היום כתבה בעמוד האחרון של ידיעות

היום כתבה בעמוד האחרון של ידיעות

הולכים להרוס את בניין הטלויזיה ברוממה ולבנות במקומו " מגדל טלויזיה " , השר איתן כבל כבר הזמין את התוכניות של המגדל לשבוע הבא .

onn11

New member
ראיתי...

מעניין איך זה יראה בעוד 10 שנים שהמגדל כנראה כבר יהיה מוכן (סתם לדוגמא 10 שנים. אנ'לא יודע כמה זמן יבנו אותו...) בטח כולם ינהרו אליו... זה יהיה גדול! מגדל עם תצפית בגובה 1200 +- אל כל ישראל... מגניב!

Der spiegel

New member
אתה יכול לפרט?

האם מגדל טלוויזיה בדומה ל-CN Tower (כמובן הרבה יותר נמוך) או מגדל שפשוט יקרא "מגדל הטלוויזיה"?

אילוסטרציה של מגדל הטלויזיה בטוקיו

היה כתוב בעיתון שזה יהיה משהו ענק ממש כמו מגדל הטלויזיה בטורנטו או ברלין !!!! , בהתחלה רצו לתכנן את זה מחוץ לירושלים ב-אולפנים של נווה אילן , אבל אחר כך שר התקשורת אמר שזה צריך להיות בתוך ירושלים כי זאת עיר הבירה . ובעקבות הכתבה אני מחפש את מגדל הטלויזיה החדש של טוקיו שעומד לקום במקום המגדל המכוער שניבנה ב- 1957

איפה רצית שזה יהיה ../images/Emo35.gif

תמיד עיר הבירה זה המרכז של התקשורת . היה כתוב שמתוכנן שם קומה שתיצפה על כל ירושלים כמו בטורנטו , ויהיה שם אולפנים של רשתות תקשורת זרות כולל שירותי השכרה לעיתונאים זרים . העלות של בניית המגדל לפי מה שהיה כתוב בעיתון היא בערך 2 מיליון שקל . לפי מה שידוע לי מתוכנן להיבנות עוד כמה שנים עוד מגדל טלויזיה בתל אביב בתוך פארק הירקון .

זה יקרה מתי שיהיו לי נכדים אולי.

במדינת ישראל להרים פרוייקטים ועוד של גוף שמנוני ומצחין כמו של רשות השידור ייקח עשרות שנים עד שירכיבו את האבן הראשונה.

../images/Emo125.gif../images/Emo44.gif רשות השידור

רשות השידור זה גוף מושחת ומסואב שזורק לפח כל שנה מיליוני שקלים על חשבון משלם המיסים . במקום לקחת את הארכיון של ערוץ 1 ולהכניס לתוך האינטרנט כמו ש-עשו האנגלים בתחנת BBC אז נותנים למיליוני סרטים להירקב שם ברוממה .

למעלה