היום מפציץ חמקן - לפני כעשור עב"מ בליווי מטוס

Armageddon2012

New member
היום מפציץ חמקן - לפני כעשור עב"מ בליווי מטוס

התמונה המצורפת צולמה מעל קוריאה הדרומית - צילום של מפציץ B2 אמריקאי, בתרגיל עם מטוס קרב F-22 .

לפני מספר שנים , הופעה של כלי טיס משולש בשמים היה גורם להרבה אנשים להתקשר לתחנת משטרה מקומית.
אם מוסיפים איכות צילום נמוכה ומצלמה של חובבים - תמונה מדהימה של כלי טיס זר מוקף בכלי טיס ארציים .

לפעמים כדאי להמתין כמה שנים, התשובות הרבה יותר פשוטות ממה שזה נראה .

ולחברה שיגיעו ממקומות רחוקים בחלל , יש בתמונה זו גם מסר די פשוט :
כבר לא ניתן להפחיד אותנו עם פנסים ורמקולים גדולים על הר .

בהר סיני הופחדנו עם ענן וברק

עכשיו הם יפחידו אותנו עם מים זורמים במעלה ההר, עם מכוניות ניתכות תוך שניה לשלולית כתומה, ועם גשם של מיליוני חלזונות.

ידוע, שלא מעט עב"מים הם טכנולוגיה ניסיונית...

... בדרך-כלל צבאית, בשלבים שונים של פיתוח. יחד עם זאת, גם לאחר שמנפים את כלי-הטייס הארציים הניסיוניים ותופעות הטבע השונות והמשונות, נותרים עצמים בלתי מזוהים שאין להם שום הסבר ארצי מניח את הדעת.

העניין לגבי המפציץ החמקן הוא, שיש השערות שהוא תוכנן בשיטה של הנדסה הפוכה, קיבל השראה מכלי-טייס ומטכנולוגיות הסוואה חוץ-פלנטריות. מן הסתם, גם את זה עדיין לא ניתן להוכיח.

Armageddon2012

New member
את כל כך לא מאמינה בנו , בני האדם

לא תמיד מה שנראה כפיתוח טכנולוגי חייב להיות תוצאה של הנדסה הפוכה, ולא חייבים לקבל השראה מציווילזציה אחרת בכדי לבנות כלי טייס מתקדמים.

אני מסכים איתך, שלפעמים אנחנו לא הכי נחמדים עם הסביבה שבה אנו חיים , ולפעמים אפילו מציקים לג'ירפה או לפיל נחמד .
לפעמים אנו מאחסנים את המוסר שלנו בארון, ויוצאים למלחמות "אין ברירה" אחד נגד השני .
אני יודע, אנחנו לא מושלמים.

בסך הכל בני אדם.
לא בני אלוהים מכוכבים אחרים. ואולי לא בני האור שהילה מאירה את גופם הענוג.
בני האדם.

ואולי זו סתם גאוות יחידה.
אבל כשכלי טייס שלנו, מצליח לשנות את מסלול הגישה של עצם לא מזוהה במרחב החלל הקרוב לכדור הארץ ,
אפשר להרגיש את רוח האדם. את יכולת היצירה שלנו . את הרצון שלנו לחיות ביקום כשווים .
אנחנו פה, ואי אפשר להסתובב בבית שלנו בלי לצלצל בפעמון. ולבקש יפה אם אפשר להיכנס.
והם יודעים את זה .

שומרים על שלנו .
על כוכב הלכת של בני האדם.

דווקא היצירתיות היא אחד הדברים שאני מעריכה...

... אצל בני-אדם, עד כדי-כך, שאני כל פעם נפעמת מזה מחדש.
יחד עם זאת, זה צריך להיות הרבה יותר מאוזן מבחינת היחס של בני-אדם כלפי האחר, כל אחר, אבל קודם-כל כלפי חיות אחרות שחולקות איתנו את כדור-הארץ.

אין לי ספק, שגם אנשים (אנושיים או שאינם כאלה) מפלנטות אחרות הם לא מושלמים, והם ודאי לא אלים. לכן, חשוב מאוד להגן על הבית, אבל חשוב לא פחות להתחשב בדיירי הבית האחרים, גם אם יש להם קרניים, פרסות או נוצות.
לדעתי, אפשר ונכון להסתכל בגובה העיניים, הן כשמדובר בתושבי פלנטות אחרות והן כשמדובר בחיות ארציות אחרות.

אוקיי עברו לא 10 שנים אלא כ-6000 שנה..

איך אתה מסביר את התמונה המצורפת? ד'א הם נקראו אנשי השמיים.

Armageddon2012

New member
לא חושב שאנחנו צריכים להסביר את מה שהיה ...

מה שהיה לפני 6000 שנה , ומה שהיה לפני 2000 שנה ....

לא חושב שזה התפקיד שלנו להסביר מה עשו פה ציווילזציות שונות ולמי .
אני בהחלט מסכים איתך שמגיע לנו הסבר כזה ....

היתי מאוד שמח להבין מה החברה האלה חיפשו פה , מה לקחו מפה ואת מי,
והאם התערבו בהתפתחות הטבעית שלנו .
מקווה שלא הם אלו ש"עזרו" לנו לפתח דתות שונות וגרמו לנו לנזק במהלך האבולוציה שלנו כבני אדם .

כי אז , אתה יכול וצריך לא רק לדרוש הסבר לכל מה שקרה - אולי גם צריך לבקש לשלם על מה שעשו ה"חמודים".

האם אנו יכולים לדרוש זאת מהם ?
מקווה שבעתיד הקרוב, מישהו או משהו יתחיל להבין שהזמן שאפשר להסתובב לנו בחצר אחורית עם פנסים וכלי טייס מפחידים נגמר.
גם לנו כבר יש פנס ... גדול ...

למעלה