היום נשלח אלי בלאקפילד 2

התעוט

New member
אם כל אחד יגיד

לאביב יש 60 שח בלעדי אף אחד לא יקנה דיסקים ולא יהיה לאביב כלום

נתוש ז

New member
טוב אני אגיב בתימצות

1. התחקמות מיותרת. התכוונתי לצריבה והורדה של שירים שלא קנית. 2. כנ"ל. 3.אני לא דיברתי עם האינטרנט בכלל. וגם לא על הלהיטים שהאומנים פירסמו באינטרנט והמטרה שלהם זה שהשירים האלו יושמעו ויצפו כמה שיותר..זה מאוד עוזר לאומנים והם תומכים בזה ורוצים את זה. אני מדבר על הורדת דיסקים לא חוקית. הורדת שירים שהאומנים לא רוצים שנוריד. שוב התחקמות מיותרת
4. יש הרבה אנשים שאומרים "אני אוהב את האומן הזה, אבל למה לי לבזבז 50 שקל אם אני יכול לבזבז חצי שקל?". ורוב הציבור לצערי כאלה. כל אחד יקנה דיסקים של אומן אחד מועדף מאוד...בגלל שאת השאר הוא יכול להוריד. במיוחד אם הוא רוצה רק כמה שירים ולא דיסק שלם... וככה האומנים מפספסים כסף רב. ואותם האנשים גונבים אותם. 5. אצל הישראלים זה כבר מחלה. הכל צרוב. תלך לבית ממוצע , 0 דיסקים מקוריים, אבל ההרדות באימיול מלאות. ברור שיש צריבות בכל העולם, אבל לא סתם ישראל זוכה כבר כמה שנים רצוף למדינה עם אחוז הצריבות הגדול בעולם.

Tomer TR

New member
תימצות... תכתוב שאין לך תשובות

בקשר לתשובות הראשונות: 1. מגניב שאתה מגיב לתשובה שלי שהיא "התחמקות מיותרת", אבל לכתוב "צריבה והורדת שירים שווה לגנבה" זה לא 100% נכון, אז תיקנתי אותך... 2. מה התחמקות בזה שהצגתי עובדה? מדובר בנושא שעליו כתבת, והצגתי עובדה על "פתרון" שניתן לו במקום אחר בעולם. 3. אם גם לזה אתה קורא התחמקות מיותרת (כל כך קל לכתוב את זה ולא לענות לעניין), כנראה שאתה לא מבין למה התכוונתי כשציינתי את כל העניין ואתה נעול על הדעה שלך. בטח ובטח שהאינטרנט קשור להורדת שירים. מסכים איתך לגבי 4-5, למרות שיש עוד סיבות.

הורדת שירים

מנוגדת לחוק ואסורה בתפוז, וחבל הפורום הזה הפך לפורום החלפת בוטלגים. זה ממש לא לעניין.

התעוט

New member
נכון כשראיתי תסרט על שומקום

וראיתי איך אביב מתאמץ לעשות את אופק ילדותי בסוף עם העליה בקול הבנתי למה אסור להוריד שירים וצריך לקנות מקורי

איזה עוד שירים יש להם קאברים

משירים של אביב חוץ מ"סוף העולם"? בכל מקרה... אני מעדיפה תמיד את המקור בעברית =) "מגיפה" גם נכנס לאלבום השני?

אתה מוזמן לקומונת פורקיופיין טרי

ובלאקפילד.. יש שמה מילים לכמה שירים שלוטוס כתבה..

הו! כמו שצריך! :)

תכנסו לקומונת פורקיופיין טרי ובלקפילד http://communa.tapuz.co.il/porcupinetree

InnocenceLost

New member
אני מודה שלא התאפקתי........

והורדתי את סוף העולם בגירסת בלאקפילד, נחמד, אבל לא מספיק רועש לטעמי, בעברית נשמע הרבה יותר טוב. (אני נשבעתנשבעתנשבעת שאני קונה את הדיסק לא לסכול ;)

מהההה את רצינית?

כמו הגרסת הופעה עם הסאונד האפל של בלאקפילד הכינורות מדהימים ועם המילים בכלל שיחקו אותה הקצינו את הרעיון של השיר לא רואה את המקור ממטר השיר הכי טוב באלבום..

InnocenceLost

New member
אממ

תראה, לא רועשת במובן של בלאגנים, אלא במובן שבעברית זה נשמע אחרת.. באנגלית זה רגוע יותר, יותר רך אולי זה בגלל המבטא;) או סתם כי אני רגילה לגרסא העברית וכמובן שאין על גרסת ההופעה שם הוא צורח :)

moriboy66

New member
ביקורת 'דיסק'

אין לי בעיה להגיד שאני מוריד מוזיקה ישראלית לפעמים.. כמובן שאני גמ קונה. אבל זה ממש לא העיניין הרגע הקשבתי לכולו מההתחלה עד הסוף... לא משנה שיותר מחצי הכרתי ממש טוב. מרושם ראשוני זה אולי נשמע יהיר להגיד אבל אני אגיד שכל זאת באמת שאין דברים כאלה .. נהנתי מכל שנייה למרות שקיפלתי גרביים באותו זמן=\ מזמן לא נהנתי ככה להקשיב לדיסק ככה ואני מקשיב המון למוזיקה ומשרת בתוך מוזיקה באמת..זו הייתה חצי שעה של כיף עיבודים סוף לכל השירים ההפקה בוגרת ואחראית וזה נשמע ככה באמת מדהים.. אין דברים כאלה השירים טוב. אין ספק שוואנס מפוצץ לגמרי לגבי אלפי אנשים עוד אין לי דעה כי זה נשמע לי מוזר קצת.. אבל מרענן יותר מהגרסא בעם הזמן.. אולי בגלל השפה והעובדה שסטיבן שר.. מיס יו עבר לי מהר מדי מרוב שנהנתי Christenings ו Some day היחידים שלא הכרתי לפני וצריך קצת לחזור עליהם בשביל דעה מגובשת זה לא ישנה את העובדה שהם נשמעים מעולה...אבל שוב. צריך לחזור עליהם.. הרוצח נשמע ממש טוב והעיבוד שלו מעולה אפידמיק אין מילים. מי גיפט אוף סיילנס נשמע ממש טוב השיר מצוין אגב

moriboy66

New member
המשך.. אין לי מושג מה קרה

וואר יס מי לאב.. עם כמה שחרשתי עליו בעיבוד הקודם אני כלכך הולך לחרוש עליו שוב.. סוף העולם זה השיר היחיד ששמעתי פעמיים. טוב למרות שלא הבנתי את כל השיר..זה נשמע מוזר. מודה.. בטח נו אחרי מאות פעמים בעיברית קשה לקבל את זה בהתחלה.. העיבוד שלו מאד מרענן וטוב. אהבתי מאד זהו.. אני מחכה כבר לדבר האמיתי לדעתי זה באמת אחד האלבומים היותר מעניינים ישצאו השנה למרות שהיא לא ממש התחילה.. אבל בטוח תהיה איזה קרן מסיקה כורם שתכבוש את השנה במקום דברים כאלה.. לא נותר לי אלה לאחל המון הצלחה עם האלבום הזה ועם הסיבוב הנלווה לו לר משנה שהם לא יושבים וקוראים פה.. אבל מיילא. שיהיה לכולם ערב טוב

למעלה