היום לפני שנה

בלינקה

New member
היום לפני שנה

בדיוק בדיוק היום (כל היום
) ביליתי בחדר לידה, עם לידה שמתקדמת לה בעצלתיים. לפני שנה ועוד (או אולי פחות? המוח שלי עיסה ואני לא מצליחה להחליט)שלוש שעות וארבעים וחמש דקות השתנו חיי מן הקצה אל הקצה, ומצד שני לא השתנו בכלל. כל היום אני מתלבטת אם אותו יום, 13.12.03, היה נקודת מפנה בחיים, או רק עוד נקודת ציון (חשובה, אבל נקודה על הקו, ולא עקומה חדה). באופן שבטח יהיה תמוה לרבות ממשתתפות פורום הריון ולידה, יצא לי היום להתגעגע ל-13.12.03, היום האחרון בו מותר היה לי לישון מתי שאני רוצה, היום האחרון שבו הייתי המוקד, בהא הידיעה. אין לי איזה תובנות מי יודע מה. סתם הרהורים לכבוד יומולדת שנה עייף במיוחד.

1במיה

New member
../images/Emo65.gif גם אני לא מתגעגעת ליום שלפני

שבעתי מלישון לבלות ולהיות המוקד. בשמחה העברתי את השרביט לבנותי היקרות בעוד 3 שעות ו40 דק (??) בערך שחר בת שנה. (
מזל טוב) אני ממש זוכרת אותך מפורום הריון ולידה, נזכרת בדיון שפתחת על חשק לסטייקים ועל בעל שהלך למילואים והיום שנה פלוס אחרי לא מאמינה איזה דרך כבר עברנו כולנו ועד כמה החיים שלנו השתנו בעיקר בכך שבא יצור חדש לעולם והפך סדרי עולם מ2 ל3 מזוג למשפחה וכמו שכתבת באופן מסויים חיינו גם לא השתנו כלל למרות כל השוני עדיין קמים בבוקר הולכים לעבודה, נפגשים עם אותם החברים.. שיהיה במזל

כמה מים עברו בנהר

כמה חלב זרם מהציצי. מזל טוב, חברה שלי, לרגל שנה להיוולדך כאם. את עושה עבודה מצויינת.

מזל טוב לשחר!

בהפרש של יום אחד בלבד לפני שנה השתנו גם לי החיים. ובתור מזדהה שכזו אני אומרת שמותר לנו גם להתגעגע קצת לימים של קודם בלי טיפת חרטה על מה שעשינו, יצרנו וגידלנו. אני למשל מתגעגעת לישון לילה שלם. עד כה התאפשרו לי לילות בודדים של חסד שכאלה. מתישהוא זה עוד יחזור. מאחלת לך המון נחת והנאה משחר למרות העייפות.

דפנה מי

New member
../images/Emo49.gifליומולדת שנה של שחר

ולרגל היותך שנה אמא
. בשבילי זה היה נקודת מפנה עם קומה חדה. שום דבר לא אותו דבר ואין ילד שידעתי עליו כ"כ הרבה והייתי בשבילו על העולם כמו שאת בשביל שחר

מזל טוב!../images/Emo65.gif

יומולדת שמח לשחר ויומולדת שמח לאמא בת שנה. למה תמוה? אני חושבת שכולנו מתגעגעות מדי פעם לימים שלפני. לא שהייתי מוותרת על מה שיש לי עכשיו, אבל זו לא בושה להתגעגע לתקופות קודמות בחיים, שהיו יפות למרות שהיו אחרות. מאחלת לשתיכן שהשנה הבאה תהיה מלאת שינה וממלאה מצברים. ושכל השינויים הצפויים יבואו עליכן לטובה.

boringvered

New member
מזלים טובים טובים

זכור לי היום ההוא לפני שנה - משהו הזוי כזה של אמצע הלילה
שחר מדהימה ומקסימה - חבל שלא יוצא לנו להתראות יותר ובתקווה שכל זה עומד להשתנות בקרוב - אחלתי לכם גם בפורום הורים לתינוקות - אבל גם כאן - שהשנה הקרובה תהיה קלה ונעימה לכולכם - שנת התחלות חדשות לשחר, לאבא שלה ולאמא שלה - והכי חשוב - שנה בריאה לחלוטין! ורד

בלינקה

New member
הזוי?

כן, אולי... תיזמון צירים והרגעת הריונית היסטרית קמעה במסנג'ר זה באמת טיפה הזוי
שוב תודה על העזרה באותו לפנות בוקר

אביטלתל

New member
מזל טוב לכולכם ../images/Emo65.gif

מדהים כיצד יצור קטן כזה משנה את החיים לגמרי

ציף שלי

New member
גם לי זכור משהו כזה...

וכמעט באותו הזמן...
מזל טוב לשחר המקסימה ולישי שלי

galiaS

New member
מזל טוב לך ולשחר

גם אני חושבת הרבה על ה- 8.8, יום לפני שהכל השתנה אצלנו. איך חשבתי שאני אהיה האשה הראשונה בהיסטוריה שלעולם לא תסיים את ההריון, איך התסובבתי כבדה ועייפה ולא הבנתי שאני בעצם עדין חופשיה כפרפר ולא יודעת עייפות מהי...

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב לשחר

וכמובן גם לאמא. לשנים של אושר אהבה והמון המון ביראות

שיפסלה

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifמזל טוב../images/Emo70.gif

אני בטוחה שהפיכתך לאמא היא נקודת מפנה בחיים ולא סתם נקודת ציון. כי פתאום הפכת להיות אחראית על עוד יצור אנושי ולא רק על עצמך. מזל טוב לשחר ולהורים. יומולדת שמח
השינה תגיע גם היא. פעם. כשנהייה זקנים...

למעלה