היום... ממש היום!

נקיטה...

New member
היום... ממש היום!

הורדנו את הטיטול. אנחנו ב``גמילה`` מטיטולים... אז קניתי לה סיר עם דובי... ותחתונים קטנטנים כאלה בכל מיני צבעים... היא הודיעה לי כבר מראש ``... רוצה טיטול``... אמרתי לה... אבל את כבר ילדה גדולה... תראי לאמא אין טיטול... לאח שלך אין טיטול... היא נמתחה על הכרית, הטלטלים שלה הזהובים כיסו את פניה הקטנות... וסיננה מבעד למוצץ... אבל אני תינוקת!!! אמרתי לה... את לא! יאוווווו... היום ממש היום הורדנו את הטיטול... :cool: נקיטה

לורה...

New member
מזל טוב לילדה של נקיטה...

נכון שזה כייף? נכון שפתאום היא כבר לא קטנטונת כזו? אני שמחה בשבילך........ ובשבילה.....מאדדדדדדדדדד !!!!! אבל,כשאמרת לה שלאמא אין טיטול,היא באמת קנתה את זה? באמת? נקיטו`ש....המונהמונהמון מזל טובבבבבבבבבבבבבב !!!!!!!!! ושתדעי רק נחת מהקטנטנים שלך לורה

גלי...31

New member
בהצלחה!!!

אצלינו זה קרה לפני שלשה שבועות, בחופש פסח,ולהפתעתי- זה הלך בקלות!!! ישר בשירותים, בלי הסיר באמצע!!! והתפספס רק פעם אחת, כי הוא היה עסוק במשחק, ולא ממש שם לב... זה כזה כיף!!! אנחנו שמים חיתול רק בלילה, אבל תיכף נוריד גם אותו... מקווה שילך לך קל כמו שהלך אצלינו!!! גלי

עופריקו

New member
הרבה הרבה הצלחה

שלא יהיו נזילות ,ממש כיף שלב של ``הקץ לחיתולים`` עופר

דספרדו

New member
אני איתה!

אחרי שסיננה ``אני תינוקת`` חההההה הרגה אותי כבר מעכשיו יודעת לעמוד על הזכויות שלה יאללה עכשיו אפשר לבזבז בקנייון {חסכת מהטיטולים יא..} תראי לאימא אין טיטול??? {מתאפק בחיי} B-)

יוווווווווווו נקיטהההההה

גם אנחנו התחלנו אתמול את הגמילה מהטיטולים.... היום הראשון לא היה משהוא.... בסך הכל החלפנו 4 פעמים את התחתונים והמכנסיים.... לפחות היה חם והיא הרוויחה 5 מקלחות (צריך גם אחת לפני השינה לא?) אני מקווה שהיום יהיה יותר טוב.... ומקווה שאצלך היה יותר מוצלח! ליהי

ronitfin

New member
אני לא לבד

הורדתי לילדה את הטיטול ביום ראשון לעבר, עד אתמול לא היתה הרבה התקדמות, אבל לאחרונה היו כמה פעמים שהיא אכן עשתה בשירותים. לא כדאי ללמוש לילדה מכנסיים וגם לא שורטים, עם שמלה זה הולך כל כך נפלא, לרוב רק התחתון נרטב, וקל לרחוץ רק חצי גוף תחתון כשהשמלה פשוט מתרוממת. מזלי שהילדה לא בקשה טיטול (גם לא סיר, ולא שירותים, אבל גם לא טיטול) כשהיא רואה אותי היא ישר קוראת לעברי ``עשיתי בשירותים!`` זה תופס אותה ממש. ואם אתם זוכרים אותי, ספרתי לכם פעם שהיא התחילה לגמגם, אז זה חלף לחלוטין ללא כל עקבות. אני מקווה שהיא תמד מהר, כי....קשה לי! בהצלחה לכולכן, תביאו דיווחים! בברכה רונית

למעלה