היום לצהריים

היום לצהריים

פירה תפוחי אדמה ודלורית בחיזוק שמנת אלפרו ומלח
מעל בצל, פטריות, קוביות טופו מתובלות היטב
"אמא זה נהדר...."
נחת

 

סביון1

New member
אפשר לדעת איך בדיוק תיבלת את הטופו?

והאם לדעתך אפשר להכין בלי פטריות (הבן שלי לא אוהב) ועדיין יצא טעים? אולי להוסיף אבקת מרק פטריות?
זה בדיוק סוג המנות שאני מחפשת לצהריים.
אשמח גם למתכון לפירה.
תודה!
 
בדיוק? לא

אבל בערך- קצת קינמון, לא מעט כמון, די הרבה פפריקה מתוקה, קצת פלפל שחור, כורכום, מלח רוטב סויה ומעט סילן. עירבבתי טוב טוב והעברתי למחבת עם הירקות.
ברור שאפשר בלי פטריות, בצל מטוגן למכביר זה העיקר כאן
את יכולה להכניס קוביות ירק אחר עם הוא כן מוכן- גזר/ בטטה/ דלעת/ דלורית/ זוקיני/ אפונה ירוקה עדינה... או לא

מתכון לפירה? בסיר מים- דלורית אחת בינונית מקולפת מנוקה מזרעים חתוכה גדול, 12 תפוחי אדמה די קטנים מקולפים וחתוכים גדול. להרתיח עד ריכוך. לסנן מים. למעוך במזלג היטב, להוסיף בערך חצי קרטון שמנת סויה. להמליח מעט. לערבב היטב. לבדוק מלח ואולי להוסיף פלפל שחור וזהו.
 
בגלל שהעלת 2 תמונות שונות של צלחות...אני חושבת שראוי לבדוק

כיצד זה יראה על אחת הצלחות שלי....
&nbsp
:)
 

ימימה

New member
והיום לצהריים כאן

תבשיל ירקות חריף עם קארי אדום וחלב קוקוס מירקות שהגיעו בארגז האורגני, על מצע אורז



 
למעלה