היום נסעתי לי לתומי

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
היום נסעתי לי לתומי

בין צומת המוביל לצומת נהלל. לפתע חשכו עיניי, על קו ההפרדה שבין המכוניות הטסות ב-100 קמ"ש לשני כיוונים, לא על אי-תנועה, ממש על הכביש, רץ לו כלב מבועט. רעד חלף במוחי כשתערתי לעצמי איך בעוד רגע מכונית מרטשת את הייצור הזה לדייסת דם מזוויעה. מבלי לחשוב פעמיים, חסמתי את כל התנועה, והתחלתי לקרוא לכלב. למזלי הרב, הכלב מייד קפץ לתוך האוטו והצלחתי לברוח לפני שהנהגים העצבניים עשו בי שפטים, קצת קללות וגמרנו. ובאמת, כמה נורא, לחבום כביש בינעירוני רק ע"מ להציל כלב??? מעשה מטורף! בכל מקרה הוא שוכב כאן לרגליי, לברדור לבן ענק מאולף בן כשנתיים. אם מישהו שמע על כלב כזה שעבד, תצרו איתי קשר. ואם יש לכם רצון לתת בית חם לכלב נפלא תבורכו.

חי אדר

New member
אגודת צער בעלי חיים

נראה לי כי אם תפנה לאגודה לצער בעלי חיים בהוודאי ישמחו להירתם לתת מגורים נאותים לכלב. מכל מקום יפה מצידך, וכן ירבו כמותך.

all

New member
עם כל הכבוד

לאגודות הללו שעושות עבודת קודש. החיות מוחזקות שם בהתאם לתקציב העלוב של אותן אגודות ולאחר זמן מה שאיש לא רוצה בחייה, החייה מורדמת.

SoOren

New member
צודק. וכל הכבוד.

בהכרותי את "תנו לחיות לחיות". אז כל הכבודשהם אוספים את החיות מהרחוב.. אבל התנאים שהכלבים מוחזקים שם ממש זוועה. (כלובים קטנים - דחוסים) אני מציע שתפרסם באתרי בעלי החייפ בארץ (ישנם כמה עיקריים. אם תרצה אני אמסור לך את הקישורים) במדורי אבדות-מציאות. ובמקביל חפש לכלב משפחה מאמצת (על לברדור יש קופצים.. הוא יחטף מהר) שוב באותן אתרים. כחובב כלבים מושבע, וכבעלה של כלבה מקסימה. אני מוריד בפניך את הכובע על המעשה האציל.

למעלה