היום מוניקה סקס בבאאאארבי

אנשים!

ערב טוב! איך עבר עליכם ליל הסדר? אצלי היה סבבה כי מזה רפרפנו... בקושי קראנו באגדה וישר עברנו לאוכל... אני מפוצצת... תגידו... תגידו... תגידו... מי הולך להופעה בכפר סבא מחר? אני אולי הולכת.... טוב... אז שיהיה לכם חג שמייייח... ד"א כל הדרך לסדר ובחזרה שמעתי את שלושת האלבומים של מוניקה סקס והיה סבבה... לא יצא לי לשמוע קודם את "שומר אריות" והיום שמעתי אותו לעומק וזה פשוט שיר מדהים!!!

הלוואי שיכולתי לנסוע... ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

אצלנו עבר ליל הסדר די בסדר..., חוץ מהעובדה ששני בני הדודים שלי הטרוריסטים הקטנים עשו בלאגן.... אבל היה כזה סבבה.., וסבא שלי רצה שאני יקרא את חד גאדייה וזה היה מצחיק, כי המילים של זה מצחיקים, כי יש שם משהו כמו "ושרף ת'נורה" או משהו כזה חחחחחחחחחחחחחחחחח....., ועוד דברים.., ועוד היה מצחיק גם.., שאני ואחי רצינו כבר לסיים, ובהתחלה קראנו עם סבא שלי, ואחר כך פשוט אני והוא הגברנו את הקצב של המהירות וסיימנו אותה מהר.., חי חי...

the xecutioner

New member
היום מוניקה סקס בבאאאארבי ../images/Emo163.gif

היום (חמישי ה 17.4) יופיעו מוניקה סקס בבארבי החדש בכפר סבא (רח' יוחנן הסנדלר 8), כניסה תעלה 70 ש"ח - אפשר להדפיס קופון באתר של הבארבי שמקנה הנחה של 15 ש"ח. המופע יהיה משולב - עמידה וישיבה - למרות שממה שאני מכיר לא כדאי לשבת בקומה התחתונה, לא תראו הרבה... ההופעה תתחיל ב 22:00 מי שמתכוון להגיע בבקשה שישרשר לכאן, כי אני כנראה הולך להיות שם לבד (שווה את זה גם ככה :) אז יהיה נחמד לפגוש שם אנשים.

בנאדם!

גם אני הולכת לבד ("למה את הולכת לבד...") ועוד אני צריכה להסתובב כל הלילה כי אני גרה בראשל"צ ואני צריכה לחכות לבוקר בשביל לקחת אוטובוס...

the xecutioner

New member
מה עד הבוקר... טיפשה :)

ההופעה תגמר בסביבות 12, עוד תוכלי להזדרז ולתפוס מונית שירות לראשלצ.. לא? :-*

חלולה1

New member
שלוםםםם...

אני חדשה בפורום! אני קרן מרעננה.. בת 15.... ואני באה היום להופעה... מי שרוצה לדבר איתי לפני... 170588951 אני מצטערת שאני פתאום נדחפתי ככה פשוט ראיתי אנשים שיהיו בהופעה לבד אז אפשר לארח לכם חברה! אני ילדה הומוריסטית
חיחי שיהיה לכם אחלה לילה..!

יאאא קרן!../images/Emo42.gif

מפורום אביב
חיחי ברוכית הבאית!! איזה כיף לכם שאתם הולכים להופעה... גם אני רוצההה
תהנו גם בשבילי טוף???

חלולה1

New member
הלו הלו הלו הלו הלו הלו !

עדיין הדם שלי רץ מהר מההופעה של מוניקההה! הה אדיר! ותודה.... קרמבואית....- פול לא היית בפורום אביב, נכון?! וחן- תודה רבה...! =)) יום טופ!

למעלה