בשעה 22:00 אז אל תשכחו! הארם נשלח לרוסיה לחשוף פרשיית רצח (אם אני לא טועה)..מי שרוצה לדעת על מה הפרק יהיה שיסתכל במת"ב דיגיטל. בכל מיקרה אל תשכחו לראות!!!!!!
ואם יש בכל יום זה רק בגלל שהם מנסים לסחוט את מה שאפשר מזה, בגלל שאין להם תוכניות אחרות לשדר אז הם משדרות את רוב התוכניות שמשודרות כרגע בשידורים חוזרים, בשביל למלא משבצות ריקות.
ממש לא אכפת לי שימלאו משבצות ריקות עם סדרות משובחות. אפילו "חברים" חסרים כרגע מאוד , ומצידי שימלאו את כל המשבצות הריקות שלהם איתם... חוצמזה שלוח השידורים בליל שישי החל מ- 11:25 בערוץ 3 פשוט מ-ח-ו-ר-ב-ן (ותסלחו לי על הביטוי..). וביום שבת בצהריים.... שלא נתחיל לדבר.... בחורף , בשבת בצהריים , הדבר הכי ראוי שהכבלים מצאו זה לסתום את כל הצהריים עם "משחק החיים"? צריך לבדוק מי עושה את השיבוצים התמוהים האלו. ואולי אפילו לפטר אותו...
תקציר: בפרק הפותח את העונה השישית, נשלח הארם לרוסיה כדי לסייע בשיפור המערכת המשפטית הצבאית, וחושף שם פרשת שחיתות שערורייתית. בינתיים, חוקרים מאק ובאד מפקד בחיל הים, הנאשם במכירת סודות צבאיים לרוסים. (לקוח מתוך האתר של ערוץ שלוש)
אבל נראה לי שאני מתנדגדת לכל בני הזוג של הארם ומאק (חוץ מאחד את השני כמובן) כי גם רנה (?) לא נראתי לי מתאימה להיות החברה של הארם. ועכשיו אני פשוט צריכה עזרה, משהוא יודע מה זה משפט סתמי? כי אם כן, אני צריכה דוגמאות לשמות סרטים שהם משפט סתמי (דוגמה "שכחו אותי בבית) תודה מראש!!! קשת
באמת היה אחלה פרק.. תפנית מאוד מאוד לא צפוייה בעניין של הארם ואח שלו. למרות שיש לי הרגשה שיש כאן מעבר למה שזה נראה. לא הכי הבנתי מי זה מיק ומה הסיפור שלו..... והחלטתי שאני אוהבת את ואב. הוא מתוק! אולמוסט, שראתה היום 11 פרקי באפי אחרי "צום" של חודשיים!! Me like Buffy Buffy's alive Me glad!! ודרך אגב, אני מאוד מאוד מאוד מקווה שאני עושה מחר תאוריה.. אז תאחלו לי בהצלחה!!