היום לפני שנה...

isidora

New member
היום לפני שנה...

היה יום שבת הייתי כל כך בהריון שקשה לתאר (שבוע 42) הייתי מיואשת, כבדה, נפוחה, מתוסכלת וכל כך רציתי שייגמר ומצד שני ישנתי עד 12:00 בצהרים הלכתי לבד לים וקראתי לי ספר ראיתי בשקט טלויזיה (הגמר של מכבי שהסתיים ב 44 הפרש!) וב 00:30, 2.5.04 התחילו הצירים... מחר הילדה שלי תהיה בת שנה ואני משחזרת בראש את כל מה שעשיתי ביום שלפני הלידה ולא מפסיקה להתרגש כתבתי אז ב"הריון ולידה" את ההודעה הבאה: רגעים של יאוש-רגעים של אופטימיות...

בלינקה

New member
עשית לי צמרמורת ../images/Emo24.gif

מזל טוב מראש, למאיה המקסימה ועוד יותר לאמא שלה, המקסימה גם

isidora

New member
וככה נראיתי...

בערב יום העצמאות של השנה שעברה, 26.4.04 - שלושה ימים אחרי התל"מ ושבוע לפני הלידה "הר הבית בידינו"
מצחיק אותי לראות את התמונה (שצולמה בבית הורי) בעיקר כי על המדפים האלה יש היום המון תמונות של מאיה והתמונה נראית לי מוזרה בלעדיהן (כמו שהעולם היה נראה לי מוזר בלעדיה...)

זה נושא ממש מגניב לשרשור../images/Emo41.gif

אולי נתעלק עליו וכל אחת תכתוב מה עבר עליה בימים אלה לפני שנה?

ו שתי

New member
מזל טוב לאמא של מאיה

וגם למאיה בעצמה ליומולדת שנה. ואני ממש מזדהה עם הודעת היאוש... נזכרת בגעגוע בימים האחרונים של "לפני"

nubi

New member
../images/Emo2.gif מה פתאום?!

שנה? את בטוחה? המון מזל טוב ואושר!

yaelia

New member
איזה כיף שהיא פה

ושעברה שנה כזאת מדהימה. שיהיו עוד מיליון כאלה. (אולי לא מיליון, נתפשר על מאה).

isidora

New member
בעוד שעה וחצי יתחילו הצירים...

אני כבר רואה איזה לילה הולך לעבור עלי
מצרפת לכן את השיר שמייצג בשבילי את השנה הזאת ואת אלו שיבואו בעקבותיה ילדותי השניה מילים: אהוד מנור לחן: מתי כספי
זו ילדותי השניה, מה שתתני לי אקח. זו ילדותי השניה, איתך. זו ילדותי השניה, עול השנים כבר נשכח. זו ילדותי השניה, ליבי נפתח. דרך עינייך בת, אני רואה ומגלה שוב עולם. דרך ידייך אלמד לגעת שוב בגלי הים. דרך שפתייך בת, טעם חדש למילים. ואיתך שוב אגדל בלי לחשוש - אנחנו כבר בני שלוש. זו ילדותי השניה... דרך שירייך בת, אני אלמד שוב להקשיב לבריאה. בפסיעותייך אצעד בדרך אל הפלאים שבעה. בחיוכייך בת, בוקר חדש ללילות. ואיתך לחיים יש סיבה - אנחנו כבר בני ארבע. במבטייך בת, אני אלמד שוב לאהוב בלי לחשוב. בדמעותייך ארעד כאילו סוף העולם קרוב. בחיבוקייך בת, רטט עובר בגופי. ואיתך יום נוסף אבקש ואנו כבר בני חמש. זו ילדותי השניה, מה שתיתני לי אקח. זו ילדותי השניה - איתך.

מעין26

New member
מזל טוב, חברה יקרה../images/Emo65.gif

איזה כיף, היום יום הולדת
, הופ גדלתי בשנה, לא יאומן איך שהזמן טס. מאחלת למאיוש שתמשיך להיות כזאת
ילדה מדהימה ופעלתנית,
לעוד הרבה ארוחות ערב משותפות עם הילדות
.המון נשיקות לגברת.

isidora

New member
תודה בננות ../images/Emo9.gif

כולי כאבי בטן והתרגשות...

אפרת12

New member
איזה מרגש...

זה פשוט גורם לי להיזכר בעצמי ובאיך שחשבנו שכל יום זה היום האחרון ואיך לא התפתח שוםדבר...

../images/Emo65.gifגמנחנו../images/Emo70.gif

בדיוק לפני שנה
. תראו כאן. ובתמונה אני לפני שנה פחות כמה ימים עם בת-דודתי שילדה 8 ימים אחרי. הר הבית בידינו את אומרת? אצלי נראה כאילו יהב יצא לי מהאף ...

למעלה