היום , לפני חמישים ושלוש שנים

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
היום , לפני חמישים ושלוש שנים

עליתי ארצה עם משפחתי .בגיל 11 חודשים. האניה: "גלילה". נמל הבית: חיפה. נולדתי בגרמניה, אולם, העיר שבה נולד במקרה גם....אלברט איינשטיין.....שהינו שם באיזה האנגר ענק עם עוד עקורים, נמלטים, וניצולי שואה יהודים. הובאה בפנינו הברירה...לעלות לישראל או להגר לאמריקה. הבחירה היתה.. ישראל....חצינו את אירופה ברכבת לכיוון מרסיי. סיפרו לי שהעגלה שבה שכבתי.....נסעה ברכבת...הלוך וחזור..... במרסיי עלינו על אניה.. שמגמת פניה הייתה.....חיפה. המדינה הייתה כבר בת חצי שנה. נובמבר 48. זוג צעיר, בן 25 ובת 21 עם תינוקת בת כמעט שנה. מקיאים כל הדרך באניה. בליווי סבא וסבתא שלי...הורי אימי..... שלא זזו ממנה מילימטר.... בארץ כבר חיכה לנו אח של אימי. שהגיע שנה קודם ...לצבא הישר ממחנות כפייה ועבודה . אחרי מחלת טיפוס קשה...וכינמת שפשטה במחנות בגלל תנאי היגיינה... נכנסנו לבית נטוש. בעיר התחתית. בית ערבי . עם קשתות ועמודים. התגוררנו שם ....לפחות שלוש משפחות...אולי יותר.. אנו באנו ארצה....לבנות ........ובעיקר ....למות בה.........

שקדי

New member
מצטרף לאחותו של.................... |חב

חבירה מנהלת מה רוח הדיכאון שקפצה עלייך??? אנחנו כאן כדי לחיות ולעשות חיים ולרוץ ולספר על זה בפורום נוסטלגיה ובתקוה לסיפורי צ´יפים ננוחם

magy

New member
זהו....המפגש סגור.....

בשבע בערב, יום חמישי, אנחנו בפארק הלאומי ברמת גן......קפה אפרופו.... מי כל שחושב שינעם לו להיות איתנו...........מוזמן...... עיניים........זהבה מחכה לטלפון ממך......רוצה אותך במפגש............. נוסע, לא השארת לי טלפון לתיאום........תגיע ישירות ודי......... אחרי המפגש......יש לנו תכנית ...........מסודרת......... הכל אורגן לבואנו......למפגש הצ´יפים......עם ארוחת ערב..... לנשים בלבד............ מי שלא יבוא.....לא יטעם...................את הבארדק שאנחנו הולכות לעשות............. מצלמה ......זהבה מביאה....... וידאו.......לא היה מזיק........לצלם אותנו מפשיטות את הגברבר..... תכינו דולארים..........לדחוף למקומות המתאימים...... חוויות.......ביום שישי בבוקר...........כאן............
))))))))

נו? מה הוחלט?

אמרתם לי באוזן עזריאלי וכאן כתוב פארק לאומי אני מעדיפה את הפארק אגב אז תגידו איפה ואני אתייצב ואולי אפילו עם מצלמות אבל לא מצלמת בחורים ערומים לא מעניין חוצמזה שאז צריך להסתכל במצלמה במקום במופע אצלם אתכן
))

פנטזיה - הפור נפל על הפרק

בגלל הנגישות הנוחה והחניה... ומוצרט הוא בכלל מחוץ לעסק...
הפעם, שומר נפשו ירחק
מחכה ומצפה ....
Aני

אני אמצא לי עם מי להתלקק על מוצרט

לא מאמינה שעם הקולות שאני אשמיע את תאכלי פריכיות אורז
וגמני מחכה ומצפה ואפילו הכנתי פיג´מה

שקדי

New member
את תהיי שליחת מצווה פנטזיה.........

ואני מחכה לדיווח מפורט ומצולם ביום ו´ על הבקר ובעיקר מי עשתה מה לאיזה צ´יפופו.....בלי צנזורה כן????? והעיקר......תעשו חיים בנות.............

שקדי, יום ששי בבקר

נאכל ארוחת בקר באיזו מסעדה בתל אביב אל תחכה ואל תצפה ויותר מזה גם אם אצלם הרי פרצופים לא אראה בתמונות אעשה עריכה אז אם אתה רוצה לראות אותנו תצטרך להתאמץ

שקדי

New member
אני גם מחכה וגם אצפה לזה.........

ואני גם מתכונן להשתיל שם מצלמה נסתרת אז אני מבקש להתנהג.......כצועניות ולזרום עם זה מקנא כבר אמרתי.............???????????

magy

New member
הזכרת פה פעם משהו על צילום

אם איני טועה.......ואנחנו באמת זקוקות לצלם צמוד.......להנציח את השתטותינו..........
)))))))))) זה לא קורה בכל יום..........

מגי - ../images/Emo67.gif - זה מה מגיע לך...

טוףףףף אולי למות מאהבה.. אחרי המופע של... הצ´יפנדל - כמובן !

למעלה