היום מורידים חולצה (אולי)

סווינג

New member
היום מורידים חולצה (אולי)

סביב פגישה עשירית עם הסרוגייט.
למדתי איך זה מרגיש לחבק ולהיות מחובק מאחור .
איך מרגיש מגע של שד.
איך מרגישה קרבה.
דברים שעד שלא ניסיתי לא ידעתי שאני לא יודעת.
שנעים לה לנשק לי את הראש למרות שזה מרגיש מוזר (לי).
לא ניסיתי צרפתית, כי על הפה זה לא נעים לי.
ועדיין האתגר הוא לבנות אינטימיות. הרי אנשים נכנסים למיטה גם בלי להיות מאוהבים.
נראה אם יקרה...
(אנחה)

ga26

Member
האם רגשית את מרגישה שהתקדמת?

שאת כבר קצת יותר נפתחת בפניה?

סווינג

New member
האמת שלא

וזאת הבעיה :\
איפשהו לא יודעת לאהוב. לא יודעת להיפתח.
מהרבה בחינות מבינה כמה לא בשלה לקשר הייתי ועודני.
כמו אחרים פה, חשבתי שזה עניין של "האדם הנכון" שיגיע ויפתור את הכל. אבל זה בעצם עניין של לא לדעת להכניס מישהו לחיים שלי ולבנות אינטימיות אמיתית. ואולי בגלל זה אותו אדם "לא הגיע".
האמת שהם הגיעו, כמה מהם, ואני התחמקתי מכולם.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ga26

Member
אז אולי זה אחד הדברים המרכזיים שכדאי לך לנסות

(איכשהו לא יודע איך) לעבוד עליו. הרי זה לא הקושי של לחשוף שד כן או לא או להתנשק כך או אחרת. זה משהו רגשי שהרבה יותר קשה לעבוד עליו.
האם את מציינת את הקושי הזה בפני הצוות הטיפולי?

Surrealistical

New member
לא מובן לי אם את אישה או גבר

בכרטיס רשום אישה אבל רשמת "מחובק" בלשון זכר.

סווינג

New member
אתמול דווקא היתה התקדמות!

בילינו יחד שלוש שעות. היא סילקה את השעון שתמיד מלחיץ אותי והצלחתי להירגע.
קשה להתקרב לבן אדם, שיהיו לו גם תביעות וביקורת. לא קל. אני רואה כמה שאם זה היה קשר אמיתי כבר הייתי בורחת.
בניגוד למה שנשמע, ככל שיש קשיים אני דווקא משתכנעת יותר שהסרוגייט הוא הטיפול הנכון בשבילי. לעבור את כל זה ב"תנאי מעבדה" עם פסיכולוגית וליווי צמוד.

Matzeket

New member

אני נגד לעשות דברים שלא רוצים או לעשות דברים בכח, יחד עם זה לפעמים יש לנו נטיה לברוח לפני שאנחנו מבררים עם עצמנו מה קורה. מה בעצם עוצר אותנו או מונע מאתנו "להצליח" (ולא משנה כרגע מה ההגדרה של הצלחה).
לפעמים אם נשארים רק עוד קצת ומנסים עוד קצת פתאום מצליחים להגיע לכל מיני תובנות שיוכלו לקדם אותנו הלאה.
הרבה פעמים אנחנו מתרכזים ב'אי ההצלחה' ובדכדוך שנובע ממנה, במקום בלמידה ובהסקת מסקנות ואז אנחנו נידונים לחזור על טעויות שוב ושוב ושוב, בלי לעצור ולהבין בעצם איך לשבור את המעגל הזה.

יקירתי,
כבר אמרתי ואומר שוב-
כל הכבוד על האומץ וההתמדה בטיפול גם כשזה קשה ומעיק ופחות נעים.
אני לומדת ממך המון!!!
בהצלחה רבה
והלוואי שזה יפתח את הצוהר להצלחות הבאות..

Matzeket

New member
שאלה יפה

לפעמים גם לדברים שיודעים צריך תזכורת.
הרבה מהשאלות שעולות אצל סווינג תוך כדי טיפול פתאום הביאו אותי לחשוב שוב על דברים:
איך יוצרים אינטימיות? איפה עובר הקו בין 'לא רוצה' ל'לתת צ'אנס'? האם 'לא נעים' זה כי באמת לא נעים או כי זה כיסוי לפחדים אחרים?
ועוד כל מיני שאלות שהן מאד מהותיות בעיני בתהליך הזה של חיפוש זוגיות.

חוץ מזה אני מעריצה את סווינג ומתמלאת השראה מהאומץ שלה לקום ולעשות מעשה בשביל לשנות את הדברים שמפריעים לה.
אני מלאת התפעלות מהפתיחות שלה לעצם הרעיון של התהליך הזה שהיא בחרה להעביר את עצמה ובשיתוף הכן שלה איתנו.
וזה מביא אותי לחשוב על המקומות שאני נמצאת בהם:
מה אני עושה כדי לשנות ולהשתנות? איפה הדברים שקשים לי בסיטואציה שבה אני נמצאת? איפה האומץ שלי לשנות את מה שצריך
ועוד כל מיני נקודות כאלה ואחרות שפוגשות אותי במקומות מאד אישיים בהקשר הזה של יצירת זוגיות.

השיתוף של סווינג נפלא בעיני וכל כך חשוב
ואני מוקסמת מזה כל פעם מחדש
תודה סווינג!

סווינג

New member
עשית לי חשק לשתף אותכם בסוד

הסרוגייט זנחה את הכללים ואחרי הפגישה שלנו הלכה איתי למסעדה לעוד שעה וחצי. זו לא פעם ראשונה שהיא עושה דבר כזה, גם גילתה לי את שמה האמיתי בניגוד לחוקים.
מצד אחד זה ממש מחמם את הלב שלי, שאיכפת לה על אמת, ומצד שני... נראה כמו מתכון לצרות.
אעדכן

&nbsp
והמון תודה על הדברים שכתבת. הכי כיף לקרוא דבר כזה.

למעלה