היום ליויתי את החברה הכי טובה שלי

היום ליויתי את החברה הכי טובה שלי

לביקורת במרפאה לבריאות השד בבית חולים ענק ומפחיד כזה בבוסטון. היא הגיעה לשם לביקורת והכל בסדר טפו טפו טפו. אני יודעת שמאז המחלה שלי - היא לוקחת יותר ברצינות את הביקורות, מטפלת בענין הבריאותי ברצינות ולא מזניחה כפי שעשתה שנתיים. הצעתי לה שאצטרף אליה לביקורת , והיא מאד שמחה אבל שאלה אותי אם לא יהיה לי קשה להיות שם, אחרי כל התקופה הזו שראיתי בתי חולים כל שני וחמישי. אמרתי לה שאני כבר ראיתי הכל. שום דבר לא יפחיד אותי, שום דבר כבר לא מרתיע אותי. אני הייתי בלב ביצת הקרצינומה, ויצאתי ממנה, כמו גדולה
ובכלל, עשה לי טוב שיכולתי להיות שם בשבילה. סתם רציתי לשתף אתכם. --------------------------------------------------------------------

../images/Emo9.gif

למחרת היא התקשרה ואמרה לי תודה מכל הלב שהייתי שם עבורה. לי - זה נראה מובן מאליו... אני אוהבת את הבחורה הזו כמו את אחותי. ברור שאהיה שם בשבילה, כמו שהיא הייתה שם לשמוע אותי "מקטרת" . אבל היא אמרה שלפעמים אנשים שוכחים להגיד תודה , והיה לה חשוב לומר לי שהיא מעריכה. ---------------------------------------------------------------------

נאן

New member
יפה ואצילי.....

אני בהחלט יכולה להבין אותה לולו עצם העובדה שהית שם אחרי מה שאת עברת בשבילה נתן לה להרגיש בטוחה. אני עשיתי אותו הדבר עם אחותי.והתלבטתי. והיא מצידה פחדה שלא יהיו לי טראומות מזה. אבל בסופו של דבר היא הודתה שהיא שמחה שהית שם בשבילה. זה יפה ואצילי מה שעשית לולו כי רק מי שעבר שם בארץ הקרצינומות מסוגל לתפוס את זה יותר טוב. נאנוש

תודה ../images/Emo9.gif

יש לציין שהחברים שלנו פה הם כמו משפחה. קרובים אלינו מאד. וכל פעם שמגיע איזה הורה לביקור - מצרפים אותו לחבורה, לבילויים והכל. כולנו כמו משפחה. ומחר אנחנו נוסעים לקמפינג - איזה כיף !! ----------------------------------------------------------------

anati4

New member
גם אני אלך כנראה ביום שני עם חברה

לממוגרפיה אני חושבת שמאש שאני חולה חברות שלי הפכו יותר מודעות וזה חשוב התמיכה שלנו בהן נותנת גם לנו כוח בדרך מסויימת העובדה שהלכת איתה חיזקה אותה ובטוח שגם אותך... בלב ביצת הקרצינומה עמוק וחשוך אבל כשיוצאים משם אני בטוחה שמעריכים את האור והדשא בחוץ וגם את הצפרדעים שמקפצות הרבה יותר... מחכה לרגע הזה.

את חזקה ואמיצה מאד לעשות זאת

בזמן הטיפולים. בל נשכח שאני כבר סיימתי טיפולים וכביכול שמתי את זה מאחוריי. לדעתי את ממש חזקה שאת מסוגלת להשקיע אנרגיה כרגע בבדיקה של חברה. יפה מאד וכל הכבוד !!
---------------------------

lelelelele

New member
אני מברכת אותך על היוזמה והרצון לעז

האם את חושבת שהיית מתלווה אליה אם לא היית גם בתמונה הזו או שהחוויה שלך חיזקה אותך ? מאחלת לך בריאות עד בלי די.

אני מאמינה שמה שלא הורג - מחשל ....

ואני מאמינה שבהחלט התחזקתי בעקבות המחלה, האמון שלי בעצמי ובחוזקי - התחזק והשתפר פלאים. אני מאמינה שהייתי מתלווה אליה בכל מקרה כיון שאני אדם שנמצא שם עבור החברים שלו, וזו חברה מאד טובה וחשובה לי. כמו שהייתי רוצה שיהיו שם עבורי. ותודה על המחמאה . --------------------------------

למעלה