היום ככה חשבתי לי

היום ככה חשבתי לי

מיהו הגבר ש"הורס" אותי. כדמות. הסם האולטימטיבי שלי. האם הוא כל גבר? למזלי, הגבר שיכול לפרק לי את הצורה הוא די נדיר. זה אחד כזה עם מבט חכם בעיניים, פרצוף כזה קצת פוקר אבל את גם רואה רמזים לזה שיש לו כמה משוגעים כלואים בעליית הגג, והוא מחפש לתת למישהי את המפתח לשחרר אותם.... מזל שהוא נדיר. מזל שלי שהוא בעיקר פיקציה הזויה מראשה של אישה שקראה יותר מידי ספרים. ואתן? מי הגבר- סם שלכן?

spooni

New member
מכיוון שאני אובססיבית לחלוטין אז...

הסם שלי הוא הטייס שלי
ואני אוהבת שהוא מפרק לי את הצורה. ודרך אגב ...שבוע וחצי....אני מחזיקה מעמד.

spooni

New member
הדרך עוד ארוכה לצערי ..ויהיו הרבה

מיכשולים בהמשך.

Betterfly

New member
אצלי

מקריאה ממודל שיש לי מול העיניים (נחשו מי...)- אינטילגנטי, יפה (או נאה, במקרה הזה יפה), מקסים, כריזמטי (עם הרבה כוח בתחום החברתי), שרוט שרוט שכמו שנורית אמרה- לא רואים שיש לו משוגעים בעליית הגג כי יש לו פני פוקר (פנים יפים חתומים
), אינדבידואליסט (אחד כזה שלא שם על מה שחושבים עליו, שמוצא את דרכו בחיים מכוח פנימי). הכי חשוב- מעניין, שתמיד יש על מה לדבר, שיש לו את הטוויסט המופרע כך שאפשר לדבר על כל דבר וזה לא יהיה משעמם. כן, אין הרבה כאלה.

הגבר סם שלי....

אחד עם עצב תמידי בעיניים, שניכר עליו שעבר הרבה... בדרך כלל הוא כבר עבר את ה 30 אבל הוא עדיין לבד, כל כך לבד שהוא כבר התרגל לבדידות הזו וקשה לו עם כל מה שיכול להפר אותה. במובן מסויים הוא תמיד נראה קצת ילד, קצת אבוד, שמשתמש בחומות הגנה של "לא צריך אף אחד". ואני תמיד חושבת שהוא צריך, ושאני זו שאצליח להפר את הבדידות הזו, להכנס אליו לחיים ולהציל אותו, ובדרך גם אותי. (כתבתי כאן כמה פעמים בעבר אם מישהו זוכר, ואני מקווה כשזה בסדר להשתלב רק כשממש יש לי מה לומר
שיהיה סוף שבוע מקסים.

למעלה