היום נדע ארץ נהדרת או היכל התרבות?

היום נדע ארץ נהדרת או היכל התרבות?

מי תוכנית יותר טובה ארץ נהדרת או היכל התרבות מי שיזכה במסך הזהב... אם היכל התרבות תנצח אי אפשאר להמשיך להגיד שהם מעתיקנים כי הם לא!!! ואם ארץ נהדרת תזכה אז לא נורא ... אבל דוגרי ארץ נהדרת מרדימה!!! זה ניהיה ממש משעמם הם מפסיקים להשקיע!!! והם גם ממוסחרים.... כל דבר לובה פרסומת להיפרנטו> לובה פרסומת לדלק>לובה היכל התרבות לא כאלה~!!

tome5

New member
מסכימה!!!!

סופסוף מישו לעניין!!!!!!! ארץ נהדרת=שיעמום!!!!!!!
אבל גם אם היכל התרבות לא יזכו בשבילי הם תמיד מקום ראשון!!!!!!!!

בסוף נאכל כולם ייבוש

וקצרים ייקחו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת שבטוח היכל התרבות גם יהפכו להיות כאלה "ממוסחרים" ארץ נהדרת לא הפכו בפרק 12 לממוסכרים.. לקח זמן. אבל זה ייקרה גם להיכל התרבות.

tome5

New member
נחכה וניראה... אבל....

אני לא מאמינה שזה ייקרה... ואולי כן... לי דווקא ניראה שריח מנטה ייקחו בסוף כי כל הזקנים מאחוזת פולג ישלחו להם SMSים.....

savta4u

New member
לא אתם עושים צחוק?!

2 סיבות למה שארץ נהדרת יזכו ולא היכל התרבות 1. אני לא יודע איך אתם אוהבים את היכל התרבות! זה זבל של דבר... הם לא יודעים לחכות זה לא מצחיק אותי אפילו לא חייכתי זה מטומטם יותר ש"חינוכית 23"! 2. ארץ נהדרת שולטים!! התוכנית הכי גרועה שלהם הצחיקה אותי פי 10 מהתוכנית הכי טובה של היכל התרבות... אז מה השאלה בכלל?!

tome5

New member
השאלה היא: מה אתה עושה פה!?!??!

תעבור לפורום של ארץ נהדרת ושם תביע את דעתך אני בטוחה שיאהבו את דעתך וייקבלו אותה ברצון רב!! פה!! אין לך מה לעשות אדון דבילון בולבולון מסכנון!!!

הכי טוב שארץ נהדרת יזכו למרות...

למרות שהיכל התרבות הרבה יותר טובה.... אבל אם ארץ נהדרת יזכו היכל התרבות לא יפסיקו להשקיע!!!

למעלה