היום מצאתי בשוק ספרון מתכונים משנת 1975

היום מצאתי בשוק ספרון מתכונים משנת 1975



 

salo22

New member
אם אין לך עדיין את הספר של יעקב לישנסקי ז"ל

חמוצים, מתוקים, חריפים הוא נקרא, חפש אותו, ספר מרנין
עולה בסביבות 30 ש"ח בהזמנה ברשת, אבל לא בדקתי לעומק.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
איפה מתקיים השוק בדיוק ?

בחמישי הקרוב בשעות האלה אני אמור להיות בכרמיאל.
 
לא מגלה לך.חחחחחח

אהלן איש יקר קצת צחוק לא יזיק אחי
השוק מתקיים בשוק העירוני ליד רמי לוי.
הייתי מת לפגוש אותך.
שולח לך את הנייד שלי במסר
מאיר
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תודה על הקפה ועל הסיור המודרך במתחם רמי לוי

שוק האיכרים שלכם היה קצת פחות מלבב כלומר שוק נחמד אבל לא ראיתי בו שום דבר שלא ניתן למצוא בכל שוק אחר במחירים הרבה יותר זולים.
&nbsp
אגב שאלה קטנה בעקבות הסיור, יש מישהו באזור שלא מכיר אותך ?
 

פוקסי99

New member
הספר "אומנים מבשלים"

הספר משנת 1984 מכיל עשרות מתכונים של אמנים מפורסמים כמו גילה אלמגור. רודנסקי. קישון .בני אמדורסקי. אילנית. תומרקין עדנה פלידל ועוד עשרות .מאד מעניין .לדעתי מתאים יותר לאספנים .
 

mykal

New member
איזה יופי!

הספר הזה אצלי בבית,
הוא היה בסיס ללמידה שלי, לאפיה.
המתכונים שבחרתי ממנו כבר בזיכרון ולא זקוקה לו.
יש הרבה דברים מדהימים ומתאימים גםם להיום.

ואיזו הערה/הערה לגבי ספרי בישול ואפיה.
(אולי יותר בישול.) רוב הספרים יש קושי להשתמש בהם, בגלל
הצורך בתבלינים מסוימים או חומרים מסוימים שאינם זמינים,
לקחלי זמן ללמוד על מה אפשר בקלות לותר, או למה ניתן למצוא חלופה
שלא פוגמת בטעם.
חבל שאותם כותבי ספרים מתעלמים מעובדה זו.
 

salo22

New member
בספרים זרים זה בהחלט יכול להיות בעייתי

אבל מה יכול להיות בעייתי להשגה בחומרי הגלם המופיעים בספרים מקומיים בעברית ? א גם רוב הספרים בעברית פשוטים עד פשוטים מאוד וב חומרי הגלם מאוד זמינים, או ניתנים די בקלות להשגה.
 

mykal

New member
עקרונית את צודקת מאוד,

קשה לי להזכר כרגע, אבל אני כן זוכרת 'שנתקעתי'
באמצע של בישול--
בסוף הסתדרתי. (זה היה איזה תבשיל של אהרוני, אם אני לא טועה).
 
למעלה