היום לפני 3 שנים

always be me mc

New member
היום לפני 3 שנים../images/Emo115.gif../images/Emo121.gif

היום לפני 3 שנים בדיוק הסתיימה לה הסדרה מכושפות. סדרה קסומה על שלוש אחיות אשר הצחיקה, הפתיעה והדהימה אותנו במשך 8 שנים ולמרות שהיא איננה, למרות שפיבי, פייפר, פרו ושאר הדמויות למיניהן אינן על המסך יותר, תמיד נזכור אותן בחיינו, את כל הדברים שעשינו בזמן הצפייה בסדרה ואת כל הדברים שעשינו בגלל הסדרה(כמו להרים ידיים ולעשות תנועה של פיצוץ או לפלוט הו קראפ/יאדה יאדה יאדה על כל דבר XD) אז נכון שזה לא פורום מכושפות אלא פורום אליסה אבל כיוון שאת הסדרה כולנו אהבנו, כיוון שהיא גילתה לרובנו את אליסה וכיוון שאליסה שיחקה בה דמות כה אהובה על כולנו אז אנחנו מזכירים אותה כל שנה באותו תאריך בדיוק
והפעם חברים כיוון שזו השנה השלישית שאנחנו מוצאים את עצמנו בלי הסדרה ובאופן טבעי מתקשים לזכור מה בדיוק קרה בה חשבתי שיהיה נחמד שביחד נציין מ-א' ועד ת' דברים שאנחנו אוהבים וזוכרים ממנה. יאללה בא לכם?

CharmedRulez

New member
וואו.. 3 שנים אה? מטורף כמה שעבר מהר.

ומפתיע שדווקא אני אומר את זה אבל - מה עם פייג'? שכחת אותה ואני בעד! :)

always be me mc

New member
לא שכחתי את פייג'

התלבטתי אם לכתוב ארבע במקום שלוש אבל למרות שהן היו ארבע אחיות הסיפור סיפר כל פעם על שלושה אחיות: בהתחלה על פרו, פייפר ופיבי ואח"כ על פייפר, פיבי ופייג' הבנת דוד? פייג' ממש לא מקופחת אצלי :) ורק בשביל האיזון הנה גם תמונה עם רוז
הו כן ואני שמחה שאתה בעד, לדעתי זה רעיון נחמד ואם יש תמיכה אז עוד מעט אנסה להתחיל :)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifפייג'? מי זאת? ../images/Emo12.gif../images/Emo98.gif

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאין לי מושג על מה אתה מדבר ../images/Emo12.gif

זונה

Natali Milano

New member
../images/Emo2.gifוואי 3 שנים

איך שהזמן עובררר אמאלה
אני כ"כ אהבתי ועדיין אוהבת תסידרה הזאת
חבל שהיא נגמרה במיוחד שלא ראיתי את כל העונות אני גליתי את מכושפות רק ב 3.21 וגם לא ראיתי ממש את עונה 5 מכושפות זאת אחת הסידרות שהכי אהבתי למרות שיכלו להביא שחקנית יותר טובה מרוז
חבל שרשתות השידור לא מחזירים את כל העונות או לפחות עונה כל שהיא
charmed rulz
נ.ב אני מגיבה מבצפר כי צריך לסדר למחשב שלי כרטיס מסך

always be me mc

New member
אוו נטלי../images/Emo201.gif

עצוב לי שככה את מרגישה למרות שאם את באמת רוצה לראות תמיד אפשר ל*וריד, להשאיל מספריית DVD(למרות שזה בלי כתוביות בעברית) או *שיעול* לבוא אלי ולראות
וזה באמת דיי מעצבן שאין זכר לסדרה(או לאליסה) בכבלים עכשיו

Natali Milano

New member
חחח זה מתוך סרט

לא היה לי כח להתחיל לחפש הבעת הלם
יעני לחרוש על זה מה שמצאתי לקחתי

always be me mc

New member
../images/Emo141.gifמכושפות מ-א' ועד ת'../images/Emo127.gif

כפי שכבר ציינתי אני חושבת שיהיה נחמד לזכור ולרשום את כל הדברים מ-א' ועד ת' שאהבנו בסדרה הזאת ואם אתם אכן מוכנים לשתף פעולה אז יאללה בואו נתחיל
אני אתחיל ב-א' ואתם מוזמנים להמשיך איתי

always be me mc

New member
א. אליסה מילאנו כמובן../images/Emo98.gif

הבחורה שהביאה לנו את המכשפה המוזרה, החמודה והקורעת הלוא היא פיבי למסך ושבניגוד לפיבי של לורי רום(
) כולנו בה התאהבנו

CharmedRulez

New member
../images/Emo99.gif מת עליה!

היא כזאת מתוקה, מקווה שהיא תתחיל לחזור לדרך המלך שוב!

always be me mc

New member
ב. ברברס(שד הפחד)

אומנם בעונות 6,7 הוא כבר נהיה מאוס ומעצבן אבל בעונות הראשונות הוא היה פשוט מעולה
(והוא היה גם מפחיד אז)

למעלה