אנדי הילד החמוד מבקש ליום הולדתו מאמו בובה מסדרת "בחורים טובים".
מה שהוא לא יודע שלפני זה הבובה כושפה ע"י וודו בידי רוצח בשם צ'ארלס לי ריי. (צ'אקי) ומשם העניינים מסתבכים.
אנדי הילד עובר למשפחה אומנת בעוד שאמו עוברת טיפולים פסיכולוגיים.
בזמן הזה המפעל לבובות מנסה להציל את המוניטין שלו ומחדשים את הבובה המקורית שבה עדיין רוחו של צ'אקי עדיין קיימת.
עברו 16 שנה ואנדי כבר גדול ועובד לפנימיה צבאית. שוב מחדשים את הבובה הקטלנית עם רוחו
של צ'אקי כדי להשלים את משימתו. במפעל שולחים את החבילה לאותה פנימייה אבל במקום שאנדי פותח אותה פותח אחד בשם רונלד.
כעת צ'אקי מנסה להשיג את גופו של רונלד.
הסרט הרביעי במספר.
טיפאני בחורה צעירה גונבת את גופתו צ'אקי ומחזירה אותו לחיים.הוא מציע לה נישואין והיא בתגובה נועלת אותו בקופסא.
למחרת צ'אקי משתחרר ורוצח אותה ומעביר את נשמתה לבובה של כלה. כעת שניהם במסע קטלני.
סרט המשך לרביעי בו נולד יורש לצ'אקי וטיפאני בשם גלן. גלן מגיע להוליווד ומחזיר את הוריו לחיים.
גלן בתמימותו שואל את הוריו למה הם רוצחים? את אביו עונה לו "כתחביב".
טיפאני דורשת שיפסיק עם הרציחות אחרי שנולד להם ילד. צ'אקי מתנגד וחוזר שוב למסע רציחות בהוליווד.
הסרט הראשון בהחלט עשה את האפקט שלו ולדעתי הוא טוב,
מצד שני - ראיתי את שאר הסרטים בסדרה וזה כבר לא ממש הלהיב אותי וגרם לי הנאה כלשהי כמו הראשון...אז סך הכל סרט טוב שחבל שעשו לו המשכים וזה כבר איבד מהאיכות כמו בהתחלה
הדוגמה הכי טובה לזו... היא סדרת יום שישי ה13....
רוב ההמשכונים, עשרה במספר....
גרועים על גבול ההזויים...
יש שם שטויות כמו ג'יסון בניו יורק או ג'יסון בחלל...
במשחק ילדים זה שונה...
כי 4 ו5 שונים מ2 ן3...
היה בחלל? לא חושבת שראיתי את כ-ל הסרטים בסדרה אבל חלק כן.
בגלל שזה "בובה" ושהיא מאוד אכזרית והרסנית קצת קשה לי עם זה..לא יודעת להסביר למה. כי בסופו של דבר זה בובה ולא יכולים להאשים אותה ברציחות. וזה מעצבן..סיימתי לראות את האחרון "הקללה של צ'אקי" וול - סביר כזה. לא הפחיד אותי או משהו אבל בסדר כזה. כאילו זה שוב חוזר על עצמו ואני מחפשת דברים חדשים וזה לא מחדש כלום לצערי
במשחק ילדים זה שונה... 4 ו5 הכלה של צאקי והיורש של צאקי שונים...
הם קומדיות אימה מגניבות ויש בהם בין היתר לגלוג על תעשיית הסרטים של הוליווד ועל משחק ילדים עצמו...