היום ממש קשה לי

היום ממש קשה לי ../images/Emo7.gif

לאחר לילה כל כך קשה, הבוקר קמתי כולי נפוחה בפנים. מהבוקר ניסיתי לחשוב למה זה קורה לי. התקשרתי אליו מוקדם בבוקר. רציתי לדבר, לא רציתי שהמצב ישאר מתוח, אך ענתה לי אחות והבנתי שהוא באמצע ניתוח ולא רציתי להפריע ופשוט ניתקתי. אלוהים ישמור, אני לא אוהבת אותו, לא מאוהבת בו, יודעת שהוא הרס את חיי, לא מעריכה אותו כאדם, יודעת שהוא פגע בכל העולם ואישתו ועדיין הוא יקר לי. לא רוצה שיכעס עלי (למרות שהוא אשם תמיד במריבות בשל התנהגותו) ובגלל זה אני מוכנה להשפיל עצמי ולהוריד מכבודי. העיקר שהוא לא יכעס עלי למרות שבתכלס אני צריכה לכעוס עליו על מעשיו ולהתנתק ממנו לחלוטין. למה הכל כל כך קשה? מה מחזיק אותי בקשר הזה? הרי אין ביננו סקס, אהבה - בעצם אין כלום. אז למה אני לא יכולה להרפות? למה לא היתה לי בעיה להתנתק מההורים שלי כאשר הם עשו לי רע - וממנו - שהוא אדם זר לחלוטין, קשה לי להתנתק, למרות שאני מכירה אותו 9 שנים.

חבר'ה - יש לי הצהרה עבורכן:

דיברתי איתו כעת (אל תהרגו אותי). במהלך השיחה הוא אמר לי שתמיד כאשר אני מתקשרת אשאל אותו האם אני יכולה להפריע לו. שאלתי לו בקור רוח - מדוע עלי להתשמש במונחים של מטרידה. הרי כאשר אתה מתקשר לי לעולם אני לא מעיזה להשתמש במונחים אלה. הוא אמר לי שאכן אני צודקת אבל שעלינו לכבד האחד את השני בשביל שנוכל לקיים קשר חברי אמיתי. בקיצור... לאחר השיחה החלטתי שאני לא מעוניינת לדבר איתו בכלל! לא לענות לו! לא להתקשר אליו! לא לתת לו להשפיע על חיי! אני מאד מאמינה במנטרה ש"המחשבה יוצרת את המציאות" ולכן עלי להעסיק את ראשי בדברים אחרים, להיות עסוקה, על מנת ליצור לעצמי מציאות טובה יותר, פורה יותר. לא לתת לו מקום במחשבות שלי. לא אסכים יותר שהאושר שלי בחיים יהיה תלוי בו. מהיום אני אדם לעצמי. מהיום אני אחראית לגורלי. וזהו... החיים קצרים מידי. לא רוצה להתעורר בעוד 10 שנים עם אותה בעיה. מגיע לי יותר מזה.

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif

זה הפתרון לדעתי. להוציא מהמחשבות. זה קשה לי מאוד אבל אני מנסה בכל הכוח.

E D G Y

New member
אמן!...יפה לך! אני בעד../images/Emo45.gif

מזכיר לי קצת את השיחה שלי עם המושא האחרון שהיה לי שאחריה הבנתי שאני לא רוצה בכלל להיות איתו בשום סוג של קשר, שהוא נצלן מגעיל ולא רואה אותי ממטר וזה לא מה שאני צריכה בחיי...

Betterfly

New member
ואיך ירדו לך המחשבות עליו?

והמשכת בחייך טובה ושמחת לבב?

נפלא ילדת פלא . מומנטום נפלא...

להתחיל את התהליך. ואם לא שמת לב, אף אחת לא הורגת אף אחת על מעידה. אנחנו כאן רק בשביל שתקומי משם ותמשיכי ללכת.

כשתגיעו לטכניקה להוציא מהראש

תודיעו לי. אני לא מצאתי דרך לטפל לא בראש ולא בלב. רק ברגליים.

E D G Y

New member
הלוואי שזה היה כ"כ פשוט...:(

היתה הרבה עבודת מודעות ורציונליזציה על עצמי כדי להשתחרר בנוסף להמנעות מיצירת קשר איתו. האמת היא שהפתעתי את עצמי במהירות שבה זה עבר לי הפעם. בד"כ אני מושכת את הסיבוכים האלו הרבה הרבה יותר זמן. כנראה שבכל זאת התקדמתי קצת. פעם הייתי רודפת ללא יכולת לעצור את עצמי ומוכרת את עצמי מאוד בזול. עכשיו כבר לא. ההתקדמות קטנה (בהרגשה שלי) ואף פעם לא מספקת. אני צריכה ללמוד לטפוח לעצמי על השכם... איך לומדים דבר כזה, כשרגילים רק לרדת על עצמי?????

Betterfly

New member
בעייתי היא

שמדובר בשנתיים מאז הפרידה, במהלכן נפגשנו אולי למשך 4-5 תקופות של חודש (3-4 פגישות בכל תקופה). העובדה היא שלכל אורך השנתיים לא נעלמו המחשבות והן חזרו מדי יום ביומו אז אני קצת מפחדת שזה ימשיך לעוד תקופת זמן כזו (עובדה שלא נעלם אחרי שנתיים אז מי מבטיח שעכשיו?)

קאלרז

New member
אנ כל כך רוצה

להבטיח לך שזהו זה. שמחר תיתקלי בו ברחוב ולא תזהי אותו. הלוואי והיה לי איך.

Betterfly

New member
יודעת מה...

לאט לאט. פשוט להאמין. חזרתי קצת לחייך ולצחוק במאמץ בימים האחרונים והיה שווה.

להתרגל לחיות עם יומן מעקב

של 24 שעות. אני לא צוחקת! כשאת "נותנת את הדין" בפני עצמך על האופן בו חלף הזמן שלך , את נעשית מאוד מאוד עירנית לשינויים הקטנים ביותר שעוברים עלייך. לכן את עושה את הדבר החשוב הראשון : רואה אותם. ברגע שאת מרגישה ש"הייתי צריכה להיות מרוצה כעת" הדרך ל"וואללה, אני ממש עושה את זה" ומשם ל"אני שווה"!!!! הולכת ונסללת לאט לאט. אדג'י - אצלנו, המכורות , לאט לאט זו השאיפה. אף פעם אל תשכחי את זה. אם משהו משתנה לנו מהר , חזק ובגדול - כדאי להתחיל לדאוג... זו דעתי.

קאלרז

New member
חבל שהתקשרת

אני יושבת כאן ואומרת לך כמה זה חבל, אבל אני בעצמי עשיתי אותו דבר ושלחתי לו SMS. לא קיבלתי אפילו תשובה. אני משוכנעת שלא תתעוררי עוד 10 שנים עם אותה הבעיה בדיוק. הנבלה הזה ייצא לך מהראש. אני רק מקווה בשבילך שזה לא יהיה דפוס.

למעלה