היום לא לשכות ערב פינק פלויד ענק

moshel

New member
היום לא לשכות ערב פינק פלויד ענק

שלום לכולם רק תיזכורת קטנה היום החל מ22:00 בבלקוני נחלת בנימין 5 ת"א ערב פינק פלויד ענק הקרנות נדירות של הלהקה מהתקופות הכי מוקדמות שלהם סרט של 12 דקות של סיד בארט "המסע האחרון של סיד" הקרנת המופע delicate sound of thunder והקרנת DVD של ווטרס IN THE FLASH כל זה + השמעות נדירות של הלהקה כולל DARK SIDE IN THE MOON בלונדון לפני שהתקליט יצא לשוק לכן תוכלו לשמוע הבדלים גדולים בין התקליט הרישמי לבין מה שהם ניגנו בהופעה מומלץ ביותר ובנוסף אמא לב אטום בהופעה כל זה והכול חינם אין כסף מצפה לראות את כולכם ושוב יש הגבלת גיל 18 + אבל אני מגלה לכם סוד קטן אם תבאו בזמן שאני כבר התחלתי להקרין זאת אומרת 23:00 יש חושך ואף אחד לא רואה:)) אז המבין מבין MOSHEL

למה לא באתם?!

היו לכם את כל הסיבות להיות שם! גם פינק פלויד, גם שידורים נדירים - וזה גם חינם!!! בעיות תחבורה לא צריכות להפריע למעריצים באמת. מה שכן זה אולי הגיל. אבל היו שם איזה 20 איש בשיא, ואם הייתם באים לא היו מסיימים את הערב כל כך מהר... חתיכת הפסד, איזה פספוס רציני... חבל, פשוט חבל שלא באתם...

Chocoholic

New member
אם הייתי יודע שיהיו רק 20 אנשים...

פשוט בפעם הקודמת, לפני ארבעה חודשים בערך, היה מפוצץ, במיוחד מול המסך, ומרוב עשן לא ראו ממטר...

למעלה