היום לפני 45 שנה

אשור

New member
היום לפני 45 שנה

בשעה 20:00 בישר הקריין התורן רם עברון על פריצת מלחמת קדש!

magy

New member
היום גם התבשרנו, כמעט סופית

שמה שהתחיל בטרגדיה, גם נגמר בצורה טרגית...... ולנססראלה......כל התשובות.... ימח שמו.

magy

New member
ועם זאת, שמת לב שהמשפחות

רוצות הוכחות חותכות כדי להאמין ...... קשה להשלים עם אבדן כזה.....כשאין גופה........באתר דבקה.....רשום שהיה תיווך של יושקה פישר בנושא.......ולכן הגיעה ההודעה הסופית.... מה אתה חושב קורה עם טננבוים?????

אשור

New member
טננבוים נכנס חי ללבנון ,גם רון ארד

מה קורה איתם היום? נצפה רק לטוב!

זהבוש

New member
טרגדיה נוראית אכן וכולי תקווה ../images/Emo16.gif |

שמשפחות נוספות בארצנו לא ידעו צער, לצערי אנחנו מכירים טוב את החטוף הרביעי אלחנן טננבויים שהוא בן כיתה של אישי ואחותו היתה בת כיתה שלי ואנחנו כל כך מקווים שהוא יחזור בשלום למרות שקשה לאמין לאחר מה ששומעים כל הזמן אבל כנראה חייבים לקוות . והיום גם יום הזכרון להרצחו של יצחק רבין ז"ל כך שבמרחק זה קשה מאד בקהילה היהודית פה בנירובי היתה הצערת זיכרון מאד מכובדת לכבודו. ואחר חזרנו הביתה ושמענו בשידור ישיר את דבריו גיל רגב וזה היה ממש קשה.

magy

New member
זהבוש.....

ימים קשים עוברים על המדינה והעם הזה....כבר יותר משנה.... כל יום נושא בחובו הפתעה ....חשש לפתוח רדיו לשמוע .....מבזקים....פריצות לחדשות......... יום רודף יום ......ואחרי מספר ימים.....לא זוכרים את הפיגוע הקודם.... פעם זכרתי את כל השמות.......היום.....ליבנו נעשה גס בגלל האירועים....לצערינו.....מנסים לא לאבד עשתונות......לא לשקוע....ולכן...קשה להסביר......אבל מנסים להשאיר כוחות......להתמודדות הבאה......כמעט אין יום ללא פיגוע ירי......כיום, כמו שאמרתי פעם לבן שלי.....הם כבר יורים באנשים ברחוב......בתחנות אוטובוס.... הלכנו בחיפה ברחוב סואן.....ואמרתי לו באוזן......שלא ישמע אף אחד וילמד....."אילו עבר פה כרגע מחבל ויורה לכל עבר....היה הורג המון אנשים...." .....לא עבר זמן רב....והם הבינו לבד.....שקל יותר לירות מאשר להתפוצץ עם המכונית....... לאן נגיע.......אין לי מושג........ולא רק לי.......לאף אחד........ ואם נשנה נושא........לרגע......את בדרך אלינו..... וצריך לכנס את האנשים פה.....ולדון איתם בתכנית המפגש....... מתיי את יוצאת לדרך.....????? מבקשים את יום ה´ ......מה דעתך?????????? ובאיזה תאריך???????????

זהבוש

New member
למזלנו הרע האינטרנט רק מקרב ../images/Emo24.gif

אותנו, ואנחנו גם היום אפ טודי כל זמן עם האוזניים במחשב ומתעדכנים כל הזמן מה קורה, וכפי שוודאי ידוע לך כל משפחתי חיה בארץ, כפי שאני חיה עם הלב בארץ ואני עצמי כל שלושה חודשיים שם. ובקשר לביקורי שמגיע אני מקווה עם הכל יהיה בסדר ביום חמישי הקרוב כלומר ב1 לנובמבר אחרי הצהריים. וכפי שכבר דיברנו לפני... חשבתי שבאמת יום חמישי ה-8 לנובמבר יתאים לכולנו.... ובנושא המיקום והשעה אתם תחליטו. אני אצטרף לאן שתחליטו ברגע שאנחת בארץ אשלח לכם הודעה בצט ותגידו לי היכן החלטתם להיפגש, כמובן באם תחליטו על תאריך אחר אני פתוחה להצעות ולכל רעיון אחר או תאריך אחר

magy

New member
בזמנו

השארתי לך במייל גם את הטלפון שלי....... כשתגיעי......תודיעי.......לא מיד............אחרי יום יומיים..... ונארגן את העסק........רק שיהיה פה קצת שקט.............. שיאפשרו לנו להינות קצת..........לנוח קצת.........לאוורר את הראש....... המרכזיים יציעו איפה כדאי באזור שלהם.....ונחשוב על דרך להגיע..... אז גמרנו על שמיני לחודש...........??????. יום ה´. יופי...........

למעלה