היום למדנו......

• פותח הנושא ReiKo
  • פורסם בתאריך

ReiKo

New member
היום למדנו......

שכפל וחילוווווווקקקקקקקקק קודמים(!!!!!!!!!!!!) לחיבור וחיסור!!!!! כיתה טיפולית, אנחנו עובדים עם בדידים. ושימות הבן זונה שהמציא פולינומים, המילה פוגרומים יותר הולמת אותו.

אזרח111

New member
מה קרה?

אמרת להם שאתה לא צריך שירותי גננות וחתכת ב4 במקום ב8?

ReiKo

New member
פיזיקה מתחיל שבוע הבא רק...

ובואנה כוסאמק, כל יומיים הם מוסיפים עוד שעות! יום לימודים ארוך עכשיו כל השבוע מ9 בבוקר עד 8 וחצי בערב...... אממממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$#^@#Y$Y#IJ$@Y)U*YY)@$#

אזרח111

New member
עשו איתכם בשכל הא?

לדעתי עדיף להתחיל ללמוד פיזיקה מתי שמסירים קצת את החלודה מעל המתמטיקה ...

Jan22

New member
איזה כיף לך ..אני מת על פיסיקה

המקצוע הכי יפה שיש. יותר יפה ממתמטיקה. מה שהכי מוזר לי הוא ,אם אתה כל כך לא מסתדר עם מספרים (לא כאלה מספרים יא טמבל) ,אז למה ללכת ללמוד מקצוע ריאלי מלכתחילה ? לך תהיה מדריך לוט'ר או משהו בסגנון. משהו שאתה מתחבר אליו .

Jan22

New member
אז למה אתה מקלל פולינומים ? זה חומר

יחסית פשוט. ככל שאתה מתקדם ,החומר ייעשה יותר מסובך. אין לך סיבה לקטול על ההתחלה.

ReiKo

New member
יאללה זדיין

מה אתה נעלב כאילו דיברתי על אמא שלך...

Jan22

New member
חכה

היום עזרתי לאחד שאני מכיר ,הוא לומד תעשיה וניהול. יש לו מבחן עוד יומיים והוא יושב בבית ולא ישן. בקרוב אצלך . מעשיה וטיול ...

ReiKo

New member
טוב טוב

במקום לבלבל ת'שכל תעזור :) גם תמי יכולה. אני כבר 4, 5 פעמים מנסה לפתור את זה וזה לא יוצא כמו בפתרון... אם משעמם לך ואתה כבר עושה אז אם אפשר עם הדרך גם. תודה

אזרח111

New member
שים לב שיש לך הפרש בין המחזקות ...

תקעו לך הפרש 1 בין החזקה 6 לחזקה 4 ... אתה צריך להשלים

Jan22

New member
בוא נראה

אני אביא לך דוגמא יותר פשוטה ,שתבהיר לך את העיקרון של התרגיל. קח את התרגיל הבא:
(x^3+x+2) : (x^2-7x+12) First ,you need to divide x^3 with x^2 ,the biggest power of the ''divided'' ,you'll get = x. then ... you need to take ''x'' and double it with the divided polynom. x ------------------ (x^3+x+2) | (x^2-7x+12) x^3-7x^2+12x ----------------- {now you MINUS the two of them} 7x^2-11x+2 {now again ,take 7x^2 and divide it with the biggest power of the divided} you we'll get the next picture : {remember ,now you divide 7x^2 with x^2 ,equalls=7 !!!!!!!!!!!!} x + 7 ------------------ (x^3+x+2) | (x^2-7x+12) x^3-7x^2+12x ----------------- 7x^2-11x+2 now you'll get : now you need to double {לכפול} the 7 with the divided polynom x + 7 ------------------ (x^3+x+2) | (x^2-7x+12) x^3-7x^2+12x ----------------- 7x^2-11x+2 7x^2-49x+84 <<<================ you got this ! and now again ,you need to MINUS the two of them you will get: x + 7 ------------------ (x^3+x+2) | (x^2-7x+12) x^3-7x^2+12x ----------------- 7x^2-11x+2 7x^2-49x+84 ---------------- 38x-82 And now you're done . We can say that '' x + 7'' are the שלמים , and ''38x-82'' are the שארית .​
אני מקווה שזה מובן. אם לא הבנת ,תשאל. תעקוב אחרי התהליך הזה ,כל תרגילי חילוק פולינומים זה בדיוק אותו הדבר. והאמת לומר לך ,מכאן מתחילה מתמטיקה וללא כל הידע ה''שולי'' הזה ,אז תידפק בהמשך. אז תשים את התחת על הכסא ותתחיל לחרוש ! וזדיין !

אזרח111

New member
מאיפה לקחת את זה בדיוק? את ההסבר ...

אם יש לך אתר טוב למתמטיקה אז תשתף.

Jan22

New member
ועל מה אתה בדיוק רוצה להתמקד ?

מתמטיקה זה מקצוע מאוד מאוד נרחב. הרבה מאוד תתי נושאים. במה אתה מתקשה ? חשבת אולי להתייעץ בפורום מתמטיקה ? יש שם אחלה חבר'ה שיכולים לעזור לך בכל שאלה (באמת!)

אזרח111

New member
אני יודע שאני מתייעץ שם ...

אכפת לך אם אני אעלה שאלה פשוטה בפיזיקה? אין לי מושג למה הפתרון לא יוצא לי נכון.

למעלה