היום לקחתי מהספריה את הספר

red hot

New member
היום לקחתי מהספריה את הספר

כנף הדרקון מסדרת מחזור שער המוות. ספר מגניב...

epitaph

New member
זה לא הספר הראשון?

בכול מקרה כול הסידרה היא די מגניבה (במיוחד אהבתי את הרוצח שם....הוגו אם אני לא טועה)...

flameable

New member
אני דוקקא נוטה לכיוון

האפלו. יש בוא משהו רע, אלים. יש בוא קסם. הספר הרביעי הכי יפה. החמישי-שישי-שביעי פחות טובים לדעתי.

epitaph

New member
גם בהוגו היד יש משהו רע

ואפילו מאוד רע....ולדעתי שניהם קצת דומים שניהם מסתוריים מאוד עם הרבה אפלה מסביב...יש בזה משהו מרתק...

Josephine

New member
לדעתי...

קראתי אותו... לא מלהיב... הם כתבו ספרים כבר יותר טובים... אבל אני לא אכנס לזה... ב- 3> Josephine

epitaph

New member
למה לא?

כנסי לזה...ספרי לנו מה דעתך...גם אני קראתי איזה ספר אחר שלהן (חוץ משער המוות ורומח הדרקון) אז לאיזה התכוונת?

Josephine

New member
רומח הדרקון...

אני קראתי את רשומות רומח הדרקון , כבשן הנשמה, דרקונים להבות הקיץ, ואנ יעכשיו בספר השני של אגדות רומח הדרקון... לעומתם פחות התלהבתי ממחזור שער המוות, אבל אני חייבת להגיד שצורת העולם במחזור שער המוות יותר מענית מרומח הדרקון... ב-3> Josephine

epitaph

New member
אה....התכוונת לרומח הדרקון

יש להן עוד ספר שלדעתי הוא יותר יפה....משהו עם מלאכים, ג`ינים ואיזה שלושים אלים....משהו עם האל הנודד...אולי מישהו אחר בפורום יודע איך קוראים לספר? -עדי- ולמה חשבת שמחקתי לך את ההודעה בפורום רוק? היא בסך הכול ירדה למטה...על זה אני לא שולט:)

epitaph

New member
אתם לא זוכרים איך קראו לספר?

נו זה עומד על קצה הלשון....

Tanath

New member
סתם הערה קטנונית

מרגרט וייס וטרייסי היקמן הם לא זוג סופרות, אלא סופרת וסופר. כן כן, אני קטנונית.

.Mr. Wizard

New member
פשוט ``זקיפים`` ככה קראו לו.

אהבתי האמת1!! מעבד מע``ז... (מעבד עיוות זמן.. אהבתי ביותר!!)

EverMan

New member
ספרים של מ``ו וט``ה שאני זוכר :

ורד הנודד או רצון הנודד או איך שלא קוראים לו יש את זקיפים יש את מחזור שער המוות יש את רומח הדרקון יש את כל הD&D של קריין למיניהם ומי שלא ידע גם משחקי מחשב שונים ..

epitaph

New member
זהו עם הנודד.....נראה לי שזה היה

ורד הנודד...עם האל הנודד שחי במדבר...לזה התכוונתי. תודה לך:)

Tanath

New member
הסדרה נקראת ורד הנביא

הספרים הם ``רצון הנודד``, ``שועי הלילה`` ו``אחראן ונביאו``.

Josephine

New member
אני חושבת...

אני חושבת שלסידרה קוראים ``ורד הנביא`` זאת סדרה של שלושה ספרים... ב-3> Josephine

red hot

New member
הספר נורא יפה, אני עוד מעט מסיימת

אותו. אני מאוד אוהבת את הוגו, הוא כל כך אדיש כזה ומיסתורי, לא יודעת יש בו משהו מויוחד כזה שלא רואים אצל דמויות אחרות... כנראה בגלל שהוא גודל על ידי נזירי הקיר... ספר מהמם- מומלץ ביותר לכל מי שעוד לא קרא.

למעלה