היום לפני שלוש שנים...

Fish in the sea

New member
היום לפני שלוש שנים...

מצעד העשור של גלגל"צ. הכניסות של רדיוהד: מקום 96-קארמה פוליס מקום 3-קריפ השערוריה: רדיוהד לא בין עשר המועמדות ללהקת העשור,אירוסמית´ והספייס גירלז דווקא כן. המשך השערוריה: בעת קריפ צצים בלוני מידע על המסך,סטייל פופו-אפ-ווידאו. באחד מהם היה כתוב: "עם כל הכבוד לU2,להקת העשור שלנו היא רדיוהד". משפט די תמוה בהתחשב בעובדה שאותה תחנה לא איפשרה אפילו את האפשרות לבחור ברדיוהד. הפאדיחה:קריפ נסגר בבלון שמודיע לנו שאלבומם הרביעי של רדיוהד עתיד לצאת בקרוב,ויישא את השם "ניל יאנג".כן. גלגל"צ.איזו תחנה.

polyethylene

New member
אכן רדיו, אבל היה שידור משותף

ברדיו ובטלוויזיה לפני שלוש שנים. היה די סביר חוץ מהעובדה באמת שרדיוהד לא זכתה להיות כלולה ברשימת הלהקה הטובה ביותר. אכזבה
לא יודעת, עם הדברים שנבחרו שם ממילא (u2 כלהקת השנה), אולי היה עדיף באמת שהם לא היו ברשימה...

Superunknown1

New member
אה,

זוכר את זה. משהו עם גיא פינס, לא? כן, בתקופה שעוד הייתי שומע בלינק.

Esmena

New member
לא , עם עומרי רונן וזאתי... אחת

לא מגלגל"צ. אכן, גם אני מתביישת שאני זוכרת:) ובאמת, סתם, גלגל"צ, פופלריות, מיינסטרים. לא שלא מעניין לדעת. מי היו זמר וזמרת העשור?

Fish in the sea

New member
אז ככה:

מדונה זמרת. ג´ורג´ מייקל זמר. ביחד עם יו-2 משלימים שלישייה די שנואה עליי. ואגב,אני זוכר כמעט הכל מהמצעד הזה. ועומרי רונן וזאתי לא הגישו את 20 הגדולים,שאכן הועברו גם בערוץ 3.זה היה גיא פינס,עדן הראל ולילך ברנע. את שער השעות ברדיו העבירו שדרנים מתחלפים. המצעד עצמו,אגב,הפתיע מאוד לטובה. הרבה מאוד רוק,מעט מאוד פופ. רק המקום הראשון ממש,אבל ממש איכזב. קשה להאמין שעברו 3 שנים מאז.זה באמת נראה לי כאילו זה רק היה.

lide

New member
אני חושב!!!

שלא גלגלצ ולא ה - mtv יכולים לשנות את הדעה. אני הייתי בוחר את רדיוהד כלהקת היובל.

Esmena

New member
אכן לא משהו ../images/Emo4.gif

עכשיו אני מתחילה לזכור מזה טיפין טיפין.אגב, בטעות חשבתי שפולי הזכירה את המצעד השבועי של ערוץ שלוש וגלגל"צ, שבעצם היה לפני שנתיים בערך, ולא צריך לעניין אותנו כלל וכלל, בכיכובם המזהיר של עומרי רונן וזאתי.

Idiotique

New member
מה באמת קרה

טוב, הנה הזמן לגלות את האמת. גלגל"צ המפגרים האלה לא ממש היו מאורגנים. הם בלבלו את הקולות, ככה שבסופו של דבר הם לא ממש ידעו מה היו ה3 מקומות הראשונים. אז הם עשו הצבעה באולפן, והחליטו לבחור בין שירים לא יותר מידי מפתיעים. כן בטח. איך אתם יכולים להאמין שיהיה צירוף מקרים כזה מטופש, וone יקח מקום ראשון? זה גם לא כזה שיר מוכר בכל מקרה. המקום השני והשלישי היו יותר הגיוניים. השיר הכי מוכר של נירוונה, והשיר הכי מפורסם של רדיוהד. אקיצר עבדו על כולנו. אני אפילו זוכר שידעתי את התוצאות עוד לפני שהקריאו אותם ברדיו\ טלויזיה, כל זה בגלל שאחותי היתה אז ידידה טובה של הבן של קוטנר.

למעלה