היום נמרוד השמיע מסרים תת הכרתים

היום נמרוד השמיע מסרים תת הכרתים

הוא השמיע לבחורה את המסרים אבל אני מעוניין לדעת דבר אחד איך אני מכניס מסרים לתוך מוזיקה? האם ניתן לעשות זאת?

לא ניתן לבצע זאת במציאות.. ../images/Emo58.gif

הקטע עם הבחורה הרקדנית והקלפים נראה לי מאד מאד חשוד בלשון המעטה, ואני מוכן להתערב שהקסם הזה מבוסס על טריק אחר לגמרי מזה שנמרוד הראל נתן - מסר שהוא העביר לה כביכול בקלטת השמע בצורה מוסוות, זה לא ההסבר האמיתי והמטרה היא פשוט שנחשוב שאנחנו יודעים איך הוא עשה את הקסם ולהסתיר את ההסבר האמיתי. למה אני חושב כך? משתי סיבות חשובות - 1. זכור לי שקראתי מאמר בנושא מסרים תת הכרתיים שמועברים כביכול דרך פריימים בודדים בסרט, או באמצעות הודעה מוסוות בלתי נשמעת שמועברת תוך כדי שיר לדוגמה, והתוצאה הראתה שאין שום השפעה רצינית על הצופה או על האיש ששומע את המסר, זו שיטה שנבדקה והיא פשוט לא עובדת במציאות בטח לא ברמה כמו שהוא הראה שהוא יכול לפקוד עליה לקחת את הקלף ולשבת עליו והיא לא תזכור דבר..... ממש לא הגיוני..... 2. ברור לי לחלוטין שאם היא באמת היתה לוקחת את הקלף "בלי לשים לב" (כמו איזו זומביט) ומתישבת עליו, הוא היה דואג לצלם זאת!!! הרי היתה שם מצלמה שצילמה הכל, באמת נראה לכם הגיוני שהראו אותה מערבבת את הקלפים, בוחרת קלפים, אבל את הפעולה הכי מדהימה של לקחת קלף ובלי להיות מודעת לזה כביכול להתישב עליו, דווקא את הקטע הזה לא לצלם כהוכחה שזה באמת קרה??? סלחו לי אבל פשוט לא הגיוני!! זה קטע מדהים שאם הוא באמת היה מתרחש במציאות היו מצלמים זאת! הרי הוא ידע מראש שהיא כביכול תעשה זאת, אז למה לא לצלם כדי שיהיה תעוד + הוכחה?? את הקטעים הפחות מעניינים דאגו לצלם ודווקא את זה צינזרו?? בקיצור, עובדים עליכם בעיניים, הקסם הזה מבוסס על טריק אחר לגמרי, ההסבר שהוא נתן פשוט נועד להסיט את הצופים מהאמת. תפעילו את הראש אל תאמינו לכל מה שמספרים לכם שם. אולי אני טועה, אבל ממש לא נראה לי.

p r e s t o

New member
קבל הסבר חלקי

א. יש מילוין דרכים ל'גרום' למישהו לבחור קלף מסויים - אף אחת מהן לא כרוכה בהשפעות של מסרים תת-הכרתיים ב. הקלף היה על הכסא לפני שהיא התיישבה ג. בדיוק בשביל קסמים כאלו המציאו את הטלוויזיה, או יותר נכון את העריכה. בסיום הקסם אומרים לבחורה הנחמדה (שבטוחה לחלוטין שהיא שלפה את הקלף והתיישבה עליו מבלי לזכור כלום) שרוצים לצלם אותה עושה את זה כי הם פספסו את הצילום של זה. ואז עורכים את זה פנימה - כמה פשוט ככה קל!

למעלה