היום לפני 11 שנה...

זמשוש

New member
היום לפני 11 שנה...

מי לא זוכר מה הוא עשה בדיוק בשעה זו היום לפני 11 שנה? יהי זכרו ברוך

magenta73

New member
אני הייתי שיכורה מהתחת.

היתה מסיבה. משש בערב שתינו בלי הפסקה. כששמעתי, עדיין לא עיכלתי, מה שכן, התקשרתי לאבא שלי (שהוא ימני בהשקפותיו, חוץ מזה הוא מושלם) ושאלתי אותו - נו? אתה שמח? הוא לא דיבר איתי אחרי זה שבועיים. מעולם לא ביקשתי סליחה כ"כ הרבה... יהי זכרו של יצחק רבין ברוך.

shefil

New member
מממ הייתי בדייט ....

איכס איך הייתי מסוגלת...
יהי זכרו ברוך

זמשוש

New member
אני הייתי בסיור משטרתי

התנדבתי במשמר האזרחי והייתי באחד מהסיורים הממונעים הראשונים שלי במהלכו עצרנו במסיבת יומולדת של זוג חברות תאומות , אכלנו שתינו צחקנו ואז מפקד הסיור בא ועדכן רק את משתתפי הסיור כי ראש הממשלה נורה ושאל אם ברצוננו להישאר במסיבה או להצטרף אליו. כמובן שהצטרפנו אליו והמשכנו לשמוע דיווחים live בקשר עד חצות בערך. את היום למחרת בבית הספר אני כבר לא זוכרת.

bulb

New member
מזכיר את ימי המשא"ז...

הייתי גם ב"נערי החוף" של המשטרה. בזמן הרצח הייתי בבית עם המשפחה. הטלוויזיה פעלה ברקע ,יותר רעש לבן מכל דבר אחר ,כשלפתע נקטעו השידורים. מיותר לציין שלאחר מכן לא ישנו בלילה.

זמשוש

New member
הלווווווווו

ההבדל ביננו לא כזה גדול. ואני לא כזו קטנה. אותך לאמא!

magenta73

New member
אני כבר הייתי אחרי צבא

בלימודים לעיצוב... ואיפה אמא? איפה? לא מפחידה אותי!

זמשוש

New member
../images/Emo4.gif

שכחתי שאמהות פולניות באמת לא מפחידות אותך... וגמני למדתי עיצוב... אל תשוויצי

magenta73

New member
עיצוב גרפי, על מה חשבת?

וזה לא בשטח, לא ממש. הכי הרבה בשטח המחשב... כרגע לפחות. תודה לאלוהי (הלשעבר!!!!!!!!!!!!) של הלטרסט.

bulb

New member
הלכה הספונטניות...

פעם היית ניגש למישהי ,מפנה את השולחן בהינף היד ,מרים אותה בשתי ידיים על השולחן ומשחק בעובד ועובדת. היום אתה עוצר ועושה חושבים: המסך "20 עולה כך וכך ,המחשב יכול להישבר ,החוט של העכבר יכול להיכרך סביב הרגל... נו כיף :(

BlackMambaa

New member
לא יכולה לזכור איפה הייתי בכל רגע

נתון שקורה משהו במדינה הזאת. וכל רגע קורה משהו במדינה הזאת.

אני הייתי בדרך הביתה..

מפגישת מחזור עם החבר'ה מהצבא... שבמונית בדרך חזרה צפון שמעתי... הלם לא הלם...אבל נשארתי דבוקה לטלויזיה עד הבוקר...

למעלה