היום מבחן אחרון בקורס...!

ספיידי1

New member
היום מבחן אחרון בקורס...!

היום זה המבחן המעשי... איזה טעות זאת הייתה ללכת אתמול למכון כושר... אני לא יכול לזוז...
בכל אופן, 5 קוקטיילים ו6 צורות הגשה ב12 דק', נראה לי שלא אמורה להיות יותר מידי בעיה... כבר עשיתי גם ב9-10, רק מקווה לא ליפול על כרטיסיה קשה... WISH ME LUCK!!!

D221

New member
בהצלחה ו...

האמת שזה באמת לא קשה, סתם מלחיץ לפני... אצלנו זה עבד קצת שונה: המינימום כדי לעבור היה 16 קוקטיילים ומשקאות ב15 דק', ציון 100 היה 30 לדעתי, כשמקבלים גם ניקוד בונוס על עבודה נכונה ונקייה, הדלקת סיגריה ל"לקוח" על הבר, פינוי מאפרה, הגשה נכונה ללקוח (כוס הברנדי למשל)... זה היה לפני כמה שנים אבל אני כמעט בטוחה שאלו היו הקריטריונים לבחינה. כמובן שלא ניתן לקבל אין ספור נקודות על פינוי מאפרות כל שניה, גג פעמיים במהלך ה15 דק' כנ"ל על שאר הבונוסים. בכל אופן, שיהיה בהצלחה. אל תשכח לקחת איתך מגבת ברים, זה מקל מאוד כשלא צריך לחפש על מה לנגב את הידיים כל שניה

DMO4

New member
מסתבר שלא השתנה הרבה מאז שסיימת

את הקורס,אני סיימתי לפני 3 חודשים המבחן היה זהה למה שתיארת

DMO4

New member
אז ככה

אצלנו היה לנו 12 דקות להכין מינימום 13 קוקטליים ומשקאות כדי לעבור,וכמו שאמרת היו בונוסים על פינוי מאפרה הדלקת סיגריה וכו'. אני הכנתי 31 קוקטיליים והיה לי גם את הבונוסים אז סיימתי בהצטיינות 100+ אהה וגם את המבחן מותגים סיימתי בהצטיינות. אבל עד שאני לא אתחיל לעבוד מעשית בבר כל זה שווה כקליפת השום
אור גם אתה למדת בברטנדר ת"א נכון? (אפשר כבר להגיד ז"ל או שעוד לא נסגר?)

or83

New member
כן, גם אני בוגר ברטנדר

38 קוקטיילים וצורות הגשה בזמן הנתון, אבל אני זוכר שזה היה 12 דקות ולא 15. אבל זה היה לפני כמעט 3 שנים. ועדיין לא הייתי שיאן הקורס.

DMO4

New member
גם אצלי

זה היה 12 דקות אצלנו הכי קרוב שהגיעו לשיא היה 39 קוקטיילים temptation411 מי היה המדריך/מדריכים שלך בקורס?

D221

New member
טוב אז כנראה שזה היה 12 דק'

אם כולכם זוכרים ככה, אין סיבה שהקורס שלי היה מיוחד.. אני עשיתי 34 אצלנו הגיעו ל44

or83

New member
5 קוק' ו-6 הגשות ב-12 דקות?

סליחה שאני שואל, אבל זה נחשב לקשה שלא לומר מאתגר?

ספיידי1

New member
לא ממש

צודק זה לא קשה כל כך, אבל הקטע זה שמסתכלים על שיטת העבודה לרוב... ז"א בזמן שאתה משקשק בשייקר הולך ומחזיר את הבקבוקים ומביא כוס, שם תחתית, שם קישוט כמו שצריך, מקום עבודה נקי, שטיפת שייקר וכל הכלים בין קוקטייל לקוקטייל וכו... וכמובן שכל הקוקטיילים בסגנון הקייפ קוד, הרווי וולנבנגר, טקילה סאנזרייז וכו... לא היו לנו... רק את ה"קשים" כל הסאוורים למינהם(כמו למשל מרגריטה, לימונדה ורודה וכו...) קוקטיילי שמנת וה"מיוחדים" כמו סן פראנסיסקו סקס על החוף וכו...

למעלה