היום מצאתי גוזל שנשברה לו הכנף

SupeRonit

New member
אז בוא נתחיל ככה:

למה לעזאזל נדמה לך שאני יודעת לזהות גוזל של עורב
(אבל נחמד שהתרעת)

חןשסק

New member
עורבים כנגד היונים:

כמה פרטים לידע כללי-
עורבים הרבה יותר נאמנים בזוגיות שלהם בניגוד ליונים. אחרי שהזכר של היונה מפרה את היונה הנקבה הוא ממשיך בדרכו, לעומתו העורב נשאר עם העורבת ועוזר לה לטפל בקן ובגוזלים עד שהם גדלים. לכן, מהיום אימרו "כמו זוג עורבים" במקום, "כמו זוג יונים"
.
השם הרע של העורבים יצא להם בגלל צבעם השחור והזיהוי שלהם כעוזרים של מכשפות ומכשפים לפני הרבה מאוד שנים... אם תסתכלו בסרטים עם כישופים וכד' תמצאו שהמכשף הרע לעיתים עוקב אחרי הטוב בצורת עורב/ינשוף/נשר. למי שיש את הסרט "היפיפיה הנרדמת" של וולט דיסני יוכל לראות את זה.

חןשסק

New member
גם הנאצים

היו מציירים את היהודים כערובים (בגלל שהם טענו שהם לוקחים להם את הכסף וזה ידוע שעורבים נמשכים לדברים נוצצים). וגם בשלתיאל קוואק העורב הוא רע!

Guy Schlesnar

New member
שאלתיאל קוואק זאת לא סדרה לילדים!

די ברור שהעורב הוא היטלר,יש לו גם שפם והכל. אבל באיזה פרק אחד מגלים שהוא גם ברווז או יונה. ביקורת סמויה על היטלר. ויש שם עוד כל מיני. גם יש איזה תיאוריה שהדרדסים היא סדרה אנטישמית,שהדרדסים אלו הגרמנים וגרגמל זה היהודי שמנסה להרוג את כולם (hence האף הגדול,הכשפים,הגב הכפוף וכל שאר המוטיבים שהופכים כל יהודי לכוסון על).

חןשסק

New member
חחחח... האמת שלא ראיתי שלתיאל קוואק

שנאתי את הסידרה הזו מסיבה לא ברורה. דרדסים אהבתי

cobainos

New member
עוד משהו

הקול הנוראי שלהם!!פוי!הייתה לי מכת עורבים לפני כמה זמן בשכונה שלי והם פשוט העירו אותי בבוקר עם הקריאות הנוראיות שלהם...פשוט זוועה.שירי אלקבץ כבר שרה יותר יפה

enbalush

New member
עורב היא ציפור מאוד חכמה!!!

בחצר שלי היו 2 קערות 1 של לחם יבש והשנייה של מים, התרנגולות, הברווזים והחתולים שלפעמים אוכלים לחם לא נגעו כי הוא היה יבש, לפתע הגיע עורב חכם, לקח פרוסת לחם בפיו, טבל אותה בקערת המים ואכל להנאתו. איזה מדהים?! חוץ מזה שהם גונבים לתרנגולות את הביצים, עושים חור ושולקים את הביצה.

למעלה