היום לפני שנה

שלמונזה

New member
היום לפני שנה ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

היום לפני שנה קיבלתי מייל שמבשר לי שנפתח פורום הרקיע השביעי בתפוז!!! פתחנו את הפורום הזה כששודר הפרק האחרון של העונה כשמאט מתחתן וכולנו עצובים על העיתוי, ובכל זאת החזקנו מעמד והחזקנו את הפורום עד שחזרו השידורים לסדרה. למען האמת? לא היה לי מושג שיש כל כך הרבה מעריצים של הסדרה בארץ. שאלו אותי 2-3 אנשים למה אין פורום לסדרה, הרמתי את הכדור שאלתי את תפוז, והופעתי לטובה מכמות האנשים שנכנסו. בתחילת הניהול שלי פה, הכרתי כאן הרבה אנשים מקסימים עם המון רצון לעזור והרבה אהבה וידע לסדרה הזאת. הפכתם את הפורום הזה למקום נורא מקסים שכיף לחזור אליו, המון שרשורים תמונות של מאט
מה עוד אני יכולה לבקש? הא כן, מנהלת מקסימה שעזרה לי עם הפורום שאני לא יכלתי [בעיקר מטעמי זמן] ובהמשך הצטרף לפה עוד מנהל מקסים - ושתיהם עושים פה עבודה נפלאה. אז רק רציתי להגיד תודה לכל האנשים פה על השנה הנפלאה הזאת, על זה שהחזקנו שנה ואני מקווה שהפורום הזה יתפקד עוד הרבה זמן. ושהולמרק יקחו אותנו יותר ברצינות וימשיכו לשדר את העונות הבאות גם. שיהיה המון המון מזל טוב לפורום, ועכוד המון תודה ובהצלחה למנהלים המכהנים.

ברכותייייי וואלה וואייי איזה יופי !

באמת אז אנחנו חוגגים שנה לפורום ????... איזה מגניבבבב
ברכותיייי כל הכבוד

archer girl

New member
לפורום המקסים מכל...../images/Emo24.gif

המון המון
!!! הלוואי שלפורום היו עוד המון שנים שמחות ומאושרות עם המון כיף.... תודה ל...
אפרת ויהונתן המנהלים המשקיענים שלנו שעושים פה עבודה נהדרת
הלני האדומה שהשקיעה פה כל כך הרבה
יפית שייסדה את הפורום ובזכותה הפורום המקסים הזה קיים
וכמובן לכל הגולשים שתורמים פה את חלקם...
המון המון מזל טוב לפורום שלנו *מתרגשת*!!!!

archer girl

New member
תודה../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

כנ"ל על כולכם
כבר אמרתי שאני מתה עליכם
אז הנה אני אומרת שוב: אני מתה עליכם, על כולכם

yonco

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לפורום המדהים שלנו!

וכאן זה באמת המקום להודות לך
יפית
על היוזמה לפתיחת הפורום ועל כל המאמצים שעשית בתקופת הניהול. עשית עבודה מדהימה ורואים את זה עד היום!
אפרתי - לא נראה לי שיכולה להיות מנהלת יותר כיפית ממך, אני מאוד שמח שאנחנו שותפים ומקווה שנמשיך ביחד ליהנות מהפורום הזה! תודה!
ולכל הגולשים הנפלאים שלנו - תודה שאתם משתתפים ותורמים, אין כמוכם!

zaza45

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב../images/Emo41.gif

מזל טוב לפורום הזה שממש מצליח
תודה שנתתם לי עוד הזדמנות להיות חבר בפורום הזה
הלוואי שהפורום שלי היה מגיע לכזה מעמד!

a a a a a a a

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

../images/Emo49.gif לפורום../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

אחד הפורומים המועדפים עלי (ולאו דווקא בגלל שאני מנהלת אותו) זה פורום שאני מחכה להכנס אליו,פורום שכיף לי בו. בלי מתחים או דברים שלילים-פורום שהוא נטו כיף
גם רציתי להגיד תודה ליפית שחשבה עלי כמנהלת שתחליף אותה-זה בהחלט נותן הרגשה טובה שהיא סומכת עלי בניהול הפורום
ויהונתן המקסים-שכל כך כיף לי לנהל איתו את הפורום ואני כל כך שמחה ששיש לי פרטנר כל כך טוב ומשקיע בפורום ובן אדם כל כך טוב שאפשר תמיד תמיד תמיד לדבר איתו על הכל והוא עוזר. אז תודה רבה לך על הכל
וחברי הפורום המגניביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שלי שאני כל כך אוהבת וכל כך נהנת לקרוא את ההודעות שלכם ולקבל את הפידבקים שלכם,ואת האהבה שלכם אז תודה רבה שאתם עושים את הפורום כל כך טוב

ששריי

New member
איזה כיףף ברכות לפורום ../images/Emo24.gif

אני לא היתי בהתחלה בפורום אני היסתכלתי בפורומים חחח וראיתי כתוב הרקיע השביעי איזה כיף זה שעבר שנה כבר יו אני מזה גם אכשיוו מיתגעגעת לרקיע השביעי חיחיחי

SoldieRonit

New member
וואו, הבאת(י) לי אותה בהתרגשות ../images/Emo9.gif

פורום יקר
מי ייתן ותמשיך להתקיים לעוד עונה אחת שתיים שלוש
שתמשיך במתכונת שלך כפורום כיפי ותומך
עם אחלה חברה והנושא הכי שווה בעולם
מאוהבת בפורום ובסדרה שמאחוריה
רונית

למעלה