היום ניסיתי להכין אורז פרסי
התמונות של יוכי ושל מאיוש היו כל כך מגרות שהכנתי היום. אמה-מה? משהו מוזר קרה לתפוחי אדמה. הצד שעל התחתית יצא שרוף והצד שעליו הונח האורז יצא לבן. כך זה צריך להיות? או שזה צריך להיות קריספי משני הצדדים? (ויוכי, לפני שתגידי, הקפדתי שהאורז יהיה מסונן היטב - הוא אפילו היה קצת יבש.) ועוד משהו, הפרוסות התפוררו לי לחתיכות קטנות, ובסוף ערבבתי הכול וזהו. יכול להיות שחתכתי את הפרוסות דק מדי? ואם לא, מה בדיוק לא עשיתי נכון?
התמונות של יוכי ושל מאיוש היו כל כך מגרות שהכנתי היום. אמה-מה? משהו מוזר קרה לתפוחי אדמה. הצד שעל התחתית יצא שרוף והצד שעליו הונח האורז יצא לבן. כך זה צריך להיות? או שזה צריך להיות קריספי משני הצדדים? (ויוכי, לפני שתגידי, הקפדתי שהאורז יהיה מסונן היטב - הוא אפילו היה קצת יבש.) ועוד משהו, הפרוסות התפוררו לי לחתיכות קטנות, ובסוף ערבבתי הכול וזהו. יכול להיות שחתכתי את הפרוסות דק מדי? ואם לא, מה בדיוק לא עשיתי נכון?