יעל של צביקה, רישמית
New member
היום נפגשתי עם השמאי של הבנק...
כלומר, הבנק נתן לנו רשימה של שמאים, והתקשרנו אקראית... לא ממש יש לנו ברירה, כי התעריפים הם אחידים אז זה לא ממש משנה את מי לוקחים. בקיצור....נפלנו על בחור צעיר ונגטיבי....היה משעשע, כי אני יודעת שתפקידו בכוח הוא להגיד שהדירה שווה פחות מאשר קנינו אותה, אז הוא ניסה למצוא דברים שליליים, רק שקצת קשה... אז נכון שהדירה כרגע מוזנחת למדי, אז אמרתי לו שאני אזמין אותו אחרי השיפוץ שיראה איך יצא
אז הוא נבוך....כזה מין ילד כזה... בכל אופן, עינייני המשכנתא מתקדמים יפה, במיוחד בהנחה שהנגיד יעלה את הריבית בשבוע הבא, כמו שמאיימים, והדולר בירידה... חוץ מזה, אני ניפגשת עם האדריכלית שלנו ביום שלישי, אז אני אדווח אז. כמו כן, וזה בעיקר למי שמכיר אותי עוד מפורום חתונות - מצאתי עבודה!! ואני מתחילה ביום א´ הבא, ואז יהיה לי גם סורק כנראה, אז אני אוכל להעלות את התוכניות שלנו לפורום, ולקבל תגובות. ביי בינתיים, יעל
כלומר, הבנק נתן לנו רשימה של שמאים, והתקשרנו אקראית... לא ממש יש לנו ברירה, כי התעריפים הם אחידים אז זה לא ממש משנה את מי לוקחים. בקיצור....נפלנו על בחור צעיר ונגטיבי....היה משעשע, כי אני יודעת שתפקידו בכוח הוא להגיד שהדירה שווה פחות מאשר קנינו אותה, אז הוא ניסה למצוא דברים שליליים, רק שקצת קשה... אז נכון שהדירה כרגע מוזנחת למדי, אז אמרתי לו שאני אזמין אותו אחרי השיפוץ שיראה איך יצא