היום כמעט מתתי

מיטללל

New member
היום כמעט מתתי

(שמתם לב כבר שאני קצת דרמטית ? אז הנה דוגמא לא רעה לכך
) בשעות הצהריים הייתי מעורבת באיזו מיני תאונת דרכים. נסעתי עם ידיד על האופנוע שלו, משום מה הוא איבד שליטה, האופנוע נפל ו"עפנו" ממנו. זה היה על כביש לא סואן.ולא קרה שום דבר חמור מדיי. האופנוע בסדר. הידיד שלי בסדר (חוץ מרגשות האשמה) ואני? חבולה לחלוטין. כל הידיים/רגלים שלי מלאות חבולות, הצוואר שלי כולו אדום, מלא שריטות. (משהו מפחיד) והראש מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד כואב לי. מה אני מנסה להגיד ? א. כואב לי נורא. לא אכפת לי לקבל קצת צומי :) ב. קסדה זה באמת דבר חשוב. ג. תיזהרו שאתם נוהגים. וגם בכלל. שיהיה שבוע טוב לכולנו מיטל

Cobe Anan

New member
איזה צירוף מקרים מדהים!

בדיוק היום שברתי את הקסדה שלי... יש קצת סימנים על המצח, על הידיים והרגליים, וקצת נורא כואב לי בכף יד ימין, אבל חוצמיזה אני גם די בסדר- חוץ מהצורך הפתאומי שלי בצומי... תרגישי טוב, ותתפנקי לך:)

מיטללל

New member
אלוהים ישמור !

מצטערת שלא הבהרתי נקודה זו קודם - הקסדה בסדר גמור! קצת השתפשפה (סליחה על בחירת המילים), קצת נשרטה, אבל שלום לה. וזה באמת ההכי חשוב :) וקובי, איזו טלפתיה אסונית :) תרגיש טוב

Cobe Anan

New member
הקסדה תשמור יותר טוב!

רק תזכרי דבר חשוב: קסדה זה אביזר חד פעמי. גם אם היא נראית בסדר גמור- היא יכולה להיות סדוקה מבפנים. אסור להשתמש בקסדה לאחר נפילה!

למעלה