היום לפני שנה בדיוק מפלגת העבודה קמה לתחייה!

Tom Sawyer10

New member
היום לפני שנה בדיוק מפלגת העבודה קמה לתחייה!

מה אתם אומרים? איך אתם מסכמים את "חג ברק" השנה?

בשנה הבאה זה כבר יהיה חג יחימוביץ'

אתה - עוד יכול להתבגר. מפלגת העבודה, לדעתי, כבר לא.

אני סקפטי

מי לידינו יתקע, שאחרי הבחירות הבאות לא תעלה שוב הקריאה הנושנה להעמיד בראש מפלגת העבודה קצין בכיר במילואים, רצוי בן קיבוץ, שרק לו יש סיכוי לקחת קולות מהימין ולנצח בבחירות שאחרי הבאות ? וזו גם תגובתי לקריאה שהבאת לאיחוד בין מפלגת העבודה ומרצ: לא הייתי רוצה שמרצ תיעלם מהמפה, כדי שיהיה לי למי להצביע בפעם הבאה שמפלגת העבודה תעמיד בראשה תואם ברק כזה או אחר. הצבעתי לעמיר פרץ, אצביע לשלי יחימוביץ', אבל בין לבין, הצבעתי מרצ.

שים לב שמדובר בליכודניקית תומכת נתניהו

שנמצאת פה רק בכדי לעורר פרובוקציות מיותרות.

מצחיק שטרולית מקצועית אומרת את זה......

מה יש את מתמודדת למשרת הדוברת של אהוד ברק?

מצחיק שמי שהצליח להיחסם מפורום אוטיזם

מכנה אנשים אחרים "טרולים מקצועיים". תמיכתי וחברותי אכן עברה ממפלגת העבודה למפלגת העצמאות, ואני אכן חושבת שאין תקנה ותקומה למפלגת העבודה ולא משום סיבה אחרת מזו שבמפלגת העבודה יודעים אך ורק לריב (כאשר התחביב העיקרי הוא לקרוא ליו"רים בשמות של דיקטטורים). מעניין כמה זמן יקח לפרץ להקים את "עם 2", או שאולי הפעם הוא יזכה לקחת איתו את המותג "עבודה" (חמישה מתפלגים הפעם יספיקו לשם כך, ועבור פילוג בכלל יספיקו שלושה בלבד). שלי, אגב, מיום ליום מזכירה לי יותר ויותר את ש"ס שזה מפחיד. והפעם, ילד אומלל כקלף מיקוח לסחיטת "קצבת מזונות" מוגדלת מהאב בשביל שזה יזכה לראות את ילדו. איך אחרי ההתבטאות האחרונה שלה, גברים שהם אבות מסורים ואוהבים את ילדיהם יכולים בכלל לתמוך בשלי?

Tom Sawyer10

New member
לפי הסקרים: העבודה-18, העצמאות-1.5; שלי-15%,

וברק 3%... אין תקומה למפלגת העבודה? אהוד ברק הוא האלטרנטיבה היחידה?

אין תקומה למפלגת העבודה.

בלי שום קשר לברק ולעצמאות, בלי שום קשר לסקרי חלוקת מנדטים עכשויים שאין להם שום משמעות ממילא, ואפילו בלי קשר לבחירות. אין תקומה למפלגת העבודה, כי מפלגת העבודה יודעת רק לאכול את עצמה מבפנים. אתה מחליט מה דעתך על בסיס סקרים שנערכים בתקופה בה ממילא לאף אחד אין מושג למי יצביע בבחירות, שלא ידוע מתי הן יהיו ומי יהיו הרשימות שיתמודדו בהן? אתה אמנם צעיר, ובכ"ז, זה עצוב למדי.

הסיכום של בוז'י הרצוג

להלן הסיכום של ח"כ יצחק (בוז'י) הרצוג המכהן כיום כיו"ר סיעת העבודה בכנסת (והוא מתחיל את הסיכום שלו מיום הפרישה של יו"ר המפלגה אהוד ברק): "באותו בוקר רבים היו הפרשנים והפוליטיקאים שמיהרו להוציא למפלגת העבודה תעודת פטירה ולקבוע כי סיימה את דרכה ההיסטורית. האווירה הייתה של כאוס מפלגתי מוחלט. חשנו כי המפלגה שהקימה את המדינה ותרמה למימוש החלום הציוני יותר מכל תנועה אחרת, עמדה להיעלם סופית מן המפה. חלפה לה בדיוק שנה מאז הפילוג ומפלגת העבודה נמצאת במקום אחר לגמרי. במקום טוב. ואיזו שנה זו הייתה: לאט לאט, תוך מאמץ עילאי ששותפים בו הרבה אנשים טובים שאכפת להם, החלה ה"זקנה הבלה" הזו להתאושש, למתוח את פניה ולחדש את עצמה. שמונת חברי הסיעה שנותרו החליטו, למרות המתחים והמשקעים ביניהם לעבוד יחדיו כחבורת הנהגה קולקטיבית. קיבלנו את תמיכת המוסדות, כינסנו ועידה דרמטית, והתחלנו תהליך של בחירות ליושב ראש המפלגה. פתחנו את השורות והתחלנו לתת פייט. השלמנו תהליך בחירות מורכב ומסובך שכלל מפקד חברים חדש ושני סיבובים, שבסופו נבחרה ח"כ שלי יחימוביץ' ליו"ר מפלגת העבודה. כל זה בשנה מאתגרת במיוחד- הן באזור כולו והן כשחושבים על המחאה המדהימה של הקיץ ולאחריה. היום, בחלוף שנה, מפלגת העבודה חוזרת לעצמה. היא מופיעה במרבית הסקרים כמפלגה השנייה בגודלה ויש הצופים לה הישג משמעותי בבחירות הבאות. מפלגת קדימה ששאפה לפרק אותנו לחלוטין, נמצאת במשבר עמוק ביותר, ואישים, תנועות ואזרחים רבים מספור מצטרפים אלינו. השבוע התחלנו מפקד חברים בקרב אלו שהיו איתנו בימי הזוהר של יצחק רבין ז"ל, ואנו קוראים להם לחזור אלינו ובגדול. והמרגש ביותר - אלפי צעירים אידיאליסטים, יוצרי המחאה ומחולליה מצטרפים אלינו ומבקשים ליטול חלק במעשה הפוליטי הגדול. שנה לאחר אותו מעשה פוליטי ציני ונלוז, מפלגת העבודה יודעת סוף סוף להגדיר ולבדל את עצמה מכל האחרות כמפלגה סוציאל דמוקרטית אמיתית, והיא יודעת להוות מוקד משיכה ומקור גאווה לחבריה. נכון, כמו בכל ארגון גם בעבודה יש לעיתים מתחים ומשברים. גם לי לא היה קל במיוחד בתקופת הפריימריז. אבל התנועה הזו הוכיחה שוב שהיא גדולה מסך כל חבריה גם יחד. אנחנו יכולים להביט אחורה בגאווה ולומר לציבור שאנחנו מציעים לו חלופה פוליטית חברתית ומדינית אמיתית ורצינית. כמילותיו האלמותיות של טל ברודי:" אנחנו על המפה ונישאר על המפה ".

הציניות של בוז'י נורא משעשעת

כאילו כולנו שכחנו שדקה לפני הפיצול הוא איים בעצמו ש"אם יסתמו לי את הפה - אפרק את מפלגת העבודה"...

Tom Sawyer10

New member
שאלה: מה מטרתך כאן בפורום? להעביר תמיכה לברק?

אולי עדיף שתכתבי בפורום הליכוד ותתחנני שיתנו לו להשתבץ בעשירייה השנייה...

Tom Sawyer10

New member
אני שואל את עצמי אם את לא נגעת בנושאים כאלו

כשהיית בת 17... חבל לתקוף אותי על הגיל שלי ולא עניינית את השאלה. דהלגיטימציה.

למעלה