היום נגולה אבן כבדה מליבי. סופית ספינינג לא

היום נגולה אבן כבדה מליבי. סופית ספינינג לא

דופק ברכיים. בשבת באמצע הספינינג שווקו ברכי. חשבתי שנתפסו לי השרירים, ושנגרם נזק בלתי הפיך. מי שעוסק בשחיה מבין על על מה על מדברת...הכאבים היו עצומיםםםם. המאמן ניסה לשחרר לי את השרירים באמצע הספינינג, בהנחה שהם נתפסו, אך לצערי הייתי חייבת להפסיק את האימון. שתי הברכיים התנפחו לי בצורה אימתניתתת. ככה הסתובבתי יומיים עם כאבי תופת, בחיפוש אחר רופא מומחה לפציעות ספורט, עד שהגעתי לאורטופד כירורג , מהמובילים בתחום. כשנכנסתי חשבתי שדבר ראשון יאמר ספינינג אאוט!!! לא אלאה אתכם באופן הטפול שקבלתי, שלאחריו קמתי ממיטת הטפולים אדם חדשששש. לא האמנתייי, נכנסתי בצעדי צב ובצליעה עם סבל בל יתואר. ישר שאלתי האם זה מהספינינג? האם אפשר להמשיך להתאמן בספורט זה? האם אפשר להמשיך לרכב על האופניים? הבן אדם צחק אגב השמעת דברי הומור....( אחרי 18 שעות עבודה ).וחרץ חד משמעית. זה לא מהספינינג!!!!! ותמשיכי הלאה להתאמן, רק לא להשתגע יותר מידי.....בהתחלה, להוריד הילוך עד שהמקום יתרפא, אבל לא להפסיק!!!! הייתי בטוחה שאהיה מושבתת לתקופה ארוכה, וכבר הכנתי את מנהלי המכון שאני בודאי אקפיא את המינוי לזמן ארוך עקב פציעת ספורט... זה הדבר הטוב ביתר שקרה לי היום!!!!

יכולתי "לגלות" לך את זה מזמן!../images/Emo6.gif

כאחת עמוסת ברגים ו"חלקי מתכת שונים" בברכיים אחד מכלי השיקום המרכזיים שלי היו אופני ספינינג! אם את מכוונת כהלכה ולא "רוקדת" על האופניים את לא אמורה להיפצע. תרגישי טוב

לצערי ה"אגדה האורבנית" שספינינג דופק בירכיים

תמיד מתעוררת כאשר מתאמני ספינינג פתאום יום בהיר אחד סובלים מבעיות בברכיים. גם במקרה שלי, חברי לספינינג נבהלו כאשרו ראו את ברכי, וחשבו שמחר זה עלול לקרות גם להם. מכירה כמה שסובלים מבעיות בברכיים וגב, שהם בטוחים שהכל בגלל הספינינג.

מי זה?

אני באופן אישי אשמח לקבל המלצה למומחה כזה, לא אחת אני צריכה להפנות אנשים ועד כה לא ממש שמעתי המלצות על מישהו מקצועי. אם את מרוצה וזה בסדר מבחינת מדיניות הפורום אולי שווה לרשום את שמו... תודה שירי

Tami661

New member
ברור שזה בסדר מבחינת מדיניות הפורום../images/Emo9.gif

דר' קובי לידור לחברי קופ'ח מכבי -הבעיה שצריך

לחכות לו 3 חודשים. ואני הייתי מקרה חירום, שהייתי צריכה להתחנן לפני כל המערכת משעות הבוקר המוקדמות ועד 22:00... אבל הסכים לטפל בי . כדי שרופא מומחה יתן טיפול מיידי יש צורך לעשות צילומים של מקום הפציעה, ואת התהליך הזה כדאי לעשות מיידית על ידי פנייה אל רופא משפחה, ביצוע הצילומים בפועל, כדי שהמומחה הוא יוכל לראות מיידית מה מצב הפציעה במחשב, ובהתאם, לתת מענה מיידי. עד שהרופא התרצה והסכים לקבל אותי עשיתי את התהליך הנ"ל, ולכן - ההחלטה כיצד לטפל בי הייתה מיידית. חיכיתי בתור 3 שעות, עד אחרון הפציינטים המוזמנים מראש, וקבלתי טפול שהעמיד אותי על הרגליים., והיום אני הולכת לספינינגגגג. מקסים מקסים מקסים ולא רק בתור מומחה אלא אדם יוצא דופן באשיותו. וגישתו לבני אדם. מקום מושבו במגדל "מרום בזל" בזל 35 ת"א השני הוא דר' הדר עוז מומחה לרפואת ספורט, מומחה לפציעות ספורט, ברך, כתף, כף היד וקרסוליים. מקום מושבו אסותא רשל"צ ות"א ביגאל אלון. קבלתי המלצה חמה גם על דר' דוד מורגנשטרן מומחה בתחומים הנ"ל אבל לא יכולתי לחכות ל...10 לחודש..... שניהם אורטופדיים כירורגיים מנתחים בחסד עליון. אגב כדי לקבל טיפול הולם מרופא מומחה בשעת חירום, (ולא מרופא סנדלר) פניתי טלפונית אולי ל-20 באותו יום שלא הסכימו לקבלני. התשובה שקבלתי מכולם "היום אני לא מקבל מקרי חירום.".... שלא נצטרך אותם

למעלה