היום ניסיתי להכין אורז פרסי

רותי410

New member
היום ניסיתי להכין אורז פרסי

התמונות של יוכי ושל מאיוש היו כל כך מגרות שהכנתי היום. אמה-מה? משהו מוזר קרה לתפוחי אדמה. הצד שעל התחתית יצא שרוף והצד שעליו הונח האורז יצא לבן. כך זה צריך להיות? או שזה צריך להיות קריספי משני הצדדים? (ויוכי, לפני שתגידי, הקפדתי שהאורז יהיה מסונן היטב - הוא אפילו היה קצת יבש.) ועוד משהו, הפרוסות התפוררו לי לחתיכות קטנות, ובסוף ערבבתי הכול וזהו. יכול להיות שחתכתי את הפרוסות דק מדי? ואם לא, מה בדיוק לא עשיתי נכון?
 

יוכי68

New member
רותי, יצא לך טעים? זה העיקר.../images/Emo70.gif

וחוצמזה אם את רוצה תשובהיותר מעמיקה אז..........כן תפוחי האדמה יוצאים שחומים למטה ולבנים למעלה צמוד לאורז........אם לא מבשלים מספיק זמן ייתכן ותפוחי האדמה לא יצליחו להשתחרר בקלות מתחתית הסיר ולכן יש סיכוי שיתפרקו לך - זה טעים גם כך..........את 10 כל הכבוד על המעדנים שאת מכינה. את יודעת שלפני יומיים הכנתי תפוחי אדמה עם טונה - יצא נפלא......יש לך הרבה מה לתרום.....המשיכי.
 

רותי410

New member
תודה, יוכי. כן, אמרו לי שיצא טעים.

אני לא תמיד יודעת להעריך נכון את מה שאני עושה. תמיד יש לי ביקורת, אז אני מחכה שיגידו לי. ואיך לא יצא טעים? המתכון שלך, לא? אני מכינה עכשיו גחנון (עוד כמה דקות), ונשאר לי מלבן בצק עלים בהקפאה שרציתי להעיף, והחלטתי לעשות ממולא. כמו עם הטונה. רציתי גבינה, אבל היו לי כל מיני גבינות, רק לא מלוחה. ואני, בלי מלוחה לא מסתדרת. אז בזמן שקילפתי תפו''א לאורז, קילפתי עוד שניים קטנים והרתחתי, טיגנתי בצל עם פטריות חתוכות, הוספתי א' מרק, פלפל, מלח, קצת מלח מתובל וכמון, וטיפונת קמח לעבות, טיגנתי, הוספתי לתפו''א שנמעכו לפירה, + בצל ירוק, מילאתי את הבצק ועכשיו זה בתנור. נראה איך יצא. אני אישית אוהבת טונה יותר מפטריות.
 
למעלה