היום נהג האוטובוס שאל אם לתת לי כרטיסיית נוער

1Shir

New member
היום נהג האוטובוס שאל אם לתת לי כרטיסיית נוער

ואת שמה אייקון בוכה!?

הלוואי עליי לחתוך ככה עלויות. אצלי, כבר בגיל 6 הנהגים רצו לתת לי כרטיסיות פנסיונר. ולא בגלל הכתם הלבן בשיער. :) :) :)

1Shir

New member
מה לחתוך עלויות, אמרתי לו שאני כבר לא נוער.

לעיתים אני יכולה להיראות אפילו 8 שנים פחות מהגיל שלי... בחו"ל לא האמינו לי שאני מעל 16

אישון36

New member
רק אהבה

התבקש, אבל שלא תחשבי חלילה שיש לי תלונה על גודל החזה שלך (לא שראיתי אותו). רק הומור. אישון. בבדיחה טיפשית.

1Shir

New member
כן ראית! אמנם לא בעירום מלא... ../images/Emo3.gif אבל ראית.

אישון36

New member
אז יש לך באמת חזה קטן ?

אם כך תדעי לך, להבנתי השאלה היא לא גודל החזה - אלא צורך השימוש בחזה. וכמו שסיפרתי יום ו' האחרון חזיתי בבחורה שלבטח החזה שלה קטן משלך מפגינה מחשוף נדיב ביותר - וזה היה סקסי. אישון. אם את רוצה אני מוכן לבוא ולבחון ....בידיוק את מידת הקפ.

1Shir

New member
מה אתה שואל אותי! אני צריכה לשאול אותך! ../images/Emo3.gif

אתה לא זוכר
נו יאללה בוא, למיטב זכרוני אנחנו שכנים רבע שעה הליכה ברגל גג. אני כבר גם אעשה לך תצוגת מחשופים על הדרך! שיר. מחכה

אישון36

New member
האמת היא

שאם את רוצה חוות דעת מלאה......את צריכה לצרף תמונה, או לפחות למלא את הכרטיס בתפוז. בכל אופן, אחרי שיום שישי הייתי באירוע גם ראיתי מישהי עם חזה קטן למדי (ראיתי רק את השימלה) הבנתי שמיניות אינה תלויה בצורת הגוף ובטוח שלא בגודל החזה. אישון. שינויים במיניות.

ממממ....

אם מילוי כרטיס בתפוז יספיק לקבלת חוות דעת מלאה - אשקיע
תמונות בתפוז לא מפרסמת
, אבל...סמוך על זה שבדק
. מתנחמת במשפט האחרון שלך

אישון36

New member
אז עדיין הכרטיס ריק.

ומה אומר ? התמונה לא חייבת להיות כללית - הרי מדובר בחוות דעת ספציפית. ולסיום ? למה רק אחד בדק ? האם לא הגיע הזמן לקחת את המיניות צעד החד קדימה ? אישון. צעד אחד (קטנטן) קדימה.

למעלה