחותי האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לאאאאאאאאאאאאאא עיניים" אוי איזה עיניים יפות, אתה באת לבד?! מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? חומות ושחורות ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? חום ושחור עיניים גדולות או קטנות? לא מפריע לי מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו?כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?כן, אחותי האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? שחורות אתם יודעים לכבוש עם העיניים? כן אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא, מה יש כזה?! מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? לא יודעת אני לא מתאפרת אתם מדברים עם העיניים? כן יש לכם משקפיים? כן עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים?העיניים איך נראות הפנים שלכם?יפות מרוצים מהם? לא מה הייתם משנים בהם?את האף מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) חורי זועבי תומר יריב יש לכם בלוטה באף?לאא יש לכם אף סולד או להפך? אף מכוער מרוצים מהאף שלכם?לא מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?של אחותי מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)האף שלי הייתם עושים ניתוח אף?אני אעשה! האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא ראיתי כזה בחיים מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים?לא אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) ראיתי הרבה יש לכם קמטים? חס וחלילה מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? הפנים של אמא שלי יש לכם חיוך יפה?הכי יפה מה החיוך הכי יפה שראיתם? ראיתי הרבה יש לכם שפתיים יפות?כןןןןןןןןןןן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? ראיתי הרבה איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? או-הא... חורייייייייייייייי מרוצים מהשפתיים שלכם?כן הן מתקלפות?לא אתם שמים שפתון? לובלו עם פיגמנט יש לכם אזניים בולטות?לא יש לכם חצ'קונים?לא אתם מורטים גבות?כן גוף: אתם גבוהים? לא יש לכם משקל עודף?לא לבנות: יש לכן חזה גדול?לא לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות?לא יש לכם מתניים? ראיתם מישהו שאין לו!? מה צבע העור שלכם? יפה לא יודעת איזה צבע מרוצים ממנו? כן.... מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?נו איזה שאלות דביליות מזה????????!!1!!!! יש לכם תחת גדול או קטן? תחת סקסי יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הכי סקסי הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא אבל הרבה נועצים בו מבטים מרוצים מהגוף שלכם?לא לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזיה. מה זה גוזייה עכשיו!? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? בבית שחי בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? גינסים מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? הכל חוץ ממזה שאני לא שמה יש לכם הרבה בגדים? לא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? מה שאני לובשת לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן אתם לובשים צבעים תואמים? כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) יפה מאיפה אני יודעת מה הוא אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?לא יודעת בטח משהו מנומר ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לא היסטריים לגבי המראה?לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? סבבה לגמרי מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) לא יודעת לא סגורה על זה הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה?

../images/Emo12.gifאיזה שאלון, ג'יז.

שם מלא – צליל. וזהו. תאריך לידה- 18.5.93 ת.ז- תיאור פיזי- שטו? חיה נערצת-
נערצת, מי ישמע. המ... לא יודעת. ספרים- מה איתם? טי וי – מה איתה? סוג הומור- כלמיני. תכונות / התנהגויות סקסיות – המ, לא יודעת
. תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- יש כל מיני. תכונות אהובות בי- אנאערף, את זה יגידו אחרים. תכונות מאוסות בי- כנ"ל. צבעים- כחול. סגנון מוזיקלי- רוק ישראלי, בעיקר. שירים- יש המון. זמרים/להקות- כנ"ל. נשים קלאסיות- שטו
? גברים קלאסיים- כנ"ל. מילים/ הברות/ נהמות – וולאי, אי אפשר לשאול שאלה ושתהיה שאלתית
? לעולם לא יתפסו אותך עם- קרוקס. לעולם לא יתפסו בלי- המ, פלאפון. סגנון לבוש- ג'ינס, חולצה / גופיה
. מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- יבשה. הדבר הכי יפה שעשו עבורך- כל מיני. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- אנאערף. גבר חלומי- לא יודעת. מתנגן במערכת- המ, מתחלף. כרגע כלום. עונה- חורף. במיטה- אחת (WTF?!) הדבר הכי מביך שקרה לי- ג'יזס, יש מלא. עיר- המ
'אני...' במשפט- צליל. מסר לאומה- שיער: מה איתו? מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום בהיר / שטני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? סגול, ורוד, ירוק, כחול וכל הדברים הלא טבעיים האלה
. מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) הכל יפה, מה. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר / עד הכתפיים. מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע. אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא. מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) הכל. אתם בעד לצבוע את השיער? לא. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? מה שציינתי למעלה (ורוד, כחול, ירוק, סגול...) מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! חלאס
! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? יש ויש. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול - ירוק. ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? עדשות, כן. מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול - ירוק
. עיניים גדולות או קטנות? אנאערף. מה צבע העיניים שלכם? חום - שחור. מרוצים ממנו? כן. ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? שיהנה
. מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? ירוק - כחול. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אנאערף. אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא. מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון שחור + מסקרה :] אתם מדברים עם העיניים? לא, אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מדברת עם הפה :] יש לכם משקפיים? לא. עדשות? לא. פנים - פנים יש
. פנים מאורכות או קצרות? באמצע. רזות או שמנמנות? תלוי בגוף, מה, זה צריך להיות פרופורציונלי. מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים. איך נראות הפנים שלכם? עם עיניים, אף, פה, גבות, אזניים. מרוצים מהם? כן, הכל במקום
. סתם, המ, לא ממש ^_^' מה הייתם משנים בהם? הכל, חוץ מהעיניים. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) הממ... אח שלי
. יש לכם בלוטה באף? לא. יש לכם אף סולד או להפך? לא יודעת. מרוצים מהאף שלכם? לא. מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? וואיייייייייייייי
, איזה חופר זה :] מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) באמת עדיף. הייתם עושים ניתוח אף? לא. האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא ראיתי אף פעם. מצח גבוה או נמוך? באמצע
. יש לכם נמשים? ממש טיפה. אתם מתאפרים? ממש טיפה. ולא כל הזמן. מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) חלאס. יש לכם קמטים? ברור. מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? פי, די. יש לכם חיוך יפה? לא. מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש הרבה. יש לכם שפתיים יפות? אנאערף. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא יודעת. איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? חלאס. מרוצים מהשפתיים שלכם? כן. הן מתקלפות?
אתם שמים שפתון? לא. יש לכם אזניים בולטות? לא. יש לכם חצ'קונים? יא אללה
!!! לא. אתם מורטים גבות? מן הסתם. גוף: אתם גבוהים? 1.62 זה גבוה? יש לכם משקל עודף? לא. לבנות: יש לכן חזה גדול? מה נסגר?! לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? אנאערף. יש לכם מתניים? כמו לכל אחד :] מה צבע העור שלכם? באמצע, בין הבהיר לכהה. מרוצים ממנו? יאפ. מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? מה זה משנה? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לי תחת. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? יש לי תחת. הרבה נותנים לכם מכות בתחת? רק חברים
. מרוצים מהגוף שלכם? לא. לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? וזה עניינכם כי...? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?
איפה כבר הורדתם שיערות?
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס. מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ג'ינס אחד, חמודי P: חרוש ^_^' יש לכם הרבה בגדים? כמו שצריך. לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? המ, אגב, אפשר היה לשאול את אותה השאלה לשני המינים, יחי הטמטום :] לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא. אתם לובשים צבעים תואמים? כן. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אנאערף. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא. מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? אנאערף. ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לא. היסטריים לגבי המראה? לפעמים. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? גרוע. מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) חלאס, סעמק
!!! הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא. נותנים לכם מחמאות על המראה? מדי פעם. מרגישים טוב עם עצמכם? לא. מה הכי חשוב לכם במראה? חלאס.

RTur

New member
עונה:

שם מלא - ארתור כץ תאריך לידה- 19.11.88 ת.ז - את רוצה גם כתובת? תיאור פיזי - נו באמת.. חיה נערצת - אלפקה
ספרים- כל ספר של דן בראון! טי וי - אממ.. חברים, האלופה, טב"ע.. סוג הומור- מצחיק תכונות / התנהגויות סקסיות - אה? תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- חחח תכונות אהובות בי- נו.. תכונות מאוסות בי- יאללה.. צבעים- מה איתם? סגנון מוזיקלי- רוק, פופ, לטיני, ג'אז שירים- טובים זמרים/להקות- נו שוב להתחיל ת'רשימה? נשים קלאסיות- מה איתן? גברים קלאסיים- מה איתם? מילים/ הברות/ נהמות – אה? סקס אחר- יש שיר כזה לא? תנוחה מועדפת – דוגי סטייל.. מה זה השאלות האלה? סיגריות- אין מצב הסמים שלי- שוקו נחשב? הרגל מגונה- מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ארגנטינה משקה- מנגו, שוקו אוכל- פיצה עקרונות ברזל- משפט שעושה לי את זה- הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע- בילוי אידאלי- לעולם לא יתפסו אותך עם- לעולם לא יתפסו בלי- סגנון לבוש- מה שיש בארון למעלה מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- יבשה, תודה. הדבר הכי יפה שעשו עבורך - ערכה כזאת מאגניבה מרוזי ויעל הדבר הכי יפה שעשית לאחר- שיר בהקדשה גבר חלומי- מה גבר חלומי? אני? מתנגן במערכת- מה שאני רוצה עונה- אביב במיטה- הדבר הכי מביך שקרה לי- לא צריך להיכנס לזה עיר- באר שבע חח 'אני...' במשפט- מסר לאומה- שיער: שחור עם פסים מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ורוד חח מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) תלוי למי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? תלוי למי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? תלוי למי מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? תלוי למי אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אתם בעד לצבוע את השיער? תלוי למי לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ורוד, ירוד, כחול מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? כן עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? דבש אנערף ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? לא יודע עיניים גדולות או קטנות? בגודל המתאים מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא יודע מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? דבש אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא יודע אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? נווו אתם מדברים עם העיניים? כן, בצ'אט יש לכם משקפיים? כן עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה?

RTur

New member
ושלי מה זה השאלון הזה?

תביאי שאלונים שגם גברים יכולים לענות..

למעלה