רוצה ונראה לי שגם מנסה
אנסה עעשיו לבחון את רצוני לשינוי. אותו בוקר ההיתי אמורה להיות בשמונה וחצי בשירות, כוונתי את השעון לשבע על מנת להגיע בזמן. בבוקר התחלתי להעלות לעצמי מחשבות כמו: אין לי למה למהר, אין לי לחץ של עבודה היום, המדריכה שלי לא תהייה...נתתי לעצמי לגיטימציה להישאר במיטה למרות שבעלי העיר לי על כך שאני לא קמה. הרגשתי בסדר עם עצמי עד לרגע שהבנתי שהמדריכה כן הגיעה לשירות, היא ראתה את האיחור בדיוק ביום שהיא היתה אמורה לא להיות בעין לא יפה ובצדק. הרגשתי קטנה, לא אחראית, מניפולטיבית למרות שבאמת לא היה לי מה לעשות. לא יצא לי מזה כלום אפילו העוד 15 דקות שהמשכתי לישון לא שוות את זה. הייתי צריכה להתנצל בפניה מספר פעמים ולהסביר לה את המשמעות של זה בעיניי על מנת שהיא תבין שזה היה יחסית בתמימיות. המשמעות של איחור בעיניי היא חוסר אחריות במיוחד כשמדובר במקום שחשוב לי ושאני צריכה להוכיח את עצמי. אני מוכרחה לציין שכשייש לי התחייבויות ועבודה לעשות אני אפילו מקדימה אבל הפעם הרשתי לעצמי. מה שמונע ממני להגיע בזמן זה ההתפנקות או עצלנות שלי לקום בבוקר, האיחורים קורים לי רק בבוקר. במהלך היום אין לי בעיה להגיע בזמן. אני מגיעה שוב לאותה מסקנה שהיא לא להתעצל בבוקר אם את מבחינה במשהו אחר ממה שאני מספרת, אשמח לשמוע תודה תמי