היום לפני שנה שודר הפרק הראשון!

Aviad1987

New member
היום לפני שנה שודר הפרק הראשון!

משום מה אני זוכר תאריכים בצורה מדויקת. ביום שישי ה22 לאוקטובר 2004 התחיל לשדר ערוץ יס וויקאנד ואיתו גם THE O.C איך שהזמן טס כשנהנים עם 2 עונות ברצף

Aviad1987

New member
מה?!

לא להאמין. הייתי בטוח שהגעת לצפיה של התוכנית בארץ כבר מכורה. סך הכל העונה הראשונה התחילה פה קצת לפני שהשניה התחילה בארצות הברית. איזה מצחיק...
ואני זוכר את ההודעה הזאת כאילו היא הייתה אתמול חח.

חחחח אומנם לא באתי לצפיה ישר מכורה

אבל אפשר לומר שישר שראיתי התמכרתי. האמת ששמעתי על הסדרה לפני שהיא שודרה, לא על העלילה וכאלה, אבל שמעתי כל מיני זמזומים לגבי אנשים שהורידו את הסדרה והם לגמרי מכורים, אבל חשבתי שהשם של הסדרה טיפשי (אני שונאת ראשי תיבות
), אז לא הורדתי. אבל אחרי שראיתי את הפרק הראשון והשני, כבר לא יכלתי לחכות לקצב של יס ו*השגתי* את כל הפרקים, ראיתי את פרקים 103 עד 204 רצוף
. חוץ מזה, אתם לא כתבתם לי ספויילרים
, ואתם יודעים שאני מכורה
אז הייתי חייבת להוריד.

Tinty

New member
מזל"ט לפורום!

(ואני מציין היום שנה של צפיה בדרמות וקומדיות חו"ליות מושקעות - בדיוק ביום שבו הגשמתי חלום והשתמשתי לראשונה במק
). מיכל, מי היה מאמין שנגיע ליום בו נראה אותך מתעצבנת לאחר שאחרים לא כתבו לך אודות ספוילרים כלשהם של הסדרה (אני עדיין לא משוכנע שזה אמיתי, ובטוח שזה רק היין
)

shiri li

New member
מזל טובבב!! אמנם

אני פה רק שלושה חודשים בערך, אבל בסדרה אני כבר שנה שלמה...

איימיס

New member
פיש... יפה יפה../images/Emo140.gif

זה מוזר, אני זוכרת שראיתי את הפרק הראשון וזה נראה לי ממש ממש לא מזמן...

shiri li

New member
אה ומנהלים יקרים:

אולי תכתבו בלמעלה של העמוד שהעונה ה-3 תגיע לארץ בסביבות מרץ? זה יחסוך הרבה שאלות ותהיות מאנשים שלא מכירים כל כך, וגם די הרבה הודעות חדשות...

shiri li

New member
אנחנו יסניקים... ../images/Emo8.gif

גם החיים על פי וואי זה ווריאציה כלשהיא ל"בטיפול"... תלוי איך מסתכלים על זה... חח...

Aviad1987

New member
החיים על פי וואי (שליטע) היא וריאצי

ה של אנשים שצריכים טיפול

למעלה